Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >
Forum dyskusyjne » Europejski puchary » Spurs - Tromso
19 września 2013, 22:50 [cytuj]
Jak nie idzie z gry to ratuje nas Bale....sorry Eriksen :-)
Jak nie idzie z gry to ratuje nas Bale....sorry Eriksen :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
super zawodnik, naprawde! klasa swiatowa, piekna brama :D
super zawodnik, naprawde! klasa swiatowa, piekna brama :D
zajebisty strzał
zajebisty strzał
Blue and white blood...
Dobrze im tak, rzeźnicy z Tromso.
Dobrze im tak, rzeźnicy z Tromso
Zajebal jak Korwin w lewaka.
Zajebal jak Korwin w lewaka
19 września 2013, 22:51 [cytuj]
Ale zajebał Christian :ok: coś pięknego
Ale zajebał Christian :ok: coś pięknego
19 września 2013, 22:51 [cytuj]
Ozil tak nie umie :D
Ozil tak nie umie :D
19 września 2013, 22:52 [cytuj]
Przeciętny mecz Lameli ze słabym Tromso. Z kim on ma się wykazać, skoro z Norwegami nie umie? :bezradny:
Przeciętny mecz Lameli ze słabym Tromso. Z kim on ma się wykazać, skoro z Norwegami nie umie? :bezradny:
19 września 2013, 22:53 [cytuj]
oj pitolisz, daj mu czasu.
oj pitolisz, daj mu czasu
Eidur powiedział/a:

Dla mnie to bardziej wygląda jak by on nie chciał
Dla mnie to bardziej wygląda jak by on nie chciał
Eidur powiedział/a:

Gość ma 21 lat, nie za bardzo ogarnia język i jest krótko w klubie. Dajcie mu czas!
Gość ma 21 lat, nie za bardzo ogarnia język i jest krótko w klubie. Dajcie mu czas!
19 września 2013, 22:55 [cytuj]
Wg mnie Lamela gral spoko, ladnie podawal i dryblowal , pokazal sie kilka razy i nawet w defensywnie pracowal.

Chlopak musi sie rozkrecic dla niego to dosc spora zmiana
Wg mnie Lamela gral spoko, ladnie podawal i dryblowal , pokazal sie kilka razy i nawet w defensywnie pracowal. Chlopak musi sie rozkrecic dla niego to dosc spora zmiana
19 września 2013, 22:58 [cytuj]
Szkoda Dembele, bo mimo ze atak nie wyglądał tak groźnie to jednak na noszach go zdjęli.
Szkoda Dembele, bo mimo ze atak nie wyglądał tak groźnie to jednak na noszach go zdjęli
19 września 2013, 22:59 [cytuj]
Eidur powiedział/a:

ale nie sraj żarem nie jest łatwo mu się przestawić sam AVB o tym mówił
ale nie sraj żarem nie jest łatwo mu się przestawić sam AVB o tym mówił
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
Poczekamy, spłaci się chłopak zobaczycie jeszcze.
Rozumiem niecierpliwość ale on pokazuje że ma potencjał, może akurat nie w tym meczu ale poprzednie spotkania w lidze dają nadzieję :kwiatek:

Jak to ktoś pisał "z dzbanami tak trzeba", pewna wygrana, 3 punkty zainkasowane. W zasadzie to nie ma się do kogo przyczepić. Jedyne co to chodzi o te kontuzje Rose i Dembele. Rose wydaje mi się że dmuchał na zimne i po prostu nie chciał pogłębić. Dembele już gorzej, znieśli na noszach ale przy obecnej sytuacji w kadrze są osoby które godnie go zastapią. Ale współczuję mu, bo dziś był tym Dembele którego znamy i lubimy którego nie było aż tak dużo ostatnio w lidze. Oby szybko wrócił do zdrowia
Poczekamy, spłaci się chłopak zobaczycie jeszcze. Rozumiem niecierpliwość ale on pokazuje że ma potencjał, może akurat nie w tym meczu ale poprzednie spotkania w lidze dają nadzieję :kwiatek: Jak to ktoś pisał "z dzbanami tak trzeba", pewna wygrana, 3 punkty zainkasowane. W zasadzie to nie ma się do kogo przyczepić. Jedyne co to chodzi o te kontuzje Rose i Dembele. Rose wydaje mi się że dmuchał na zimne i po prostu nie chciał pogłębić. Dembele już gorzej, znieśli na noszach ale przy obecnej sytuacji w kadrze są osoby które godnie go zastapią. Ale współczuję mu, bo dziś był tym Dembele którego znamy i lubimy którego nie było aż tak dużo ostatnio w lidze. Oby szybko wrócił do zdrowia
To prawda - Eriksen szprecha po angielsku, ponadto ma tutaj Janka, natomiast Lamela ani słowa w języku Sasów, także trzeba dać mu czas na zgranie z ekipą i aklimatyzację. Ponadto mam wrażenie, że z niego trochę chodzący jest zawodnik, w sensie posprintuje, pobiega, podaje, a potem parę minut chodzi i czeka na piłkę. Ale jak będzie to się dopiero okaże.
To prawda - Eriksen szprecha po angielsku, ponadto ma tutaj Janka, natomiast Lamela ani słowa w języku Sasów, także trzeba dać mu czas na zgranie z ekipą i aklimatyzację. Ponadto mam wrażenie, że z niego trochę chodzący jest zawodnik, w sensie posprintuje, pobiega, podaje, a potem parę minut chodzi i czeka na piłkę. Ale jak będzie to się dopiero okaże
19 września 2013, 23:00 [cytuj]
Co sie stalo Kaboulowi?
Co sie stalo Kaboulowi?
19 września 2013, 23:00 [cytuj]
A my przypadkiem nie graliśmy pod koniec w 10? Kaboula już nie było. Kontuzja?
A my przypadkiem nie graliśmy pod koniec w 10? Kaboula już nie było. Kontuzja?
19 września 2013, 23:01 [cytuj]
7 meczów, 12 strzelonych bramek i tylko jedna stracona. oby tak dalej :)
7 meczów, 12 strzelonych bramek i tylko jedna stracona. oby tak dalej :)
19 września 2013, 23:05 [cytuj]
w drugim meczu grupy remis po jeden więc liderujemy samodzielnie
w drugim meczu grupy remis po jeden więc liderujemy samodzielnie
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 23 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się