Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Angielski puchary » Burnley vs Spurs
5 stycznia 2015, 19:56 [cytuj]
#THFC team: Vorm, Chiriches, Fazio, Vertonghen (c), Davies; Dembele, Stambouli; Chadli, Eriksen, Paulinho; Soldado #COYS

#THFC subs: Friedel, Dier, Naughton, Capoue, Onomah, Townsend, Kane #COYS

Szczerze to czegoś tu nie rozumiem. Z jednej strony Onomah i Friedel na ławce i Vorm w bramce, z drugiej Eriksen, Verts i Chadli w pierwszym... Jeśli Poch chciał rotować składem tylko częściowo to fajnie, ale mógł jednak wystawić kogoś mniej eksploatowanego niż np Duńczyk, który w tym sezonie w PL w każdym meczu wychodził w podstawie. Dier za Vertsa też by wyglądał nieźle, Capoue to już zapomniałem jak wygląda (a chyba po coś w tej drużynie jest - choćby na puchary), ale mamy co mamy. COYS.
#THFC team: Vorm, Chiriches, Fazio, Vertonghen (c), Davies; Dembele, Stambouli; Chadli, Eriksen, Paulinho; Soldado #COYS #THFC subs: Friedel, Dier, Naughton, Capoue, Onomah, Townsend, Kane #COYS Szczerze to czegoś tu nie rozumiem. Z jednej strony Onomah i Friedel na ławce i Vorm w bramce, z drugiej Eriksen, Verts i Chadli w pierwszym... Jeśli Poch chciał rotować składem tylko częściowo to fajnie, ale mógł jednak wystawić kogoś mniej eksploatowanego niż np Duńczyk, który w tym sezonie w PL w każdym meczu wychodził w podstawie. Dier za Vertsa też by wyglądał nieźle, Capoue to już zapomniałem jak wygląda (a chyba po coś w tej drużynie jest - choćby na puchary), ale mamy co mamy. COYS
COYS!
5 stycznia 2015, 19:59 [cytuj]
Dość mocny skład , myślałem że będzie nieco bardziej rezerwowy. Tajną bronią pewnie będzie Kane :D
Dość mocny skład , myślałem że będzie nieco bardziej rezerwowy. Tajną bronią pewnie będzie Kane :D
5 stycznia 2015, 20:13 [cytuj]
Skład niby częściowo rezerwowy ale i tak mocny. W przypadku niespodzianki pewnie wchodzi Kane i zapewnia nam awans. Kto wie, może eksplozja formy Harrego podziała jakoś pobudzająco na Soldado i nas zaskoczy :) Oczywiście innego wyniku jak wygrana nie można brać pod uwagę.
Skład niby częściowo rezerwowy ale i tak mocny. W przypadku niespodzianki pewnie wchodzi Kane i zapewnia nam awans. Kto wie, może eksplozja formy Harrego podziała jakoś pobudzająco na Soldado i nas zaskoczy :) Oczywiście innego wyniku jak wygrana nie można brać pod uwagę
5 stycznia 2015, 20:17 [cytuj]
Mecz będzie gdzieś w ogóle pokazywany? bo tak przeglądam to żadnych linków nie widać
Mecz będzie gdzieś w ogóle pokazywany? bo tak przeglądam to żadnych linków nie widać
5 stycznia 2015, 20:20 [cytuj]
Mnie się ten skład podoba - fajnie to Poch wymieszał. Chadli z Eriksenem przy korzystnym wyniku pewnie zejdą w drugiej połowie, także nie martwiłbym się o wyeksploatowanie czy coś w tym rodzaju. COYS!
Mnie się ten skład podoba - fajnie to Poch wymieszał. Chadli z Eriksenem przy korzystnym wyniku pewnie zejdą w drugiej połowie, także nie martwiłbym się o wyeksploatowanie czy coś w tym rodzaju. COYS!
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
5 stycznia 2015, 20:22 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

