Forum dyskusyjne
19 września 2013, 18:59 [cytuj]
Czekamy na skład.
Czekamy na skład.
:D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
19 września 2013, 19:02 [cytuj]
verts w końcu odpocznie a wie ktoś co się dzieje z lennonem bo go brakuje
verts w końcu odpocznie a wie ktoś co się dzieje z lennonem bo go brakuje
19 września 2013, 19:28 [cytuj]
Trzaskal właśnie wprowadziłeś kolegę w błąd swoim "predicted starting 11" bo nie każdy zna angielski. Prosiłem, żeby nie zgadywać składu, bo później jest 5 składów i nie wiadomo który jest prawdziwy
Trzaskal właśnie wprowadziłeś kolegę w błąd swoim "predicted starting 11" bo nie każdy zna angielski. Prosiłem, żeby nie zgadywać składu, bo później jest 5 składów i nie wiadomo który jest prawdziwy
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
19 września 2013, 19:35 [cytuj]
mi skład prezesa wydaje się ok
- choć wolałbym Dembele za LH w def-pomocy
- a Niemca przesunąłbym w miejsce Eriksena --- Duńczyk musi być wypoczęty na Cardiff
mi skład prezesa wydaje się ok :ok:
- choć wolałbym Dembele za LH w def-pomocy
- a Niemca przesunąłbym w miejsce Eriksena --- Duńczyk musi być wypoczęty na Cardiff :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 września 2013, 19:36 [cytuj]
varba powiedział/a:
Lepiej?
Lepiej?
19 września 2013, 19:46 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Lepiej?
o wiele lepiej
o wiele lepiej
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
19 września 2013, 19:53 [cytuj]
Czy mecz będzie relacjonowany na nc+? niby jest tam jakaś multiliga ale nie wiem czy będą relacjonować nasz mecz
Czy mecz będzie relacjonowany na nc+? niby jest tam jakaś multiliga ale nie wiem czy będą relacjonować nasz mecz
19 września 2013, 19:56 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Tego nie wiem ale znalazłem cały SkySports w streamie:
http://www.coolsport.tv/schedule.html
Tego nie wiem ale znalazłem cały SkySports w streamie:
http://www.coolsport.tv/schedule.html
19 września 2013, 19:58 [cytuj]
Skład : Lloris - Naughton, Dawson, Kaboul, Rose - Sandro, Dembele - Lamela, Holtby, Sigurdsson - Defoe
Skład : Lloris - Naughton, Dawson, Kaboul, Rose - Sandro, Dembele - Lamela, Holtby, Sigurdsson - Defoe
19 września 2013, 19:58 [cytuj]
nie ma w nc+ tzn jest multiliga i przeniosą się na nasz mecz jak padnie gol
nie ma w nc+ tzn jest multiliga i przeniosą się na nasz mecz jak padnie gol
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
19 września 2013, 20:00 [cytuj]
Ławka : Friedel, Vertonghen, Paulinho, Townsend, Eriksen, Soldado, Kane
właściwie na ławce każdy godnie zastąpiłby ( jak nie lepiej ) osobę w podstawowym składzie
Ławka : Friedel, Vertonghen, Paulinho, Townsend, Eriksen, Soldado, Kane
właściwie na ławce każdy godnie zastąpiłby ( jak nie lepiej ) osobę w podstawowym składzie
19 września 2013, 20:00 [cytuj]
Vlad może już grać?
Vlad może już grać?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
19 września 2013, 20:02 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Vlad może już grać?
Może , ale na coysnews podają ( w komentarzach ) , że jakiejś małej kontuzji się nabawił i nie jest przygotowany na dzisiaj.
Może , ale na coysnews podają ( w komentarzach ) , że jakiejś małej kontuzji się nabawił i nie jest przygotowany na dzisiaj
19 września 2013, 20:03 [cytuj]
Mecz jest na ITV4 w Anglii więc ze streamami nie powinno być problemu.
Na razie pokazują jak Swansea prowadzi z Valencią, Rami czerwona kartka
Mecz jest na ITV4 w Anglii więc ze streamami nie powinno być problemu.
Na razie pokazują jak Swansea prowadzi z Valencią, Rami czerwona kartka
19 września 2013, 20:13 [cytuj]
Kaboul, Naughton, Sandro, Holtby, Lamela fajnie ich obejrzeć od pierwszej minuty.
Kaboul, Naughton, Sandro, Holtby, Lamela fajnie ich obejrzeć od pierwszej minuty
19 września 2013, 20:19 [cytuj]
varba powiedział/a:
nawet nie czytałem treści bo tylko odrazu w oczy rzuciła mi się 11 no ale to mój błąd
nawet nie czytałem treści bo tylko odrazu w oczy rzuciła mi się 11 no ale to mój błąd
19 września 2013, 20:29 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Każdy tak robi, dlatego proszę ludzi, żeby nie zgadywali składu, potem trzeba się naprawdę skupić, żeby znaleźć ten właściwy
Każdy tak robi, dlatego proszę ludzi, żeby nie zgadywali składu, potem trzeba się naprawdę skupić, żeby znaleźć ten właściwy
19 września 2013, 21:04 [cytuj]
http://www.hqstream.in/
http://www.hqstream.in/
19 września 2013, 21:04 [cytuj]
tak jarosław fojut a to niespodzianka xd
tak jarosław fojut a to niespodzianka xd
19 września 2013, 21:05 [cytuj]
Bukmacherzy się nie popisali z kursami, na Swansea było ponad 4
Bukmacherzy się nie popisali z kursami, na Swansea było ponad 4 :wysmiewacz: