Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Burnley vs Spurs
14 stycznia 2015, 22:10 [cytuj]
GOAL! Rose scores! 4-2
GOAL! Rose scores! 4-2
4:2 !!
4:2 !!
4 -2 kurwa i co wy na to hahahaha
4 -2 kurwa i co wy na to hahahaha
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 stycznia 2015, 22:11 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Paulinho, Capoue, Chiriches - i weź tu ich teraz sprzedaj

biorąc pod uwagę naszą sytuację na środku pola Capoue akurat bym zostawił i dał mu szansę przynajmniej do końca sezonu, wystarczyłoby odejście Paulinho ... ;)
biorąc pod uwagę naszą sytuację na środku pola Capoue akurat bym zostawił i dał mu szansę przynajmniej do końca sezonu, wystarczyłoby odejście Paulinho ... ;)
3 gole w 7 minut. Miazga.
3 gole w 7 minut. Miazga
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
Rosie się rozstrzelał:cwaniak:
Rosie się rozstrzelał:cwaniak:
14 stycznia 2015, 22:12 [cytuj]
Jeszcze Kaboul i Soldado i moge umierać. Dziś jakieś "Święto gówniaka" że te "najsłabsze ogniwa" tak strzelają? :o
Jeszcze Kaboul i Soldado i moge umierać. Dziś jakieś "Święto gówniaka" że te "najsłabsze ogniwa" tak strzelają? :o
14 stycznia 2015, 22:13 [cytuj]
mosaj powiedział/a:

Paulinho, który w tym meczu ma bramkę i dwie asysty :) Nie wiem, osobiście mam do niego lekką słabość. Do Vlada zresztą też. Do Soldado już nie.
Paulinho, który w tym meczu ma bramkę i dwie asysty :) Nie wiem, osobiście mam do niego lekką słabość. Do Vlada zresztą też. Do Soldado już nie
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
14 stycznia 2015, 22:13 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Bramka Capoue:

https://vine.co/v/ODQ1XYiVxZV

Udział P8 przy tej bramce mocno wątpliwy :D

O QURWA!
.
O QURWA!
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 stycznia 2015, 22:14 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Paulinho, który w tym meczu ma bramkę i dwie asysty :) Nie wiem, osobiście mam do niego lekką słabość. Do Vlada zresztą też. Do Soldado już nie

tak, dziś Paulinho radzi sobie całkiem dobrze, ale biorąc pod uwagę jego wcześniejsze "popisy" ... dla mnie kandydat nr 1 do odejścia, jest nam po prostu zbędny.
tak, dziś Paulinho radzi sobie całkiem dobrze, ale biorąc pod uwagę jego wcześniejsze "popisy" ... dla mnie kandydat nr 1 do odejścia, jest nam po prostu zbędny
14 stycznia 2015, 22:18 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
tak, dziś Paulinho radzi sobie całkiem dobrze, ale biorąc pod uwagę jego wcześniejsze "popisy" ... dla mnie kandydat nr 1 do odejścia, jest nam po prostu zbędny

W tym sezonie gra kiepściutko, ale zbyt wielu szans to on jednak nie dostaje. W tamtym trochę tych bramek nastrzelał, i to generalnie w ważnych momentach. Moje zdanie jest takie, że to bardzo dobry piłkarz, ale 1) niekoniecznie na ligę angielską, 2) trzeba mieć na niego pomysł (ani AVB, ani Sherwood, ani Poch tego pomysłu nie mieli/nie mają).
W tym sezonie gra kiepściutko, ale zbyt wielu szans to on jednak nie dostaje. W tamtym trochę tych bramek nastrzelał, i to generalnie w ważnych momentach. Moje zdanie jest takie, że to bardzo dobry piłkarz, ale 1) niekoniecznie na ligę angielską, 2) trzeba mieć na niego pomysł (ani AVB, ani Sherwood, ani Poch tego pomysłu nie mieli/nie mają)
14 stycznia 2015, 22:19 [cytuj]
BG11 powiedział/a:

Capoue zawsze bardzo solidnie grał, nie uważam go za najsłabsze ogniwo:) po prostu Bentaleb z Masonem lepiej się rozumieją i dlatego mają wyższe notowania u MP:)
Capoue zawsze bardzo solidnie grał, nie uważam go za najsłabsze ogniwo:) po prostu Bentaleb z Masonem lepiej się rozumieją i dlatego mają wyższe notowania u MP:)
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
14 stycznia 2015, 22:20 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
W tym sezonie gra kiepściutko, ale zbyt wielu szans to on jednak nie dostaje. W tamtym trochę tych bramek nastrzelał, i to generalnie w ważnych momentach. Moje zdanie jest takie, że to bardzo dobry piłkarz, ale 1) niekoniecznie na ligę angielską, 2) trzeba mieć na niego pomysł (ani AVB, ani Sherwood, ani Poch tego pomysłu nie mieli/nie mają)

zgadzam się z punktem pierwszym, moim okiem to nie jest gracz na miarę Premier League, a nie gra bo ... jak grał, to nic nie wnosił do zespołu, ostatnimi czasy.

