Forum dyskusyjne
20 września 2015, 16:03 [cytuj]
Tośmy chyba - odpukać - trafili w dziesiątkę z tym Sonem.
Tośmy chyba - odpukać - trafili w dziesiątkę z tym Sonem
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
20 września 2015, 16:03 [cytuj]
gorzej że nasza 10 gra piasek w lidze...
gorzej że nasza 10 gra piasek w lidze
20 września 2015, 16:06 [cytuj]
nie wierze.....
nie wierze
20 września 2015, 16:07 [cytuj]
Jak zagra na takim poziomie przez dwa sezony u nas to powiem, że trafiliśmy niezależnie kto by to nie był. Teraz na fali jest Son, a Kane który w zeszłym sezonie wymiatał teraz nic nie gra i nawet czasem ciężko powiedzieć, że nie ma szczęścia. Także ja spokojnie poczekam. Na razie bardzo dobrze u nie go ze skutecznością choć ma podobne do Lameli zachowania z kiwaniem kolejnych rywali.
Jak zagra na takim poziomie przez dwa sezony u nas to powiem, że trafiliśmy niezależnie kto by to nie był. Teraz na fali jest Son, a Kane który w zeszłym sezonie wymiatał teraz nic nie gra i nawet czasem ciężko powiedzieć, że nie ma szczęścia. Także ja spokojnie poczekam. Na razie bardzo dobrze u nie go ze skutecznością choć ma podobne do Lameli zachowania z kiwaniem kolejnych rywali
20 września 2015, 16:08 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
To juz kozak, a nie wynalazek? To tak do wszystkich vebq, a nie do Ciebie personalnie

Ja się po Sonie sporo spodziewałem, wiedziałem że ma papiery na gre w Anglii. Do tego w fifie wymiatał i chciałem go mieć w swoim angielskim składzie

Teraz popatrzmy co pokaże Clinton
Ja się po Sonie sporo spodziewałem, wiedziałem że ma papiery na gre w Anglii. Do tego w fifie wymiatał i chciałem go mieć w swoim angielskim składzie :D Teraz popatrzmy co pokaże Clinton
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
20 września 2015, 16:10 [cytuj]
a propos fify ciekawe czy na fut 16 Nje tez bedzie brazowy jak polowa naszych wychowankow na poczatku 15
a propos fify ciekawe czy na fut 16 Nje tez bedzie brazowy jak polowa naszych wychowankow na poczatku 15 :)
20 września 2015, 16:12 [cytuj]
http://www.futhead.com/16/clubs/spurs/
kabaret...
http://www.futhead.com/16/clubs/spurs/
kabaret
20 września 2015, 16:12 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Proponowałaś Sona z tego tylko powodu, bo to kitajec przecież
Proponowalem sona, bo przez x sezonow ogladalem go w Niemczech(Bayer i Hsv) juz podczas jego przejscia do Bayeru pisalem, ze to bardzo dobry zawodnik. Ogladalem tez jego mecze w kadrze.
Jie moja wina, ze koreanczycy wypluli ostatnio kilku dobrych grajkow
Proponowalem sona, bo przez x sezonow ogladalem go w Niemczech(Bayer i Hsv) juz podczas jego przejscia do Bayeru pisalem, ze to bardzo dobry zawodnik. Ogladalem tez jego mecze w kadrze.
Jie moja wina, ze koreanczycy wypluli ostatnio kilku dobrych grajkow
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
20 września 2015, 16:17 [cytuj]
a czego Ty oczekiwałeś?
Edit: Alli powinien być troche zboostowany a tak pozatym nie widze jakiegos kabaretu. Możliwosći Njie nie znamy.
a czego Ty oczekiwałeś?
Edit: Alli powinien być troche zboostowany a tak pozatym nie widze jakiegos kabaretu. Możliwosći Njie nie znamy
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
20 września 2015, 16:22 [cytuj]
No i dobra, trzy punkty są. COYS
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
20 września 2015, 16:22 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Proponowalem sona, bo przez x sezonow ogladalem go w Niemczech(Bayer i Hsv) juz podczas jego przejscia do Bayeru pisalem, ze to bardzo dobry zawodnik.
Który nigdy nie grał w Anglii, i jest bardzo drogi, więc przedstawianie go jako najlepsze co może nas spotkać to jednak przesada.
Ale jak strzeli te (jak zapewne uważasz marne jak na jego mozliwości) 10 bramek w sezonie to będę z niego zadowolony. Póki co ma jedną, bo oczywiście liczę ligę.
Który nigdy nie grał w Anglii, i jest bardzo drogi, więc przedstawianie go jako najlepsze co może nas spotkać to jednak przesada.
Ale jak strzeli te (jak zapewne uważasz marne jak na jego mozliwości) 10 bramek w sezonie to będę z niego zadowolony. Póki co ma jedną, bo oczywiście liczę ligę
COYS!
20 września 2015, 16:23 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Trzy punkty to jedna sprawa, druga to kiedy my ostatnio mieliśmy 3 czyste konta z rzędu
Trzy punkty to jedna sprawa, druga to kiedy my ostatnio mieliśmy 3 czyste konta z rzędu :D
COYS!
