Forum dyskusyjne
14 stycznia 2015, 21:44 [cytuj]
'Soldado somehow misses and hits the woodwork' skąd ja to znam...
'Soldado somehow misses and hits the woodwork' skąd ja to znam
14 stycznia 2015, 21:44 [cytuj]
Soldado znów zjebał setkę, kurwa mać szkoda słów
Soldado znów zjebał setkę, kurwa mać szkoda słów
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 stycznia 2015, 21:45 [cytuj]
Soldado hits the bar from one yard out!!
Soldado hits the bar from one yard out!!
14 stycznia 2015, 21:45 [cytuj]
Soldado z najbliższej odległości poprzeczka, dramat ...
Soldado z najbliższej odległości poprzeczka, dramat
14 stycznia 2015, 21:46 [cytuj]
Soldado hits the bar!!!... What a miss!!!
Soldado hits the bar!!!... What a miss!!! :P
Adriano powiedział/a:
Wy to jacyś dziwni jestescie, skoro czepiacie sie zawodnika który zagra jeden mecz na miesiac albo nawet rzadziej. Co wy kurwa myślicie, ze Kaboul wpadnie do 11 i bedzie perfekcyjnie sie ustawiał, przecinał wszystkie piłki, nie bedzie popełniał błędów i był ogólnie w dobrej formie?! Z czego, samych treningów? Chuj wie ile on w ogole on ostatnio trenuje a ile jest gdzies poza klubem. Jak jest w formie to jest duzo lepszym obroncą od tego drewniaka Fazio, przynajmniej jeżeli chodzi o standardy ligi angielskiej
Człowieku, oglądałeś początek tego sezonu, czy dopiero teraz wstałeś z zimowego snu?!
Jeśli nie oglądałeś, to podpowiadam - Kaboul był wystawiany w podstawowej "11" i zagrał 1 - słownie: JEDEN - dobry mecz.
Człowieku, oglądałeś początek tego sezonu, czy dopiero teraz wstałeś z zimowego snu?!
Jeśli nie oglądałeś, to podpowiadam - Kaboul był wystawiany w podstawowej "11" i zagrał 1 - słownie: JEDEN - dobry mecz
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
2:2
Sądząc po tym jak się ta babeczka drze to piękna bramka musiała być
2:2 :D
Sądząc po tym jak się ta babeczka drze to piękna bramka musiała być :D
Gooooooooool 2-2
Gooooooooool 2-2
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 stycznia 2015, 21:47 [cytuj]
2-2 capoue
2-2 capoue
tzn jest poprawa bo najpierw przestrzelil a teraz juz poprzeczka, a na serio to chyba dobrze ,że tego nie widzielismy
tzn jest poprawa bo najpierw przestrzelil a teraz juz poprzeczka, a na serio to chyba dobrze ,że tego nie widzielismy
2-2
pierdolone bbc !
taki mecz się daje
2-2
pierdolone bbc !
taki mecz się daje
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
Adriano powiedział/a:
Wy to jacyś dziwni jestescie, skoro czepiacie sie zawodnika który zagra jeden mecz na miesiac albo nawet rzadziej. Co wy kurwa myślicie, ze Kaboul wpadnie do 11 i bedzie perfekcyjnie sie ustawiał, przecinał wszystkie piłki, nie bedzie popełniał błędów i był ogólnie w dobrej formie?! Z czego, samych treningów? Chuj wie ile on w ogole on ostatnio trenuje a ile jest gdzies poza klubem. Jak jest w formie to jest duzo lepszym obroncą od tego drewniaka Fazio, przynajmniej jeżeli chodzi o standardy ligi angielskiej
Kaboul przez kilkanaście ostatnich miesięcy pokazał, że w piłkę grać nie potrafi (tak wiem, z Arsenalem miał mecz życia) i generalnie nie uratuje naszej defensywy ani w chwili obecnej ani w najbliższej przyszłości. Jest wolny, nie potrafi się ustawić, ma problemy z podejmowaniem decyzji - wszyscy to wiemy, wszyscy to widzieliśmy. Jeśli on jest obrońcą lepszym od Fazio, to ja jestem ministrantem, sorry.
ja nie liczę na dobrą grę, ja wiem, że on zagra tragicznie. JEstem sfrustrowany faktem, że drużyna bijąca się o TOP4 trzyma takiego ogóra na ławce i co więcej mianuje go kapitanem (??????)
