Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Spurs vs Chelsea
1 stycznia 2015, 19:22 [cytuj]
KURWA TAK CHYBA CZĘŚCIEJ BĘDE MÓWIŁ ŻE JEST PO MECZU
KURWA TAK CHYBA CZĘŚCIEJ BĘDE MÓWIŁ ŻE JEST PO MECZU
1 stycznia 2015, 19:23 [cytuj]
Okej, teraz byleby tylko tego nie zjebali. Chelsea na pewno nie odpuści.
Okej, teraz byleby tylko tego nie zjebali. Chelsea na pewno nie odpuści
LMAO
1 stycznia 2015, 19:24 [cytuj]
http://www.iv.pl/images/18285332732097997746.jpg taka gra słów. Chwała mu za strzelonego karnego. Obyśmy to utrzymali :)
http://www.iv.pl/images/18285332732097997746.jpg taka gra słów. Chwała mu za strzelonego karnego. Obyśmy to utrzymali :)
Jak to dowieziemy to będę dziś mega happy
Jak to dowieziemy to będę dziś mega happy
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Twaro smutnym tonem : A ja Rose'a mam na ławce w Fantasy League :rotfl:
Twaro smutnym tonem : A ja Rose'a mam na ławce w Fantasy League :rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
1 stycznia 2015, 19:25 [cytuj]
Nie żebym krakał, ale najbardziej się obawiam jakiejś głupiej czerwonej kartki.
Nie żebym krakał, ale najbardziej się obawiam jakiejś głupiej czerwonej kartki
LMAO
1 stycznia 2015, 19:26 [cytuj]
Tottenham-Chelsea

Attempts: 6-7
On Target: 5-1
Pass accuracy: 79%-77%
Crosses: 2-0

Ładnie.
Tottenham-Chelsea Attempts: 6-7 On Target: 5-1 Pass accuracy: 79%-77% Crosses: 2-0 Ładnie
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
1 stycznia 2015, 19:27 [cytuj]
Ja co prawda browarkuje po wczoraj ale chyba az tyle nei mam w sobie zeby mi sie wynik przysnil ...
Ja co prawda browarkuje po wczoraj ale chyba az tyle nei mam w sobie zeby mi sie wynik przysnil
1 stycznia 2015, 19:27 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Nie żebym krakał, ale najbardziej się obawiam jakiejś głupiej czerwonej kartki

Od początku meczu czuje, że Walker coś odwali.
Od początku meczu czuje, że Walker coś odwali
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
1 stycznia 2015, 19:28 [cytuj]
Panowie to tylko half time! nie odpływajmy jeszcze
Panowie to tylko half time! nie odpływajmy jeszcze
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 stycznia 2015, 19:28 [cytuj]
Dobrze jest, keep going!
Dobrze jest, keep going!
1 stycznia 2015, 19:29 [cytuj]
szkoda m i Chadliego bo jeszcze mu tylko poprzeczka do obicia dzisiaj zostala "D
szkoda m i Chadliego bo jeszcze mu tylko poprzeczka do obicia dzisiaj zostala "D
1 stycznia 2015, 19:29 [cytuj]
nie wiem czy wy też ale ja pomyślałem tylko nie Townsend , ufff ale fart :) wygrajmy to kurwaaa
nie wiem czy wy też ale ja pomyślałem tylko nie Townsend , ufff ale fart :) wygrajmy to kurwaaa
1 stycznia 2015, 19:30 [cytuj]
I połowa bardzo ciekawa. Na początek wstrząs w postaci gola Costy, a później ostre młócenie (Hitchcook by się tego nie powstydził) :D Mam nadzieje, że piłkarze Spurs tego nie spieprzą!
I połowa bardzo ciekawa. Na początek wstrząs w postaci gola Costy, a później ostre młócenie (Hitchcook by się tego nie powstydził) :D Mam nadzieje, że piłkarze Spurs tego nie spieprzą!
1 stycznia 2015, 19:32 [cytuj]
Okoński pisze tak:

"Żeby było na piśmie: moim zdaniem Tottenham nie wygra tego meczu. Gol Chelsea w ciągu pierwszych pięciu minut."

Oby się mylił.
Okoński pisze tak: "Żeby było na piśmie: moim zdaniem Tottenham nie wygra tego meczu. Gol Chelsea w ciągu pierwszych pięciu minut." Oby się mylił
1 stycznia 2015, 19:33 [cytuj]
fingor powiedział/a:

Też miałem lekkie wątpliwości, aż oczy zasłoniłem w pierwszym momencie.

Teraz Mourinho musi zmienić plan, bo czekanie na nas już nie wystarczy
Też miałem lekkie wątpliwości, aż oczy zasłoniłem w pierwszym momencie. Teraz Mourinho musi zmienić plan, bo czekanie na nas już nie wystarczy
1 stycznia 2015, 19:34 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Okoński pisze tak:

"Żeby było na piśmie: moim zdaniem Tottenham nie wygra tego meczu. Gol Chelsea w ciągu pierwszych pięciu minut."

Oby się mylił

Kto to Okoński?
Kto to Okoński?
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
1 stycznia 2015, 19:38 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:
Kto to Okoński?

Jeden z najlepszych polskich dziennikarzy sportowych, autor "Futbol jest okrutny", od dawien dawna fan Spurs.
Jeden z najlepszych polskich dziennikarzy sportowych, autor "Futbol jest okrutny", od dawien dawna fan Spurs
|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się