Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Spurs vs Crystal Palace
20 września 2015, 13:33 [cytuj]
#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Alli, Dier; Lamela, Son, Chadli; Kane #COYS

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Alli, Dier; Lamela, Son, Chadli; Kane #COYS
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
20 września 2015, 13:34 [cytuj]
subs: Vorm, Fazio, Trippier, Carroll, Clinton, Eriksen, Townsend
subs: Vorm, Fazio, Trippier, Carroll, Clinton, Eriksen, Townsend
Gdzie Rose? :|
Gdzie Rose? :|
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
nei wazne jak gównianie dier będzie grał on już chyba ma stały 1 skład u pocha, masakra taki tartak
nei wazne jak gównianie dier będzie grał on już chyba ma stały 1 skład u pocha, masakra taki tartak
skład wygląda dobrze, gdyby nie ten Lamela....
skład wygląda dobrze, gdyby nie ten Lamela
20 września 2015, 13:36 [cytuj]
NestEa powiedział/a:

Widzę, że oglądasz Premier League regularnie :luzik: Jaki ostatnio oglądałeś? MU - Spurs sezon temu na Old Trafford?
Widzę, że oglądasz Premier League regularnie :luzik: Jaki ostatnio oglądałeś? MU - Spurs sezon temu na Old Trafford?
20 września 2015, 13:38 [cytuj]
Skład do przewidzenia myślałem tylko, że 1000 zagra.
Skład do przewidzenia myślałem tylko, że 1000 zagra
20 września 2015, 13:39 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:

Po tym meczu też mi się zdarzyło obejrzeć parę ... ;p Po prostu dla mnie jest słaby jak bibuła i jego miejsce to ławeczka, najlepiej na trybunach:)
Po tym meczu też mi się zdarzyło obejrzeć parę ... ;p Po prostu dla mnie jest słaby jak bibuła i jego miejsce to ławeczka, najlepiej na trybunach:)
20 września 2015, 13:40 [cytuj]
McCarthy; Kelly, Hangeland, Delaney (C), Souare; McArthur, Cabaye; Zaha, Puncheon, Sako; Bolasie

Subs: Hennessey, Mariappa, Ledley, Mutch, Lee, Campbell, Bamford
McCarthy; Kelly, Hangeland, Delaney (C), Souare; McArthur, Cabaye; Zaha, Puncheon, Sako; Bolasie Subs: Hennessey, Mariappa, Ledley, Mutch, Lee, Campbell, Bamford
20 września 2015, 13:40 [cytuj]
NestEa powiedział/a:

Szkoda, że na DMie koleś wymiata. Następnym razem otwórz oczy, jak włączysz mecz ;)
Szkoda, że na DMie koleś wymiata. Następnym razem otwórz oczy, jak włączysz mecz ;)
20 września 2015, 13:42 [cytuj]
Skład wcale nie wygląda aż tak dobrze. No chyba, że CP zostawi Sonowi tyle miejsca co dzbany z Azerbejdżanu, a Kane przestanie się potykać o własne nogi.
Skład wcale nie wygląda aż tak dobrze. No chyba, że CP zostawi Sonowi tyle miejsca co dzbany z Azerbejdżanu, a Kane przestanie się potykać o własne nogi
COYS!
20 września 2015, 13:42 [cytuj]
Co ty chrzanisz? W tym sezonie Dier jest jednym z najlepszych zawodników Spurs. Mam wrażenie, że większość hejtów w stronę Diera pisanych jest dla zasady.

Co do składu - może być. Mam nadzieję, że Eriksen wejdzie w drugiej połowie. Mimo pesymizmu jakim wieje, obstawiam naszą wygraną.
Co ty chrzanisz? W tym sezonie Dier jest jednym z najlepszych zawodników Spurs. Mam wrażenie, że większość hejtów w stronę Diera pisanych jest dla zasady. Co do składu - może być. Mam nadzieję, że Eriksen wejdzie w drugiej połowie. Mimo pesymizmu jakim wieje, obstawiam naszą wygraną
20 września 2015, 13:43 [cytuj]
Skład na tą chwilę najlepszy z możliwych.
Myślę, że między Kane'em, Lamelą i Son'em będzie duża wymiana pozycji; i super :).

P.S.
@NestEa; moim zdaniem Dier gra bardzo dobrze.
Skład na tą chwilę najlepszy z możliwych. Myślę, że między Kane'em, Lamelą i Son'em będzie duża wymiana pozycji; i super :). P.S. @NestEa; moim zdaniem Dier gra bardzo dobrze
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
20 września 2015, 13:46 [cytuj]
Swoją drogą, nie wiem czy widzieliście jakie mamy interkatywne przedtsawienie skłądu na twitterze xD.

https://twitter.com/SpursOfficial?ref_src=twsrc%5Etfw
Swoją drogą, nie wiem czy widzieliście jakie mamy interkatywne przedtsawienie skłądu na twitterze xD. https://twitter.com/SpursOfficial?ref_src=twsrc%5Etfw
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
20 września 2015, 13:47 [cytuj]
Jestem ciekaw jak zagra dzisiaj Lamela. Na skrzydle idzie mu chujowo, ale jako 10 myślę, że jest w stanie puścić kilka fajnych podań.
Jestem ciekaw jak zagra dzisiaj Lamela. Na skrzydle idzie mu chujowo, ale jako 10 myślę, że jest w stanie puścić kilka fajnych podań
20 września 2015, 13:54 [cytuj]
NestEa powiedział/a:
co za bzdury...
co za bzdury
20 września 2015, 13:55 [cytuj]
Też chciałe mnapisać o Dierze ale widze że mnie uprzedzono :)

Brakuje mi Townsenda natomiast Lamela ostatnio grywał nieźle wiec może i tym razem da rade nie spieprzyć czegoś a i pomoże troche
Też chciałe mnapisać o Dierze ale widze że mnie uprzedzono :) Brakuje mi Townsenda natomiast Lamela ostatnio grywał nieźle wiec może i tym razem da rade nie spieprzyć czegoś a i pomoże troche
20 września 2015, 14:16 [cytuj]
Ja też sobie wiele obiecuję po grze Lameli na dziesiątce i jestem pełen optymizmu przed meczem z Orłami. Damy radę!
Ja też sobie wiele obiecuję po grze Lameli na dziesiątce i jestem pełen optymizmu przed meczem z Orłami. Damy radę!
20 września 2015, 14:21 [cytuj]
Mamy się obawiać drużyn pokroju CP??? Zresztą jakiejkolwiek drużyny innej niż Real, Barca czy Bayern? Śmieszne...
Szacunek i respekt do każdego, ale trzeba grać swoje i zostawiać zdrowie na boisku. Jeśli odrobina szczęścia będzie po naszej stronie to będzie dobrze :kwiatek:
Mamy się obawiać drużyn pokroju CP??? Zresztą jakiejkolwiek drużyny innej niż Real, Barca czy Bayern? Śmieszne... Szacunek i respekt do każdego, ale trzeba grać swoje i zostawiać zdrowie na boisku. Jeśli odrobina szczęścia będzie po naszej stronie to będzie dobrze :kwiatek:
1  2  3  4    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 59 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się