Forum dyskusyjne
1 stycznia 2015, 18:55 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Do przodu wyglądało niezle, jedna kontra i Chelsea a konkretnie Hazard pokazał na co go stać.
Jeżeli myślicie, ze hazard by sobie nie radził z Daviesem to śmiech, Fazio też za daleko od Hazarda, samym balansem rozpierdala kazdego naszego obronce i żaden nasz obronca nie ma z nim szans 1vs1 nie kumacie tego? Potrzebne jest podwojenie, no ale tak najlepiej jebac po Rose z góry na dół.
Jakie po meczu? 1:0 i juz tracicie wiare? Fajnie macie, szkoda tylko, ze po tym golu przestalismy grac co wczesniej heh
ja j**** Rose za to co zrobił kilkanaście sekund wcześniej, za to pajacowanie i machanie do sędziego, gdzie jednym ruchem nogi mógł zagarnąć piłkę.
ja j**** Rose za to co zrobił kilkanaście sekund wcześniej, za to pajacowanie i machanie do sędziego, gdzie jednym ruchem nogi mógł zagarnąć piłkę
Kyle Waller has completed just 36% of the 11 passes he has attempted so far.
To co z tym Yedlinem?
Kyle Waller has completed just 36% of the 11 passes he has attempted so far.
To co z tym Yedlinem?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
I już pytówę grają...
I już pytówę grają
COYS!
Jak tak dalej będą grac to możemy być zmiazdzeni wynikiem 5:0
Jak tak dalej będą grac to możemy być zmiazdzeni wynikiem 5:0
1 stycznia 2015, 18:56 [cytuj]
Rose na raz z Hazardem, ja pierdole, mamy przewagę i taki koleś najpierw sędziuje zamiast grać, a później idzie na raz przed własnym polem karnym. On nigdy nie będzie solidny. Będzie miął kilka dobrych interwencji a potem odjebie coś na wagę straconej bramki
Rose na raz z Hazardem, ja pierdole, mamy przewagę i taki koleś najpierw sędziuje zamiast grać, a później idzie na raz przed własnym polem karnym. On nigdy nie będzie solidny. Będzie miął kilka dobrych interwencji a potem odjebie coś na wagę straconej bramki
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 stycznia 2015, 18:56 [cytuj]
Tu nie chodzi o to, że Davies nie byłby objeżdżany tylko, że lepiej broni i się ustawia w defensywie. Zauważ, że Rose znów gra to co zawsze czyli idzie akcja lewą stroną a on wraca się dopiero z pod połowy boiska.
Tu nie chodzi o to, że Davies nie byłby objeżdżany tylko, że lepiej broni i się ustawia w defensywie. Zauważ, że Rose znów gra to co zawsze czyli idzie akcja lewą stroną a on wraca się dopiero z pod połowy boiska
1 stycznia 2015, 18:57 [cytuj]
Od kiedy Yedlin będzie dostępny?
Od kiedy Yedlin będzie dostępny?
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
1 stycznia 2015, 18:58 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Jakie po meczu? 1:0 i juz tracicie wiare? Fajnie macie, szkoda tylko, ze po tym golu przestalismy grac co wczesniej heh
Bo od półtora roku nie ma recepty na strzelania w ogóle 1 gola im?
Bo od półtora roku nie ma recepty na strzelania w ogóle 1 gola im?
1 stycznia 2015, 18:58 [cytuj]
jak hazard pokręci nogą to rose juz sie gubi
jak hazard pokręci nogą to rose juz sie gubi
1 stycznia 2015, 18:59 [cytuj]
Nie mamy lewej obrony , Rose zenada
Nie mamy lewej obrony , Rose zenada:blee:
KANE KURWA!
KANE KURWA!
LMAO
HARRY KANE!!
HARRY KANE!!
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
1 stycznia 2015, 19:00 [cytuj]
Nie wierzę
Nie wierzę :brawo:
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
hahaha
hahaha
Harry jest boski
Harry jest boski :D
Ja pierdolę, niemożliwy jest!
Ja pierdolę, niemożliwy jest!
Kane zaczarował!!!
Kane zaczarował!!!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Ale to było mega! BRAWO KANE!
Ale to było mega! BRAWO KANE!
COYS!
Co za koleś...
Co za koleś... :D
LMAO