Dobre pytanie. Na meczyki.pl są niby jakieś linki, ale boję się, że to pic na wodę. Chociaż braciak - niestety, fan dziadostwa - zapewnia, że jakaś telewizja na pewno to pokaże. Ale, jak wspominałem, to fan dziadostwa - a ci mają pewne kłopoty z właściwą percepcją otaczającej ich rzeczywistości.
Dobre pytanie. Na meczyki.pl są niby jakieś linki, ale boję się, że to pic na wodę. Chociaż braciak - niestety, fan dziadostwa - zapewnia, że jakaś telewizja na pewno to pokaże. Ale, jak wspominałem, to fan dziadostwa - a ci mają pewne kłopoty z właściwą percepcją otaczającej ich rzeczywistości
5 stycznia 2015, 20:23 [cytuj]
Może nasz trener stawia na parę Fazio - Verts by ich maksymalnie zgrać ze sobą. Albo jest w tym po trochu różnych prawd: chęć maksymalnego zgrania tej pary, ogranie Fazio, postawienie sprawdzony środek obrony by dalej awansować bo szanse w krajowych pucharach na tą chwilę są duże. W każdym bądź razie apetyty mamy coraz większe
Może nasz trener stawia na parę Fazio - Verts by ich maksymalnie zgrać ze sobą. Albo jest w tym po trochu różnych prawd: chęć maksymalnego zgrania tej pary, ogranie Fazio, postawienie sprawdzony środek obrony by dalej awansować bo szanse w krajowych pucharach na tą chwilę są duże. W każdym bądź razie apetyty mamy coraz większe
5 stycznia 2015, 20:24 [cytuj]
Kluczową postacią u nas pewnie ma być Eriksen. A szkoda, liczyłem, że dostanie przerwę. Ale... In Poch We Trust :D
Na pewno wie, co robi.
Może chodzi o złapanie pewności kolejnym zwycięstwem?
Kluczową postacią u nas pewnie ma być Eriksen. A szkoda, liczyłem, że dostanie przerwę. Ale... In Poch We Trust :D Na pewno wie, co robi. Może chodzi o złapanie pewności kolejnym zwycięstwem?
5 stycznia 2015, 20:28 [cytuj]
fajny skład. Pod nieobecność Masona i Bentaleba może Poch chce sprawdzić jak Verts z Fazio dogadują się z Dembele i Benjim?:)
fajny skład. Pod nieobecność Masona i Bentaleba może Poch chce sprawdzić jak Verts z Fazio dogadują się z Dembele i Benjim?:)
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
5 stycznia 2015, 20:32 [cytuj]
Coverage: BBC Sport website, BBC 5 live sports extra and BBC London 94.9
(Wg. BBC)
Plus audio tradycyjnie na oficjalnej stronie:
http://www.tottenhamhotspur.com/matchcentre/burnley-vs-tottenham-hotspur-05012015/

Poszukam, czy BBC coś rzuci na XBCM

EDIT. Niestety, tylko audio chyba będzie.
EDIT2. jeśli pokonamy Burnley, czeka nas potem Leicaster, więc następny trudny mecz w tym pucharze.
Coverage: BBC Sport website, BBC 5 live sports extra and BBC London 94.9 (Wg. BBC) Plus audio tradycyjnie na oficjalnej stronie: http://www.tottenhamhotspur.com/matchcentre/burnley-vs-tottenham-hotspur-05012015/ Poszukam, czy BBC coś rzuci na XBCM EDIT. Niestety, tylko audio chyba będzie. EDIT2. jeśli pokonamy Burnley, czeka nas potem Leicaster, więc następny trudny mecz w tym pucharze
5 stycznia 2015, 20:41 [cytuj]
W razie awansu gramy z Leicester.
W razie awansu gramy z Leicester
5 stycznia 2015, 20:44 [cytuj]
To nie możliwe żeby nie puszczali meczu skoro o tej porze tylko 2 są rozgrywane :bezradny:
To nie możliwe żeby nie puszczali meczu skoro o tej porze tylko 2 są rozgrywane :bezradny:
5 stycznia 2015, 20:46 [cytuj]
Kaszana. Wolą transmitować Liverpool bez formy z 5-ligowym Wimbledon. :glupek:
5 stycznia 2015, 21:04 [cytuj]
Eidur powiedział/a:

Może liczyli, że Lpool wystawi skład u-21.
I że pojawi się Balo na trybunach.
I że będzie rzucał w Lpool u-21 rzutkami.
Może liczyli, że Lpool wystawi skład u-21. I że pojawi się Balo na trybunach. I że będzie rzucał w Lpool u-21 rzutkami
5 stycznia 2015, 21:09 [cytuj]
Eidur powiedział/a:

4-ligowym, spokojnie, bez przesadyzmu :P
COYS!
5 stycznia 2015, 21:10 [cytuj]
Dochodzi 25 minuta, żadna z drużyn nie oddała strzału, Stambouli dostał zółtko w 9 minucie, rzuty rożne 1:0 dla Burnley
Dochodzi 25 minuta, żadna z drużyn nie oddała strzału, Stambouli dostał zółtko w 9 minucie, rzuty rożne 1:0 dla Burnley
5 stycznia 2015, 21:19 [cytuj]
Może i dobrze, że nie ma żadnej transmisji z tego meczu. Już dawno byśmy wszyscy posnęli.
Może i dobrze, że nie ma żadnej transmisji z tego meczu. Już dawno byśmy wszyscy posnęli
5 stycznia 2015, 21:21 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:

Czwarto-ligowym, ale zdaje się, że AFC Wimbledon zajął 20 miejsce w zeszłym sezonie
Czwarto-ligowym, ale zdaje się, że AFC Wimbledon zajął 20 miejsce w zeszłym sezonie
5 stycznia 2015, 21:32 [cytuj]
AKINFENWA! Kupmy go!

Bestia :D
AKINFENWA! Kupmy go! Bestia :D
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
5 stycznia 2015, 21:33 [cytuj]
Neither Burnley or Tottenham have registered a shot on target so far with 45 minutes gone at Turf Moore.

Wow.
Neither Burnley or Tottenham have registered a shot on target so far with 45 minutes gone at Turf Moore. Wow
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 29 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się