Forum dyskusyjne
14 lutego 2016, 15:59 [cytuj]
antyspurs powiedział/a:
https://www.youtube.com/watch?v=GJf3X31ICfE
Kurde, chłopie, niedziela, walentynki, a Ty nie masz czego robić ze swoim życiem?
Kurde, chłopie, niedziela, walentynki, a Ty nie masz czego robić ze swoim życiem?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
14 lutego 2016, 16:11 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Jak każdy fan arsenalu udaje, że nienawidzi tego, co tak naprawdę kocha najbardziej
Jak każdy fan arsenalu udaje, że nienawidzi tego, co tak naprawdę kocha najbardziej :D
14 lutego 2016, 16:13 [cytuj]
antyspurs powiedział/a:
https://www.youtube.com/watch?v=GJf3X31ICfE
Umiesz liczyć do trzech
1, 2, 3 i już cię nie ma na Spursmanii

Umiesz liczyć do trzech
1, 2, 3 i już cię nie ma na Spursmanii :rotfl::lezkawoku:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 lutego 2016, 16:14 [cytuj]
btw, piękne uczucie jak kibice Arsenalu są pełni euforii i chwalą swoich podopiecznych, wygrywając mecz w końcówce grając przez prawie całą jego resztę z przewagą 1 zawodnika, leje
btw, piękne uczucie jak kibice Arsenalu są pełni euforii i chwalą swoich podopiecznych, wygrywając mecz w końcówce grając przez prawie całą jego resztę z przewagą 1 zawodnika, leje :D
14 lutego 2016, 16:20 [cytuj]
Skoro antyspurs przeszedł do historii to startujemy z tematem

:
#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose; Dembele, Dier; Eriksen, Alli, Son; Kane #COYS
#THFC subs: Vorm, Davies, Trippier, Carroll, Chadli, Lamela, Mason
Skoro antyspurs przeszedł do historii to startujemy z tematem :D :
#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose; Dembele, Dier; Eriksen, Alli, Son; Kane #COYS
#THFC subs: Vorm, Davies, Trippier, Carroll, Chadli, Lamela, Mason
COYS!
14 lutego 2016, 16:22 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Skoro antyspurs przeszedł do historii to startujemy z tematem:
skład w zasadzie przewidywalny, wolałbym jednak Lamelę w podstawowym a jako zmiennika Sona
skład w zasadzie przewidywalny, wolałbym jednak Lamelę w podstawowym a jako zmiennika Sona
14 lutego 2016, 16:23 [cytuj]
Znów Lamela na ławce... Hmmm...
Ważne, że jest Alli
In Poch We Trust
Ważne, że jest Alli :D
In Poch We Trust :D
14 lutego 2016, 16:24 [cytuj]
iZgone powiedział/a:
Bardzo dobra koncepcja
Nie no, nieważne jakim składem wychodzimy, byle wynik był korzystny.
Bardzo dobra koncepcja :P
Nie no, nieważne jakim składem wychodzimy, byle wynik był korzystny
COYS!
14 lutego 2016, 16:27 [cytuj]
Szczerze to Son i Lamela graja dobrze i jest mi w sumei obojętne kto wychodzi w podstawowym

Tak jak mówisz byle wynik był korzystny a będzie wierze w to przynajmniej
Szczerze to Son i Lamela graja dobrze i jest mi w sumei obojętne kto wychodzi w podstawowym :) Tak jak mówisz byle wynik był korzystny a będzie wierze w to przynajmniej
14 lutego 2016, 16:33 [cytuj]
Ale Liverpool sobie strzelaninę dziś zrobił ;o 6:0 póki co
Ale Liverpool sobie strzelaninę dziś zrobił ;o 6:0 póki co
14 lutego 2016, 16:37 [cytuj]
już nie moge się doczekać, aż się wszystko we mnie gotuje.
już nie moge się doczekać, aż się wszystko we mnie gotuje
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
14 lutego 2016, 16:38 [cytuj]
vebq powiedział/a:
już nie moge się doczekać, aż się wszystko we mnie gotuje
Mam to samo. Dawno tak nie czekałem na mecz jak dzisiaj
Mam to samo. Dawno tak nie czekałem na mecz jak dzisiaj
14 lutego 2016, 16:41 [cytuj]
Ja miałem przed ligowym rewanżem Leicester, tez od bardzo dawna. Ale dziś normalnie. Nie wiem dlaczego.
Ja miałem przed ligowym rewanżem Leicester, tez od bardzo dawna. Ale dziś normalnie. Nie wiem dlaczego
14 lutego 2016, 16:43 [cytuj]
Nakręcony jest okropnie mocny hype na ten mecz, nie dziwię się, że jesteście na niego nakręceni
Mnie trochę ten mecz wali, bo we wtorek mam ważniejszy dzień xd
Nakręcony jest okropnie mocny hype na ten mecz, nie dziwię się, że jesteście na niego nakręceni :P
Mnie trochę ten mecz wali, bo we wtorek mam ważniejszy dzień xd
14 lutego 2016, 16:48 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
Ja miałem przed ligowym rewanżem Leicester, tez od bardzo dawna. Ale dziś normalnie. Nie wiem dlaczego
To jeden z tych meczów po których można sobie pluć w brodę.
Co do składu, to trochę szkoda, że nie zagrają Trippier z Daviesem, ale Poch raczej wie co robi
To jeden z tych meczów po których można sobie pluć w brodę.
Co do składu, to trochę szkoda, że nie zagrają Trippier z Daviesem, ale Poch raczej wie co robi :ok:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
14 lutego 2016, 16:55 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:
Co do składu, to trochę szkoda, że nie zagrają Trippier z Daviesem, ale Poch raczej wie co robi
"Rotacja, rotacja, rotacja" Poch
"Rotacja, rotacja, rotacja" Poch :D
14 lutego 2016, 17:04 [cytuj]
boję się tego meczu, nie pamiętam już kiedy mieliśmy dobry wynik na wyjeździe z city, ale city jest w rozsypce i są bez formy a my w jakiejś kurwa magicznej
ale ten aguero co pakował nam bramki jak chciał...
no nic, trzeba wygrać
boję się tego meczu, nie pamiętam już kiedy mieliśmy dobry wynik na wyjeździe z city, ale city jest w rozsypce i są bez formy a my w jakiejś kurwa magicznej :D
ale ten aguero co pakował nam bramki jak chciał...
no nic, trzeba wygrać :)
14 lutego 2016, 17:10 [cytuj]
Ars chyba wykorzystał swoją "furę szczęscia" na najbliższe 2 mecze strzelając gola pół minuty po czasie - nie wspomnę, że wcześniej zmarnował trzy "setki" i żadna się nie zemściła ... nie zmienia to faktu, że byli lepsi od Lisów dzisiaj
Ars chyba wykorzystał swoją "furę szczęscia" na najbliższe 2 mecze strzelając gola pół minuty po czasie - nie wspomnę, że wcześniej zmarnował trzy "setki" i żadna się nie zemściła ... nie zmienia to faktu, że byli lepsi od Lisów dzisiaj
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 lutego 2016, 17:13 [cytuj]
No to lecimy po 3 punkty. COYS
No to lecimy po 3 punkty. COYS
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
14 lutego 2016, 17:14 [cytuj]
Ławka City to jakiś żart
Lecimy z tym!
Ławka City to jakiś żart :)
Lecimy z tym!