20 września 2015, 16:24 [cytuj]
Gra wyglądała względnie dobrze. Razi jedynie brak wykończenia. Powtórzę się po raz kolejny - Kane jest w tragicznej formie. Cieszy Son, gościu ma papiery na to aby wymiatać w tej lidze.
Gra wyglądała względnie dobrze. Razi jedynie brak wykończenia. Powtórzę się po raz kolejny - Kane jest w tragicznej formie. Cieszy Son, gościu ma papiery na to aby wymiatać w tej lidze
20 września 2015, 16:24 [cytuj]
vebq powiedział/a:
a czego Ty oczekiwałeś?
Edit: Alli powinien być troche zboostowany a tak pozatym nie widze jakiegos kabaretu. Możliwosći Njie nie znamy
Son gorzej jak w 15, Alli i Dier zdecydowanie lepsi Natomiast Adebayor > Kane to juz polecieli piecem po całości Dobrze że Falcao ma 83 ...
Edit :
No i wygrana na 0 z tyłu znowu
Son gorzej jak w 15, Alli i Dier zdecydowanie lepsi Natomiast Adebayor > Kane to juz polecieli piecem po całości Dobrze że Falcao ma 83 ...
Edit :
No i wygrana na 0 z tyłu znowu
20 września 2015, 16:26 [cytuj]
No i co warto odnotować, mamy 3 najlepszą obronę w PL, mniej bramek straciło tylko City (2) i United (3, ale dzisiaj grają z Soton).
No i co warto odnotować, mamy 3 najlepszą obronę w PL, mniej bramek straciło tylko City (2) i United (3, ale dzisiaj grają z Soton)
20 września 2015, 16:29 [cytuj]
Damian88 powiedział/a:
No i co warto odnotować, mamy 3 najlepszą obronę w PL, mniej bramek straciło tylko City (2) i United (3, ale dzisiaj grają z Soton)
Z drugiej strony licząc wszystkie bramki to w naszych meczach pada ich średnio 1,5 na mecz - najgorszy wynik w lidze. No ale coś za coś.
Z drugiej strony licząc wszystkie bramki to w naszych meczach pada ich średnio 1,5 na mecz - najgorszy wynik w lidze. No ale coś za coś
COYS!
20 września 2015, 16:33 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Z drugiej strony licząc wszystkie bramki to w naszych meczach pada ich średnio 1,5 na mecz - najgorszy wynik w lidze. No ale coś za coś
Nad tym należy ubolewać. Myślę, że Kane w końcu powinien usiąść na ławce, a w jego miejsce, albo przesunąć Sona, albo dać szansę Nije. Ja tam wierzę w Harrego, ale obecnie należy mu się odpoczynek, bo nie wnosi nic do drużyny. Ba, zabiera miejsce jednemu zawodnikowi. Chcąc nie chcąc trzeba rozliczać go z bramek.
Nad tym należy ubolewać. Myślę, że Kane w końcu powinien usiąść na ławce, a w jego miejsce, albo przesunąć Sona, albo dać szansę Nije. Ja tam wierzę w Harrego, ale obecnie należy mu się odpoczynek, bo nie wnosi nic do drużyny. Ba, zabiera miejsce jednemu zawodnikowi. Chcąc nie chcąc trzeba rozliczać go z bramek
20 września 2015, 16:33 [cytuj]
i mniej od nas strzelilo tylko Newcastle i L'pool ktory gra z Norwich dzisiaj
i mniej od nas strzelilo tylko Newcastle i L'pool ktory gra z Norwich dzisiaj
20 września 2015, 16:40 [cytuj]
Patrząc na Harrego mam nieodparte wrażenie jakby historia zatoczyła koło i znów stanęliśmy w tym samym miejscu. Buduje się ciekawy skład, a my po raz kolejny nie mamy zmiennika dla napastnika ... Ciekawe czy na tych błędach się czegoś w końcu nauczymy. Co do meczu to zagraliśmy nie źle choć dwa razy mieliśmy ogromne szczęście i mogliśmy równie dobrze przegrać. Przydałby się nam ktoś za grosze z bardzo dużym doświadczeniem i techniką do wchodzenia na ostatnie 10 minut by pokierować naszą młodzieżą i przytrzymać piłkę bo znów przyciśnięci w końcowych 10 min tylko mocno się broniliśmy.
Patrząc na Harrego mam nieodparte wrażenie jakby historia zatoczyła koło i znów stanęliśmy w tym samym miejscu. Buduje się ciekawy skład, a my po raz kolejny nie mamy zmiennika dla napastnika ... Ciekawe czy na tych błędach się czegoś w końcu nauczymy. Co do meczu to zagraliśmy nie źle choć dwa razy mieliśmy ogromne szczęście i mogliśmy równie dobrze przegrać. Przydałby się nam ktoś za grosze z bardzo dużym doświadczeniem i techniką do wchodzenia na ostatnie 10 minut by pokierować naszą młodzieżą i przytrzymać piłkę bo znów przyciśnięci w końcowych 10 min tylko mocno się broniliśmy
20 września 2015, 17:42 [cytuj]
a ja zauważam że coraz mniej osob sie zaczyna przy meczach udzielać
a ja zauważam że coraz mniej osob sie zaczyna przy meczach udzielać :)