Kaboul przez kilkanaście ostatnich miesięcy pokazał, że w piłkę grać nie potrafi (tak wiem, z Arsenalem miał mecz życia) i generalnie nie uratuje naszej defensywy ani w chwili obecnej ani w najbliższej przyszłości. Jest wolny, nie potrafi się ustawić, ma problemy z podejmowaniem decyzji - wszyscy to wiemy, wszyscy to widzieliśmy. Jeśli on jest obrońcą lepszym od Fazio, to ja jestem ministrantem, sorry.
ja nie liczę na dobrą grę, ja wiem, że on zagra tragicznie. JEstem sfrustrowany faktem, że drużyna bijąca się o TOP4 trzyma takiego ogóra na ławce i co więcej mianuje go kapitanem (??????)
14 stycznia 2015, 21:49 [cytuj]
"miss of the season" - odnośnie Soldado. Nic dodać, nic ująć.
"miss of the season" - odnośnie Soldado. Nic dodać, nic ująć
14 stycznia 2015, 21:50 [cytuj]
Paulinho znów maczał palce w bramce
Paulinho znów maczał palce w bramce
14 stycznia 2015, 21:53 [cytuj]
Kaboul arguing with Vertonghen this evening. The fans behind the goal then started to chant "Super, super Jan."
Hmm, nawet kibice najwidoczniej odwrócili się od Kaboula. Serio, będzie z pożytkiem dla obu stron, jeśli odejdzie z Tottenhamu jeszcze w tym okienku.
Kaboul arguing with Vertonghen this evening. The fans behind the goal then started to chant "Super, super Jan."
Hmm, nawet kibice najwidoczniej odwrócili się od Kaboula. Serio, będzie z pożytkiem dla obu stron, jeśli odejdzie z Tottenhamu jeszcze w tym okienku
14 stycznia 2015, 21:59 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Akurat wolny to jest Fazio, do tego mało zwrotny i ma problemy z wyprowadzaniem piłki. Każdy zwrotny piłkarz bedzie robil z nim co bedzie chciał. O te TOP 4 bijemy sie od kilku sezonów a Kaboul u Nas rozegrał ponad 100 meczów, ale co tam, amator, ogóras. Piłkarz musi być w rytmie meczowym żeby cokolwiek móc od Niego oczekiwać
ale akurat Fazio potrafi się ustawić i z meczu na mecz jego współpraca z Vertonghenem wygląda coraz lepiej, nie wiem skąd wziąłeś te problemy z wyprowadzaniem piłki (pewnie z meczu z Chelsea, co?), ale w Sevilli radził sobie z tym bardzo dobrze (imo).
To, że Kaboul rozegrał u nas ponad spotkań niczego nie dowodzi, wręcz przeciwnie, udowadnia, jak wielkie mamy problemy z poruszaniem się po transferowym rynku. Nie czyni to z niego wielkiego piłkarza, on po prostu "był" i grał bo musiał. Nie wiem jak można go jeszcze bronić po tym, co ostatnio wyprawia.
ale akurat Fazio potrafi się ustawić i z meczu na mecz jego współpraca z Vertonghenem wygląda coraz lepiej, nie wiem skąd wziąłeś te problemy z wyprowadzaniem piłki (pewnie z meczu z Chelsea, co?), ale w Sevilli radził sobie z tym bardzo dobrze (imo).
To, że Kaboul rozegrał u nas ponad spotkań niczego nie dowodzi, wręcz przeciwnie, udowadnia, jak wielkie mamy problemy z poruszaniem się po transferowym rynku. Nie czyni to z niego wielkiego piłkarza, on po prostu "był" i grał bo musiał. Nie wiem jak można go jeszcze bronić po tym, co ostatnio wyprawia
14 stycznia 2015, 22:01 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Akurat wolny to jest Fazio, do tego mało zwrotny i ma problemy z wyprowadzaniem piłki. Każdy zwrotny piłkarz bedzie robil z nim co bedzie chciał. O te TOP 4 bijemy sie od kilku sezonów a Kaboul u Nas rozegrał ponad 100 meczów, ale co tam, amator, ogóras. Piłkarz musi być w rytmie meczowym żeby cokolwiek móc od Niego oczekiwać
Przecież Kaboul na początku sezonu grał w podstawowej jedenastce Spurs, ergo - był w rytmie meczowym. I co? Niemal każda jego interwencja kończyła się katastrofą, naprawdę masz aż tak słabą pamięć?
A za Fazio przemawiają statystyki, które pewnie znasz. Nie jest to obrońca idealny, ba, daleko mu do tego miana, ale chociażby w powietrzu radzi sobie bardzo dobrze, ustawiać też się potrafi.
Przecież Kaboul na początku sezonu grał w podstawowej jedenastce Spurs, ergo - był w rytmie meczowym. I co? Niemal każda jego interwencja kończyła się katastrofą, naprawdę masz aż tak słabą pamięć?
A za Fazio przemawiają statystyki, które pewnie znasz. Nie jest to obrońca idealny, ba, daleko mu do tego miana, ale chociażby w powietrzu radzi sobie bardzo dobrze, ustawiać też się potrafi