Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Europejski puchary » Tottenham - Inter
7 marca 2013, 19:56 [cytuj]
Skład na dziś:
Friedel, Walker, Vertonghen, Gallas, Assou-Ekotto, Dembele, Parker, Lennon, Sigurdsson, Bale & Defoe

Ławka:
Lloris, Caulker, Naughton, Dawson, Livermore, Carroll & Holtby

W sumie spodziewałem się podobnego, ale miałem nadzieję, że Holtby, Caulker albo Naughton zagrają w podstawie.
Skład na dziś: Friedel, Walker, Vertonghen, Gallas, Assou-Ekotto, Dembele, Parker, Lennon, Sigurdsson, Bale & Defoe Ławka: Lloris, Caulker, Naughton, Dawson, Livermore, Carroll & Holtby W sumie spodziewałem się podobnego, ale miałem nadzieję, że Holtby, Caulker albo Naughton zagrają w podstawie
LMAO
7 marca 2013, 20:05 [cytuj]
dobrrze, że jest gallas. parker albo lennon powinni być zastąpieni. gdzie ade? nawet na ławce nie ma?
dobrrze, że jest gallas. parker albo lennon powinni być zastąpieni. gdzie ade? nawet na ławce nie ma?
7 marca 2013, 20:05 [cytuj]
AVB widać potraktował poważnie tę fazę rozgrywek, może i dobrze COYS <3! :D
AVB widać potraktował poważnie tę fazę rozgrywek, może i dobrze COYS <3! :D
Together we are strong
7 marca 2013, 20:16 [cytuj]
Ade ma kontuzje i na dziś się nie wykurował .
Ade ma kontuzje i na dziś się nie wykurował
7 marca 2013, 20:17 [cytuj]
Szkoda, że Holtby nie w pierwszym, ale widocznie Gylfi w gazie. Musimy ich pyknąć bo widziałem ich skład i wydaję mi się przeciętny w porównaniu z tym jakim wyszli na nas ostatnim razem. :D
Szkoda, że Holtby nie w pierwszym, ale widocznie Gylfi w gazie. Musimy ich pyknąć bo widziałem ich skład i wydaję mi się przeciętny w porównaniu z tym jakim wyszli na nas ostatnim razem. :D
7 marca 2013, 20:17 [cytuj]
i w pizdu wylądował! 1 składem! --- no to z Liverpoolem od 50-60 minuty zgaśniemy i będziemy się modlić o najniższy wymiar kary --------------------> chyba, że podają już piłkarzom jakiś kokos, którego nie wykrywają testy antydopingowe i AVB aplikuje już to chłopakom:mysli:
i w pizdu wylądował! 1 składem! --- no to z Liverpoolem od 50-60 minuty zgaśniemy i będziemy się modlić o najniższy wymiar kary --------------------> chyba, że podają już piłkarzom jakiś kokos, którego nie wykrywają testy antydopingowe i AVB aplikuje już to chłopakom:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 marca 2013, 20:18 [cytuj]
Bardzo ładny skład :brawo:
Bardzo ładny skład :brawo:
Can't Smile Without You!!!
7 marca 2013, 20:19 [cytuj]
Inter: Handanovic; Zanetti, Ranocchia, Chivu, Juan Jesus; Gargano, Cambiasso; Alvarez, Kovacic, Alvaro Pereira; Cassano

Inter bench: Belec, Mbaye, Jonathan, Guarin, Benassi, Pasa, Palacio
Inter: Handanovic; Zanetti, Ranocchia, Chivu, Juan Jesus; Gargano, Cambiasso; Alvarez, Kovacic, Alvaro Pereira; Cassano Inter bench: Belec, Mbaye, Jonathan, Guarin, Benassi, Pasa, Palacio
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
7 marca 2013, 20:19 [cytuj]
Rafo skończ pierdolić! W Liv nasi wyłączą Suareza i nikt inny już nam nie zagrozi ;) Pozytywnie myśl Chopie pozytywnie.

Ja się cieszę że gramy takim a nie innym ta faza to już nie zabawa tylko gra o poważną kasę i posłuch w świecie a to też się przydaję.
Rafo skończ pierdolić! W Liv nasi wyłączą Suareza i nikt inny już nam nie zagrozi ;) Pozytywnie myśl Chopie pozytywnie. Ja się cieszę że gramy takim a nie innym ta faza to już nie zabawa tylko gra o poważną kasę i posłuch w świecie a to też się przydaję
Offence win games, defence wins titles
7 marca 2013, 20:21 [cytuj]
Gallas? Friedel? Oni jakieś jubileusze mają dzisiaj?
Gallas? Friedel? Oni jakieś jubileusze mają dzisiaj?
7 marca 2013, 20:24 [cytuj]
Guarin ma jakiś uraz, ale czemu nie gra Palacio? Słaby mają skład.
Guarin ma jakiś uraz, ale czemu nie gra Palacio? Słaby mają skład
Guarin ma jakiś uraz, ale czemu nie gra Palacio? Słaby mają skład.
Guarin ma jakiś uraz, ale czemu nie gra Palacio? Słaby mają skład
Friedel gra bo taka Polytyka że Ty grasz tu a ty w PL ;) Najlepsze to to że na Onecie napiszą że HL cały czas nie ma pewnego miejsca w składzie i musi ustępować Bradowi :rotfl:
Friedel gra bo taka Polytyka że Ty grasz tu a ty w PL ;) Najlepsze to to że na Onecie napiszą że HL cały czas nie ma pewnego miejsca w składzie i musi ustępować Bradowi :rotfl:
7 marca 2013, 20:28 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Rafo skończ pierdolić! W Liv nasi wyłączą Suareza i nikt inny już nam nie zagrozi ;) Pozytywnie myśl Chopie pozytywnie.

