19 września 2013, 22:27 [cytuj]
No prosze was, kupilismy typa w koncowce okienka. Od tego czasu miely moze 3 tygodnie, w czasie ktorych byla przerwa na reprezentacje. Pomysl ile on ma treningow z reszta zespolu... Poza tym Lamela gra niezle, wiec tylko czekac co bedzie za kilka miesiecy, jak sie zgra z wszystkimi.
No prosze was, kupilismy typa w koncowce okienka. Od tego czasu miely moze 3 tygodnie, w czasie ktorych byla przerwa na reprezentacje. Pomysl ile on ma treningow z reszta zespolu... Poza tym Lamela gra niezle, wiec tylko czekac co bedzie za kilka miesiecy, jak sie zgra z wszystkimi
LMAO
19 września 2013, 22:28 [cytuj]
Zaczyna się, mówiłem że będą żniwa ale nie spodziewałem się że tak szybko... w cholere z tym. Ale ważne że kadra szeroka, a najbliższy mecz z beniaminkiem
Zaczyna się, mówiłem że będą żniwa ale nie spodziewałem się że tak szybko... w cholere z tym. Ale ważne że kadra szeroka, a najbliższy mecz z beniaminkiem :tak:
19 września 2013, 22:31 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Zaczyna się, mówiłem że będą żniwa ale nie spodziewałem się że tak szybko... w cholere z tym. Ale ważne że kadra szeroka, a najbliższy mecz z beniaminkiem

City tez tak myslalo. Przynajmniej Kabs i Lamela/Holtby zagaja od poczatku.
City tez tak myslalo. Przynajmniej Kabs i Lamela/Holtby zagaja od poczatku
LMAO
19 września 2013, 22:32 [cytuj]
Hades powiedział/a:
City tez tak myslalo. Przynajmniej Kabs i Lamela/Holtby zagaja od poczatku
Raczej bym postawił na środek Sandro-Paulinho

Reszta bez zmian w porównaniu do spotkania z Norwich.
Raczej bym postawił na środek Sandro-Paulinho ;) Reszta bez zmian w porównaniu do spotkania z Norwich
19 września 2013, 22:33 [cytuj]
Ale lepiej grać z beniaminkiem niż żeby teraz dopieprzyli nam Chelsea? Ale do tego też dojdziemy i to niedługo
Ale lepiej grać z beniaminkiem niż żeby teraz dopieprzyli nam Chelsea? Ale do tego też dojdziemy i to niedługo :nerwus:
19 września 2013, 22:33 [cytuj]
Fjut jebany.
Fjut jebany
LMAO
19 września 2013, 22:35 [cytuj]
O kurde, wrzuta Eriksena dokładnie pokazała jaka polityka wykonywania wolnych pośrednich u nas panowała do tej pory.
O kurde, wrzuta Eriksena dokładnie pokazała jaka polityka wykonywania wolnych pośrednich u nas panowała do tej pory
19 września 2013, 22:36 [cytuj]
Sigurdsson potrafi uderzyć, ale podania i przeglądu pola to nie ma wcale.
Sigurdsson potrafi uderzyć, ale podania i przeglądu pola to nie ma wcale
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
19 września 2013, 22:40 [cytuj]
Dawson dzisiaj jako pomocnik
Dawson dzisiaj jako pomocnik :skromny:
19 września 2013, 22:48 [cytuj]
ERIKSEN!
ERIKSEN!
Eriksen jaka brameczka!
Eriksen jaka brameczka!
łaaał

Brawo!