z drugiej strony, coś musi w nim być, skoro Juventus rzuca na stół 14 baniek ... tak przynajmniej piszą ;)
zgadzam się z punktem pierwszym, moim okiem to nie jest gracz na miarę Premier League, a nie gra bo ... jak grał, to nic nie wnosił do zespołu, ostatnimi czasy. z drugiej strony, coś musi w nim być, skoro Juventus rzuca na stół 14 baniek ... tak przynajmniej piszą ;)
14 stycznia 2015, 22:21 [cytuj]
mosaj powiedział/a:

Dokładnie - to samo można powiedzieć o Soldado . Ogólnie gra piach , a 1 mecz w koszulce Tottenhamu mu wyszedł .

Marcin108 powiedział/a:
Capoue zawsze bardzo solidnie grał, nie uważam go za najsłabsze ogniwo:) )

Gdyby Capoue nie dostał kontuzji z Woolwich lub grał tak samo po kontuzji co przed nią to teraz pewnie nie byłoby go w Tottenhamie .
Dokładnie - to samo można powiedzieć o Soldado . Ogólnie gra piach , a 1 mecz w koszulce Tottenhamu mu wyszedł . [quote=Marcin108]Capoue zawsze bardzo solidnie grał, nie uważam go za najsłabsze ogniwo:) )
14 stycznia 2015, 22:23 [cytuj]
Wygląda na to, że bez Kane, Eriksena i Chadli też się da. To tak odnośnie tej dyskusji pod artykułem z meczu z CP. Chociaż mi osobiście to akurat nie przeszkadza ze oni dużo grają.
Wygląda na to, że bez Kane, Eriksena i Chadli też się da. To tak odnośnie tej dyskusji pod artykułem z meczu z CP. Chociaż mi osobiście to akurat nie przeszkadza ze oni dużo grają
https://vine.co/v/ODQ1XYiVxZV

:brawo:
https://vine.co/v/ODQ1XYiVxZV :brawo:
jest już gdzieś w necie to pudło Soldado?:)
jest już gdzieś w necie to pudło Soldado?:)
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
Marcin108 powiedział/a:
mnie jakoś jego gra nie przekonywała i nie przekonuje. N.p. w meczu z City robił mase głupich błędów które kosztowały lub mogły kosztować nas wiele. Ale brame teraz przystrzelił tip top to mu trzeba przyznać.
mnie jakoś jego gra nie przekonywała i nie przekonuje. N.p. w meczu z City robił mase głupich błędów które kosztowały lub mogły kosztować nas wiele. Ale brame teraz przystrzelił tip top to mu trzeba przyznać
14 stycznia 2015, 22:29 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Wygląda na to, że bez Kane, Eriksena i Chadli też się da. To tak odnośnie tej dyskusji pod artykułem z meczu z CP. Chociaż mi osobiście to akurat nie przeszkadza ze oni dużo grają

i po co było męczyć Kane i Chadlie-go na Turf Moor ???
TUCZI - kto miał racje??

---
mamy wystarczająco dobrych "zmieników", żeby zagrać w 1/32 FA CUP ... i wygrać mecz bez stresu

0 pkt z CP - to błąd Pochettino ... mam nadzieje, że to go czegoś nauczyło
i po co było męczyć Kane i Chadlie-go na Turf Moor ??? TUCZI - kto miał racje?? --- mamy wystarczająco dobrych "zmieników", żeby zagrać w 1/32 FA CUP ... i wygrać mecz bez stresu 0 pkt z CP - to błąd Pochettino ... mam nadzieje, że to go czegoś nauczyło
14 stycznia 2015, 22:29 [cytuj]
Bramka Chirichesa:

https://vine.co/v/ODQpv2rUKFO

Wrzucał Paulinho.

I bramka Rose'a. Soldado tu akurat klasa!

https://vine.co/v/ODQDx2BFWnr
Bramka Chirichesa: https://vine.co/v/ODQpv2rUKFO Wrzucał Paulinho. I bramka Rose'a. Soldado tu akurat klasa! https://vine.co/v/ODQDx2BFWnr
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 23 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się