Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >|
Forum dyskusyjne » Europejski puchary » Tottenham - Inter
7 marca 2013, 21:29 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Ktoś jeszcze wątpi w wyższość Defoe nad Ade? Mimo że anglik mógl już miec dwie bramki

Nie no tym to mnie rozbawiłeś, ja nie tylko wątpię, ale wiem, że JD jest słabszy niż Ade :tak:
Nie no tym to mnie rozbawiłeś, ja nie tylko wątpię, ale wiem, że JD jest słabszy niż Ade :tak:
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
7 marca 2013, 21:30 [cytuj]
Nie wiem kto komentuje na N-ce ale fajny tekst o pralce walnął :D
Nie wiem kto komentuje na N-ce ale fajny tekst o pralce walnął :D
7 marca 2013, 21:30 [cytuj]
Ahahahaha! Mistrz. ' Piłkarze Interu czują się jakby zostali wrzuceni do pralki automatycznej. Kręcą się, kręcą - w oczach pełno wody". Lawl. :rotfl:
Ahahahaha! Mistrz. ' Piłkarze Interu czują się jakby zostali wrzuceni do pralki automatycznej. Kręcą się, kręcą - w oczach pełno wody". Lawl. :rotfl:
LMAO
7 marca 2013, 21:34 [cytuj]
Ej Sigurdsson genialnie gra na razie!
Ej Sigurdsson genialnie gra na razie!
7 marca 2013, 21:34 [cytuj]
Jest jakiś wałek z tym sędziami
Jest jakiś wałek z tym sędziami
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 marca 2013, 21:36 [cytuj]
na razie to wszystko ładnie chodzi jak w szwajcarskim zegarku miło to oglądać
na razie to wszystko ładnie chodzi jak w szwajcarskim zegarku miło to oglądać
7 marca 2013, 21:41 [cytuj]
kurwa jest czasami tak cicho że słychać podpowiedzi trenerów :boisie:
kurwa jest czasami tak cicho że słychać podpowiedzi trenerów :boisie:
7 marca 2013, 21:41 [cytuj]
Źle ująłem, pisane w emocjach po strzeleniu bramki :). W OBECNEJ DYSPOZYCJI obu graczy miejsce w składzie należy się Defoe.
Źle ująłem, pisane w emocjach po strzeleniu bramki :). W OBECNEJ DYSPOZYCJI obu graczy miejsce w składzie należy się Defoe
7 marca 2013, 21:43 [cytuj]
Normalnie sieka niezła. Kiedy ostatnio graliśmy tak skutecznie? :P
7 marca 2013, 21:45 [cytuj]
Julkos powiedział/a:

Skutecznie chyba nie mówisz o Defoe? :P
Skutecznie chyba nie mówisz o Defoe? :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 marca 2013, 21:47 [cytuj]
Nie nie ale sa sytuacje, bramki i ladna gra, chodz teraz fuks :)
Nie nie ale sa sytuacje, bramki i ladna gra, chodz teraz fuks :)
Lloris by tam był i mu tą piłkę zajebał. Dobrze, że Alvarez to jakiś frajer.
Lloris by tam był i mu tą piłkę zajebał. Dobrze, że Alvarez to jakiś frajer
LMAO
Brawo Parker!
Brawo Parker!
7 marca 2013, 21:48 [cytuj]
Gramy na zero z tyłu?! :krzyk:
Gramy na zero z tyłu?! :krzyk:
7 marca 2013, 21:48 [cytuj]
W tym momencie balem sie że w bramce stoi Friedel, przy całym szacunku do niego. Dobrze że gola jednak nie ma.
W tym momencie balem sie że w bramce stoi Friedel, przy całym szacunku do niego. Dobrze że gola jednak nie ma
7 marca 2013, 21:50 [cytuj]
Juan pouczenie, ale Bale to od razu kartka
Juan pouczenie, ale Bale to od razu kartka
7 marca 2013, 21:52 [cytuj]
Bajeczny mecz póki co. Może poza dopuszczeniem do strzału Alvareza, ale gramy zajebiście.
Bajeczny mecz póki co. Może poza dopuszczeniem do strzału Alvareza, ale gramy zajebiście
7 marca 2013, 21:54 [cytuj]
najwazniejsze to nie dac sobie strzelic bramki.. A Inter teraz mial zajebista okazje..

No jest pieknie, 2:0 do przerwy, w drugiej grac swoje, nie dac sobie strzelic bramki, dorzucic jeszcze jedna i bedzie poezja <3
najwazniejsze to nie dac sobie strzelic bramki.. A Inter teraz mial zajebista okazje.. No jest pieknie, 2:0 do przerwy, w drugiej grac swoje, nie dac sobie strzelic bramki, dorzucic jeszcze jedna i bedzie poezja <3
7 marca 2013, 21:55 [cytuj]
Dembele z Sigim wymiatają .
Dembele z Sigim wymiatają
7 marca 2013, 21:56 [cytuj]
Narazie ich jedziemy. Gramy dobrze w środku pola Dembele wymiata. Troche niepewny Gallas ale na szczescie mamy 0 z tyłu
Narazie ich jedziemy. Gramy dobrze w środku pola Dembele wymiata. Troche niepewny Gallas ale na szczescie mamy 0 z tyłu
|<  <  2  3  4  5  6    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 9 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się