Forum dyskusyjne
29 listopada 2015, 12:07 [cytuj]
#thfc line-up: Lloris, Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dier, Mason, Son, Dembele, Eriksen, Kane
#thfc line-up: Lloris, Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dier, Mason, Son, Dembele, Eriksen, Kane
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
29 listopada 2015, 12:08 [cytuj]
Czyli za Alliego jednak Mason. A Chelsea bez Terry'ego i z Costą na ławce. Będzie ciekawie.
Czyli za Alliego jednak Mason. A Chelsea bez Terry'ego i z Costą na ławce. Będzie ciekawie
29 listopada 2015, 12:08 [cytuj]
jedyne co mnie martwi, to Mason w 1 składzie. Według mnie Lamela powinien grać za niego, chyba, że ma jakieś problemy zdrowotne.
jedyne co mnie martwi, to Mason w 1 składzie. Według mnie Lamela powinien grać za niego, chyba, że ma jakieś problemy zdrowotne
29 listopada 2015, 12:13 [cytuj]
Mason na derby jak znalazł.
Mason na derby jak znalazł
29 listopada 2015, 12:13 [cytuj]
gld1337 powiedział/a:
jedyne co mnie martwi, to Mason w 1 składzie. Według mnie Lamela powinien grać za niego, chyba, że ma jakieś problemy zdrowotne
Lamela jest na ławce, jak już to za Son'a, przecież Mason będzie grał obok Diera
Lamela jest na ławce, jak już to za Son'a, przecież Mason będzie grał obok Diera:P
29 listopada 2015, 12:17 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Lamela jest na ławce, jak już to za Son'a, przecież Mason będzie grał obok Diera

można by było za Masona dać Dembele, a Eriksen na środek i Lamela na skrzydło. Po prostu jak widzę Masona w ostatnich 20 minutach to mam dziwne przeczucie, że coś spierdoli. Jeszcze Mason nie ma czegoś takiego jak Dembele, że potrafi przytrzymać piłkę, zastawić się.
można by było za Masona dać Dembele, a Eriksen na środek i Lamela na skrzydło. Po prostu jak widzę Masona w ostatnich 20 minutach to mam dziwne przeczucie, że coś spierdoli. Jeszcze Mason nie ma czegoś takiego jak Dembele, że potrafi przytrzymać piłkę, zastawić się
29 listopada 2015, 12:23 [cytuj]
Bardzo brakuje Alliego w składzie. Mimo to jestem dobrej myśli.
Bardzo brakuje Alliego w składzie. Mimo to jestem dobrej myśli
29 listopada 2015, 12:47 [cytuj]
2:1 dla nas. COYS!
2:1 dla nas. COYS!
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
29 listopada 2015, 12:56 [cytuj]
Juz nie przesadzajcie z tym Masonem. Ponizej pewnego poziomu nie schodzi, a w waznych meczach potrafi wspiac sie na wyzszy level. Zdziwicie sie jak zaladuje brame
Juz nie przesadzajcie z tym Masonem. Ponizej pewnego poziomu nie schodzi, a w waznych meczach potrafi wspiac sie na wyzszy level. Zdziwicie sie jak zaladuje brame
29 listopada 2015, 13:03 [cytuj]
Ależ wejście w mecz. Oby tak dalej!
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
29 listopada 2015, 13:05 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:
Przecież gramy z zespołem z dołu tabeli
Przecież gramy z zespołem z dołu tabeli :P
COYS!
29 listopada 2015, 13:05 [cytuj]
Podrzućcie jakiegoś linka.dzieki
29 listopada 2015, 13:23 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
http://www.livefootballol.com/streaming/english-premier-league/29-11-2015-tottenham-hotspur-chelsea.html
http://www.livefootballol.com/streaming/english-premier-league/29-11-2015-tottenham-hotspur-chelsea.html
29 listopada 2015, 13:30 [cytuj]
Slabo dzisiaj Eriksen, gubi sporo pilek.
Slabo dzisiaj Eriksen, gubi sporo pilek
29 listopada 2015, 13:31 [cytuj]
Przycisneliśmy skur*ieli
Przycisneliśmy skur*ieli :brawo:
29 listopada 2015, 13:31 [cytuj]
Dembele to niesamowity kocur!
Dembele to niesamowity kocur!
29 listopada 2015, 13:32 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:
Przycisneliśmy skurwieli

Ale pewien poziom kultury jednak zachowajmy
Ale pewien poziom kultury jednak zachowajmy ;)
29 listopada 2015, 13:42 [cytuj]
Piękna walka trzeba przyznać
Piękna walka trzeba przyznać :ok:
29 listopada 2015, 13:43 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:
Piękna walka trzeba przyznać

Ale na 8 bramek jak w styczniu to już raczej nie ma co liczyć
Ale na 8 bramek jak w styczniu to już raczej nie ma co liczyć ;)
COYS!
29 listopada 2015, 13:45 [cytuj]
Coś czuję, że jedna bramka może to rozstrzygnąć.
Coś czuję, że jedna bramka może to rozstrzygnąć