Ja się cieszę że gramy takim a nie innym ta faza to już nie zabawa tylko gra o poważną kasę i posłuch w świecie a to też się przydaję

jaką kasę - chłopie ????
pamiętasz Fulham - doszli do finału .... kasy natrzepali ............. całe 10 baniek - czyli na 1/2 dobrego grajka! :brawo:
jaką kasę - chłopie ???? pamiętasz Fulham - doszli do finału .... kasy natrzepali ............. całe 10 baniek - czyli na 1/2 dobrego grajka! :brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 marca 2013, 20:31 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
jaką kasę - chłopie ????
pamiętasz Fulham - doszli do finału .... kasy natrzepali ............. całe 10 baniek - czyli na 1/2 dobrego grajka! :brawo:

Tak gadasz, jakby tą kasę bezpośrednio na konto Ci przelewali-tymczasem football jest dla chwały i pucharów, a że nie mamy ławki w ogóle to inna rzecz (Inter ma może i lepszą).
Tak gadasz, jakby tą kasę bezpośrednio na konto Ci przelewali-tymczasem football jest dla chwały i pucharów, a że nie mamy ławki w ogóle to inna rzecz (Inter ma może i lepszą)
7 marca 2013, 20:32 [cytuj]
Fajny skład, chociaż oczekiwałem Naughtona na lewej i Caulkera na stopie. Podobnie z Holtbym, chociaż tutaj akurat chyba chodzi o wykorzystanie tego, że Gylfi zaczął coś ciekawego grać :) Nie jestem też pewien Friedela na bramce ale cieszę się, że go zobaczymy. COYS
Fajny skład, chociaż oczekiwałem Naughtona na lewej i Caulkera na stopie. Podobnie z Holtbym, chociaż tutaj akurat chyba chodzi o wykorzystanie tego, że Gylfi zaczął coś ciekawego grać :) Nie jestem też pewien Friedela na bramce ale cieszę się, że go zobaczymy. COYS
7 marca 2013, 20:34 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
tymczasem football jest dla chwały i pucharów

:brawo:
:brawo:
Can't Smile Without You!!!
7 marca 2013, 20:37 [cytuj]
Rafo a kiedy MY błysnęliśmy w Europie? Ostatni puchar to w latach `80 a ostatni krajowy to w 2008, i zrozum że żeby wygrać trzeba grać żeby przyciągnąć piłkarzy trzeba błyszczeć w Europie, a Inter nawet w kryzysie to klub znany i jeśli się go obiję to już idzie sygnał a im dalej zajdziemy tym więcej ludzi zobaczy, więcej piłkarzy zechce grać i stadion będzie szybciej rósł, a i jeszcze to co my mamy za kopaczy jeśli nie mogą zagra meczu po 3 dniach przerwy? Liv z Zenitem grał najlepszym co miał i potem Wigan nie istniało a My co gorsi? GRalibyśmy z LM w środę a w PL w sobotę to co też byś dał rezerwy?!
Rafo a kiedy MY błysnęliśmy w Europie? Ostatni puchar to w latach `80 a ostatni krajowy to w 2008, i zrozum że żeby wygrać trzeba grać żeby przyciągnąć piłkarzy trzeba błyszczeć w Europie, a Inter nawet w kryzysie to klub znany i jeśli się go obiję to już idzie sygnał a im dalej zajdziemy tym więcej ludzi zobaczy, więcej piłkarzy zechce grać i stadion będzie szybciej rósł, a i jeszcze to co my mamy za kopaczy jeśli nie mogą zagra meczu po 3 dniach przerwy? Liv z Zenitem grał najlepszym co miał i potem Wigan nie istniało a My co gorsi? GRalibyśmy z LM w środę a w PL w sobotę to co też byś dał rezerwy?!
7 marca 2013, 20:42 [cytuj]
Oglądam studio na ITV i Boas mówi że będę się starali zagrać na zero z tyłu.
Oglądam studio na ITV i Boas mówi że będę się starali zagrać na zero z tyłu
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 marca 2013, 20:42 [cytuj]
Ktoś tam pisał ze z Live wyłączyć Suareza i po sprawie , właśnie, ze nie . Trzeba wyłączyć z gry jeszcze Gerrarda , Sturridgea oraz Coutinho ! Młody brazylijczyk naprawde fajnie się prezentuje i pomyśleć , że byliśmy blisko jego pozyskania .
Ktoś tam pisał ze z Live wyłączyć Suareza i po sprawie , właśnie, ze nie . Trzeba wyłączyć z gry jeszcze Gerrarda , Sturridgea oraz Coutinho ! Młody brazylijczyk naprawde fajnie się prezentuje i pomyśleć , że byliśmy blisko jego pozyskania
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 10 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się