Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Europejski puchary » Tottenham - Inter
7 marca 2013, 20:44 [cytuj]
Z Gallasem na zero z tyłu to ciężki orzech do zgryzienia. Miejmy nadzieję, że Jan zagra za dwóch. I bramkę musimy strzelic
Z Gallasem na zero z tyłu to ciężki orzech do zgryzienia. Miejmy nadzieję, że Jan zagra za dwóch. I bramkę musimy strzelic
7 marca 2013, 20:45 [cytuj]
bez przesady, gallas ostatnio nawet ładnie grał
bez przesady, gallas ostatnio nawet ładnie grał
7 marca 2013, 20:50 [cytuj]
Macie jakiś link? jesli tak to proszę o podesłanie ;)
Macie jakiś link? jesli tak to proszę o podesłanie ;)
7 marca 2013, 20:52 [cytuj]
U zaraz wywiad z Gallasem i pytanie co Tottenham musi zrobić, żeby stać się największym klubem w Londynie. :P
U zaraz wywiad z Gallasem i pytanie co Tottenham musi zrobić, żeby stać się największym klubem w Londynie. :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 marca 2013, 20:52 [cytuj]
http://www.pl-sport.tv/ ja Tu oglądam ;) Wie ktoś kto komentuję?
http://www.pl-sport.tv/ ja Tu oglądam ;) Wie ktoś kto komentuję?
Offence win games, defence wins titles
7 marca 2013, 20:58 [cytuj]
pewnie jakies janusze, ktora to sie beda produkowac kiedy i za ile bale od nas odejdzie.
pewnie jakies janusze, ktora to sie beda produkowac kiedy i za ile bale od nas odejdzie
7 marca 2013, 21:01 [cytuj]
YES YES YES Ogarnięci w końcu ludzie :rotfl::rotfl::rotfl:
YES YES YES Ogarnięci w końcu ludzie :rotfl::rotfl::rotfl:
Offence win games, defence wins titles
7 marca 2013, 21:03 [cytuj]
nie odzywam się dalej - moje zdanie znacie - kliku piłkarzy dało ostatnio wyraźny sygnał, że grają niemal tak samo dobrze jak TOP-SKAŁD - T. Caroll, Sigg, Holtby, Caulker, Naughton ---> oni powinni dziś "gryź trawę" --- tak więc widzicie tu, że jestem daleki od tego, żeby padać zespół niemal walkowerem - mam nadzieje, że AVB wie co robi:mysli:
nie odzywam się dalej - moje zdanie znacie - kliku piłkarzy dało ostatnio wyraźny sygnał, że grają niemal tak samo dobrze jak TOP-SKAŁD - T. Caroll, Sigg, Holtby, Caulker, Naughton ---> oni powinni dziś "gryź trawę" --- tak więc widzicie tu, że jestem daleki od tego, żeby padać zespół niemal walkowerem - mam nadzieje, że AVB wie co robi:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 marca 2013, 21:03 [cytuj]
Gallas mówi że dziwne jest kiedy jest się starszym od managera i że Tottenham musi wygrać trofeum jeżeli chce się stać wielkim klubem
Gallas mówi że dziwne jest kiedy jest się starszym od managera i że Tottenham musi wygrać trofeum jeżeli chce się stać wielkim klubem
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 marca 2013, 21:04 [cytuj]
Gallas ostatnio grał na tyle dobrze, że akurat bardziej martwie się jak dzisiaj zagra Walker. Genialnie czy chujowo.

varba, Andre to już mówił kilka dni temu. No i ma rację, bo taka bramka na wyjeździe to jest niezła zaliczka.

BTW Czekam na jakieś genialne zagrywki komentatorów, bo w końcu to TVN.
Gallas ostatnio grał na tyle dobrze, że akurat bardziej martwie się jak dzisiaj zagra Walker. Genialnie czy chujowo. varba, Andre to już mówił kilka dni temu. No i ma rację, bo taka bramka na wyjeździe to jest niezła zaliczka. BTW Czekam na jakieś genialne zagrywki komentatorów, bo w końcu to TVN
LMAO
7 marca 2013, 21:06 [cytuj]
Powiem wam tylko tyle, ktoś z tej pary wygra Ligę Europejską!
Powiem wam tylko tyle, ktoś z tej pary wygra Ligę Europejską!
7 marca 2013, 21:07 [cytuj]
Nie no kurwa, czy to jest dziwne, że Defoe zaczyna mnie denerwować już po 90 sekundach?
Nie no kurwa, czy to jest dziwne, że Defoe zaczyna mnie denerwować już po 90 sekundach?
LMAO
7 marca 2013, 21:08 [cytuj]
całkowicie normalne
całkowicie normalne
7 marca 2013, 21:08 [cytuj]
Bale naprawdę nie potrafi zamykać dośrodkowań, która to już piłka którą marnuje w takiej sytuacji
Bale naprawdę nie potrafi zamykać dośrodkowań, która to już piłka którą marnuje w takiej sytuacji
7 marca 2013, 21:11 [cytuj]
Baaaaaaale!!!!!!!!!
Baaaaaaale!!!!!!!!!
NIE MA CHUJA POWIEM. NIE MA CHUJA!
NIE MA CHUJA POWIEM. NIE MA CHUJA!
LMAO
BALE!!!!
BALE!!!!
7 marca 2013, 21:12 [cytuj]
co jak co ale że z głowy strzeli to bym nie obstawił ; )
co jak co ale że z głowy strzeli to bym nie obstawił ; )
Fani Interu muszą nienawidzić Bale'a :D
Fani Interu muszą nienawidzić Bale'a :D
cholera,on nie może przestać strzelać :D
cholera,on nie może przestać strzelać :D
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 22 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się