Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Niedziela z Premier League
14 lutego 2016, 14:18 [cytuj]
Remis nie jest na naszą korzyść? To co jest?
Remis nie jest na naszą korzyść? To co jest?
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
14 lutego 2016, 14:19 [cytuj]
A skąd wiesz że nie strzelą więcej przy przewadze 1 piłkarza?
A skąd wiesz że nie strzelą więcej przy przewadze 1 piłkarza?
14 lutego 2016, 14:20 [cytuj]
Nie wiem, dlatego oglądam mecz. Ale anale mają większą szansę na upchnięcie jednej bramki.
Nie wiem, dlatego oglądam mecz. Ale anale mają większą szansę na upchnięcie jednej bramki
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
14 lutego 2016, 14:22 [cytuj]
Jak dla mnie Większe prawdopodobieństwo na remis było gdy grali 11 na 11 niż teraz 11 na 10. Jest duże prawdopodobieństwo że jak strzelą 1 to woreczek się rozwiąże.
Jak dla mnie Większe prawdopodobieństwo na remis było gdy grali 11 na 11 niż teraz 11 na 10. Jest duże prawdopodobieństwo że jak strzelą 1 to woreczek się rozwiąże
14 lutego 2016, 14:22 [cytuj]
Panowie spokój, przejmujmy się naszymi meczami. Jeszcze 12 kolejek ten 1 mecz niekonieczne musi mieć poważne reperkusji aczkolwiek to oczywiste że remis jest na naszą korzyść a ta czerwona kartka nieco utrudnia osiągnięcie remisowego wyniku przez Leicester
Panowie spokój, przejmujmy się naszymi meczami. Jeszcze 12 kolejek ten 1 mecz niekonieczne musi mieć poważne reperkusji aczkolwiek to oczywiste że remis jest na naszą korzyść a ta czerwona kartka nieco utrudnia osiągnięcie remisowego wyniku przez Leicester
14 lutego 2016, 14:24 [cytuj]
Zwycięstwo naszych sąsiadów spłaszcza tabele jeszcze bardziej, więc w czym problem? Pytanie, czy chcemy jak najgorzej dla Arsenalu czy jak najlepiej dla nas.
Zwycięstwo naszych sąsiadów spłaszcza tabele jeszcze bardziej, więc w czym problem? Pytanie, czy chcemy jak najgorzej dla Arsenalu czy jak najlepiej dla nas
14 lutego 2016, 14:25 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:
Zwycięstwo naszych sąsiadów spłaszcza tabele jeszcze bardziej, więc w czym problem?
Mi nie chodzi o spłaszczenie tabeli tylko o ich wyprzedzenie. Mnie w pełni satysfakcjonuje brak eliminacji do LM w przyszłym sezonie.
Mi nie chodzi o spłaszczenie tabeli tylko o ich wyprzedzenie. Mnie w pełni satysfakcjonuje brak eliminacji do LM w przyszłym sezonie
14 lutego 2016, 14:25 [cytuj]
Nie bądźmy zawistnymi dziećmi, pieprzyć ten arsenal. Celujemy w mistrza i pora to sobie uświadomić. Remis albo wygrana Arsenalu dla nas na +
Nie bądźmy zawistnymi dziećmi, pieprzyć ten arsenal. Celujemy w mistrza i pora to sobie uświadomić. Remis albo wygrana Arsenalu dla nas na +
14 lutego 2016, 14:26 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
Mi nie chodzi o spłaszczenie tabeli tylko o ich wyprzedzenie. Mnie w pełni satysfakcjonuje brak eliminacji do LM w przyszłym sezonie

Chyba tylko ciebie :ok:
Chyba tylko ciebie :ok:
14 lutego 2016, 14:26 [cytuj]
Przynajmniej jest jasność.
Przynajmniej jest jasność
14 lutego 2016, 14:28 [cytuj]
No i brama
No i brama
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
14 lutego 2016, 14:29 [cytuj]
No i masz twój remis. Zobaczymy co dalej.
No i masz twój remis. Zobaczymy co dalej
14 lutego 2016, 14:30 [cytuj]
To będzie długie 20 minut...
To będzie długie 20 minut
14 lutego 2016, 14:32 [cytuj]
Długie jak cholera :D
Długie jak cholera :D
14 lutego 2016, 14:37 [cytuj]
Sanchez marnuje wszystko co się da. Nawet jak się czegoś nie da zmarnować to on i tak to marnuje :P
Sanchez marnuje wszystko co się da. Nawet jak się czegoś nie da zmarnować to on i tak to marnuje :P
14 lutego 2016, 14:43 [cytuj]
Już się bałem że wpadnie :D
Już się bałem że wpadnie :D
14 lutego 2016, 14:53 [cytuj]
Gówno
Gówno
No i wpadło. No cóż...
No i wpadło. No cóż
Wasilewski...
Wasilewski
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
14 lutego 2016, 14:54 [cytuj]
Wszystko w naszych nogach. Trzeba pyknąć City :D
Wszystko w naszych nogach. Trzeba pyknąć City :D
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 58 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się