Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  7  8  9  10  11    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Niedziela z Premier League
14 lutego 2016, 19:11 [cytuj]
Pochettino to jest epoki gość , ładny obrazek na koniec :brawo::tak:
Pochettino to jest epoki gość , ładny obrazek na koniec :brawo::tak:
14 lutego 2016, 19:12 [cytuj]
Miało być spoko gość , ale z innej epoki też pasuje :tak::D
Miało być spoko gość , ale z innej epoki też pasuje :tak::D
14 lutego 2016, 19:12 [cytuj]
ja serio nie dowierzam w ten sezon :cwaniak:

przepiękne obrazki na koniec, widać, że atmosfera musi być w szatni na prawdę super :)
ja serio nie dowierzam w ten sezon :cwaniak: przepiękne obrazki na koniec, widać, że atmosfera musi być w szatni na prawdę super :)
14 lutego 2016, 19:13 [cytuj]
Prawda to podziękowanie na boisku, widać, że żyją tym klubem
Prawda to podziękowanie na boisku, widać, że żyją tym klubem
14 lutego 2016, 19:13 [cytuj]
Mam naprawdę ogromną nadzieję, że Poch to będzie nasz Ferguson czy Wenger. Świetny facet.
Mam naprawdę ogromną nadzieję, że Poch to będzie nasz Ferguson czy Wenger. Świetny facet
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
14 lutego 2016, 19:15 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Mam naprawdę ogromną nadzieję, że Poch to będzie nasz Ferguson czy Wenger. Świetny facet

Nie chciałbym, żeby był naszym Wengerem. Poza tymi 2 pucharami Anglii, nic wielkiego nie wygrał w ostatnich latach.
Nie chciałbym, żeby był naszym Wengerem. Poza tymi 2 pucharami Anglii, nic wielkiego nie wygrał w ostatnich latach
14 lutego 2016, 19:19 [cytuj]
Niech Pochettino będzie po prostu naszym Pochettino:tak:
Niech Pochettino będzie po prostu naszym Pochettino:tak:
14 lutego 2016, 19:26 [cytuj]
Poch - szacun - ale nam Koguty naostrzył :brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 lutego 2016, 19:37 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
A najlepsze jest to, ze kadrowo jesteśmy myślę piątą siłą w lidze :mysli:
14 lutego 2016, 19:56 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Jak to przecież miał jebnąć balon :P:P :rotfl:
Jak to przecież miał jebnąć balon :P:P :rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 lutego 2016, 20:04 [cytuj]
Diego powiedział/a:

Ale kondycyjnie jestesmy pierwsi.

Mamy jeszcze 5 naprawde trudnych spotkań(Arsenal, WHU, ManU, Liverpool i wyjazd do Stoke), a do tego dochodzi LE i FA Cup. Naprawde ciezko bedzie utrzymac to 2gie miejsce. Wazna wygrana dzisiaj. Brawo! :ok:
Ale kondycyjnie jestesmy pierwsi. Mamy jeszcze 5 naprawde trudnych spotkań(Arsenal, WHU, ManU, Liverpool i wyjazd do Stoke), a do tego dochodzi LE i FA Cup. Naprawde ciezko bedzie utrzymac to 2gie miejsce. Wazna wygrana dzisiaj. Brawo! :ok:
LMAO
14 lutego 2016, 20:04 [cytuj]
z FB
"Our future looks Rosey" :D
z FB "Our future looks Rosey" :D
14 lutego 2016, 21:24 [cytuj]
Jestem zachwycony tym w jaki sposób gra Tottenham. W tej drużynie widać niesamowity głód zwycięstw i jestem pewien, że powalczą o mistrzostwo. Mamy bardzo młody, a zarazem ambitny zespół, który ma przed sobą niesamowitą przyszłość.

Do tego Poch to fantastyczny gość, który poukładał zespół. Nie dość, że wygrywamy, to nasz styl gry jest po prostu znakomity.

Come On You Spurs :)
Jestem zachwycony tym w jaki sposób gra Tottenham. W tej drużynie widać niesamowity głód zwycięstw i jestem pewien, że powalczą o mistrzostwo. Mamy bardzo młody, a zarazem ambitny zespół, który ma przed sobą niesamowitą przyszłość. Do tego Poch to fantastyczny gość, który poukładał zespół. Nie dość, że wygrywamy, to nasz styl gry jest po prostu znakomity. Come On You Spurs :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
14 lutego 2016, 21:46 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Ale kondycyjnie jestesmy pierwsi.

Mamy jeszcze 5 naprawde trudnych spotkań(Arsenal, WHU, ManU, Liverpool i wyjazd do Stoke), a do tego dochodzi LE i FA Cup. Naprawde ciezko bedzie utrzymac to 2gie miejsce. Wazna wygrana dzisiaj. Brawo! :ok:
Nie zapomnij o Chelsea, która ostatnimi czasy- nie przegrywa
Nie zapomnij o Chelsea, która ostatnimi czasy- nie przegrywa
14 lutego 2016, 22:04 [cytuj]
Idziemy na Mistrza teraz wszystko jest możliwe :3 i po tym meczu stwierdzam że Lamela spłacił całe 30 mil. Które za niego zapłaciliśmy .Wszedł w 81 a w 83 podał Krystianowi solenizantowi a ten pokazał nam bramy niebios klasa :cwaniak: :D:** genialne walentynki z Premier League , no ja nadal jestem w szoku !! :hejka:
Idziemy na Mistrza teraz wszystko jest możliwe :3 i po tym meczu stwierdzam że Lamela spłacił całe 30 mil. Które za niego zapłaciliśmy .Wszedł w 81 a w 83 podał Krystianowi solenizantowi a ten pokazał nam bramy niebios klasa :cwaniak: :D:** genialne walentynki z Premier League , no ja nadal jestem w szoku !! :hejka:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
14 lutego 2016, 22:59 [cytuj]
Wiecie może gdzie można obejrzeć obszerny skrót z tego meczu?
Wiecie może gdzie można obejrzeć obszerny skrót z tego meczu?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
15 lutego 2016, 00:37 [cytuj]
http://ourmatch.net/videos/14-02-2016-manchester-city-1-2-tottenham-hotspur/

Łap ziomuś :D
http://ourmatch.net/videos/14-02-2016-manchester-city-1-2-tottenham-hotspur/ Łap ziomuś :D
15 lutego 2016, 02:53 [cytuj]
Powoli do siebie dochodzę :D :D :D
Powoli do siebie dochodzę :D :D :D
15 lutego 2016, 15:40 [cytuj]
Trochę nerwów jednak wczoraj było - aż w końcu, po kilku latach, się zarejestrowałem na stronce :]
Trochę nerwów jednak wczoraj było - aż w końcu, po kilku latach, się zarejestrowałem na stronce :]
15 lutego 2016, 15:41 [cytuj]
To witamy nowego ! Albo może starego kibica :brawo:
To witamy nowego ! Albo może starego kibica :brawo:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
|<  <<  <  7  8  9  10  11    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 55 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się