Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Europejski puchary » Tottenham - Inter
7 marca 2013, 21:13 [cytuj]
Typowy Defoe, nie mamy napastnika :boisie: :bezradny:
Typowy Defoe, nie mamy napastnika :boisie: :bezradny:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 marca 2013, 21:14 [cytuj]
Sigi ładne dosrodkowanie i oczywiscie Bale !
Sigi ładne dosrodkowanie i oczywiscie Bale !
7 marca 2013, 21:16 [cytuj]
Defoe specjalista od strzelania w sam środek bramki, zero pomysłu, walić na pałę może wejdzie.
Defoe specjalista od strzelania w sam środek bramki, zero pomysłu, walić na pałę może wejdzie
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 marca 2013, 21:18 [cytuj]
varba powiedział/a:
Defoe specjalista od strzelania w sam środek bramki, zero pomysłu, walić na pałę może wejdzie

Ja tam się zdziwiłem, że on oszukał obrońców. Prawdziwy Defoe strzeliłby od razu. No, ale znając życie jeszcze 5-6 sytuacji będzie miał, a jedną wykorzysta. :P
Ja tam się zdziwiłem, że on oszukał obrońców. Prawdziwy Defoe strzeliłby od razu. No, ale znając życie jeszcze 5-6 sytuacji będzie miał, a jedną wykorzysta. :P
LMAO
7 marca 2013, 21:18 [cytuj]
ja nie wiem jak on ustrzelił tyle goli w karierze .. teraz to wydaje sie niemozliwe
ja nie wiem jak on ustrzelił tyle goli w karierze .. teraz to wydaje sie niemozliwe
7 marca 2013, 21:20 [cytuj]
Karnego może nie było, ale kartka to chyba przesada
Karnego może nie było, ale kartka to chyba przesada
Był kontakt, na chuj ta kartka
Był kontakt, na chuj ta kartka
no to bez Bale'a w natepnym meczu :/
no to bez Bale'a w natepnym meczu :/
7 marca 2013, 21:21 [cytuj]
Nie wierzę w to. Kontakt był minimalny, ale jednak był. Żółta kartka to było za dużo.
Nie wierzę w to. Kontakt był minimalny, ale jednak był. Żółta kartka to było za dużo
LMAO
7 marca 2013, 21:23 [cytuj]
Brawo kurwa. Gylfi wraca do formy. :muza:
Brawo kurwa. Gylfi wraca do formy. :muza:
LMAO
Jedziemy z chujami!
Jedziemy z chujami!
Jest kurwa Gylfi!!!
Jest kurwa Gylfi!!!
BRAWOOOO
BRAWOOOO
7 marca 2013, 21:24 [cytuj]
Sigi się rozkręca , Defoe eleganckie przyjęcie :brawo:
Sigi się rozkręca , Defoe eleganckie przyjęcie :brawo:
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
co gramy :D oby tak dalej !
co gramy :D oby tak dalej !
Jeszcze z dwa gole i Bale będzie nie potrzebny na rewanż!
Jeszcze z dwa gole i Bale będzie nie potrzebny na rewanż!
7 marca 2013, 21:26 [cytuj]
Dobrze że był Gylfi bo Defoe znowu zjebał :P
Dobrze że był Gylfi bo Defoe znowu zjebał :P
7 marca 2013, 21:27 [cytuj]
Ktoś jeszcze wątpi w wyższość Defoe nad Ade? Mimo że anglik mógl już miec dwie bramki...
Ktoś jeszcze wątpi w wyższość Defoe nad Ade? Mimo że anglik mógl już miec dwie bramki
7 marca 2013, 21:28 [cytuj]
Ten komentarz o Gylfim... Szacun. Hahahaha. Idealnie wpasował się w klub. Szkoda, że tak późno.
A teraz jeszcze Parker. Sandro zdrowy, to raczej by tak dużo nie grał.
Ten komentarz o Gylfim... Szacun. Hahahaha. Idealnie wpasował się w klub. Szkoda, że tak późno. A teraz jeszcze Parker. Sandro zdrowy, to raczej by tak dużo nie grał
LMAO
7 marca 2013, 21:28 [cytuj]
Dembele klasa odbiór, w tym właśnie jest lepszy od Modricia, potrafi grać w obronie, z Modriciem była wielka dziura w środku pola
Dembele klasa odbiór, w tym właśnie jest lepszy od Modricia, potrafi grać w obronie, z Modriciem była wielka dziura w środku pola
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 13 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się