Forum dyskusyjne
26 grudnia 2014, 15:04 [cytuj]
#THFC Team: Lloris; Walker, Fazio, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Stambouli; Lamela, Eriksen, Chadli; Kane.
Subs: Vorm, Chiriches, Davies, Mason, Paulinho, Townsend, Soldado
#THFC Team: Lloris; Walker, Fazio, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Stambouli; Lamela, Eriksen, Chadli; Kane.
Subs: Vorm, Chiriches, Davies, Mason, Paulinho, Townsend, Soldado
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 grudnia 2014, 15:05 [cytuj]
Ten Rose jakoś mi nie pasuje, Davies się ostatnio coraz bardziej rozgrywał. Chociaż Rose też całkiem całkiem z Newcastle. Jestem dobrej myśli!
Ten Rose jakoś mi nie pasuje, Davies się ostatnio coraz bardziej rozgrywał. Chociaż Rose też całkiem całkiem z Newcastle. Jestem dobrej myśli! :)
26 grudnia 2014, 15:06 [cytuj]
taki właśnie chciałem zobaczyć skład! super.tylko nie ma davisa ,no ale miejmy nadzieje ,że danny da radę
taki właśnie chciałem zobaczyć skład! super.tylko nie ma davisa ,no ale miejmy nadzieje ,że danny da radę :brawo:
26 grudnia 2014, 15:18 [cytuj]
Zastanawia mnie forma Dembele skoro się nawet na ławkę nie łapie. W lidze europy nie wyglądał aż tak źle. Miał być naszym liderem środka pola, a tymczasem nie łapie się do składu
Zastanawia mnie forma Dembele skoro się nawet na ławkę nie łapie. W lidze europy nie wyglądał aż tak źle. Miał być naszym liderem środka pola, a tymczasem nie łapie się do składu :mysli:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 grudnia 2014, 15:21 [cytuj]
Ciekawy jestem występu Stabouli'ego . Co do Rose'a , to szczerze wg mnie jest lepszy w tej chwili od Daviesa , jakoś nie zachwycił mnie Walijczyk do tej pory. Nie mówię że Rose to zrobił , ale mimo wszystko wolę Danny'ego
Ciekawy jestem występu Stabouli'ego . Co do Rose'a , to szczerze wg mnie jest lepszy w tej chwili od Daviesa , jakoś nie zachwycił mnie Walijczyk do tej pory. Nie mówię że Rose to zrobił , ale mimo wszystko wolę Danny'ego
26 grudnia 2014, 15:21 [cytuj]
varba powiedział/a:
Zastanawia mnie forma Dembele skoro się nawet na ławkę nie łapie. W lidze europy nie wyglądał aż tak źle. Miał być naszym liderem środka pola, a tymczasem nie łapie się do składu
U jednego trenera miał być liderem, u drugiego nie pasuje do koncepcji. Taka jest cena zmieniania managerów co kilka miesięcy
U jednego trenera miał być liderem, u drugiego nie pasuje do koncepcji. Taka jest cena zmieniania managerów co kilka miesięcy :bezradny:
26 grudnia 2014, 15:25 [cytuj]
Fit players not in the 18: Friedel, Naughton, Kaboul, Dier, Dembele, Capoue, Lennon, Adebayor.
Fit players not in the 18: Friedel, Naughton, Kaboul, Dier, Dembele, Capoue, Lennon, Adebayor
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 grudnia 2014, 15:32 [cytuj]
Mam niecodzienna prosbe, nie mam mozliwosci dzisiaj ogladnac i sledze tylko dorum i livescora z tel, napiszcie jak wpadna bramki i kto ew zjebal
Mam niecodzienna prosbe, nie mam mozliwosci dzisiaj ogladnac i sledze tylko dorum i livescora z tel, napiszcie jak wpadna bramki i kto ew zjebal ;)
26 grudnia 2014, 15:38 [cytuj]
Liczę na 3 pkt, choć bardzo lubię Lester
Liczę na 3 pkt, choć bardzo lubię Lester :D :D
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
26 grudnia 2014, 15:42 [cytuj]
Rose gra, bo oszczędzamy Daviesa na starcia z MU i Chelsea ... przynajmniej taką mam nadzieję
Rose gra, bo oszczędzamy Daviesa na starcia z MU i Chelsea ... przynajmniej taką mam nadzieję ;)
26 grudnia 2014, 15:46 [cytuj]
Alista powiedział/a:
Mam niecodzienna prosbe, nie mam mozliwosci dzisiaj ogladnac i sledze tylko dorum i livescora z tel, napiszcie jak wpadna bramki i kto ew zjebal

O to się nie musisz martwić
O to się nie musisz martwić:luzik:
26 grudnia 2014, 15:52 [cytuj]
stream ktoś coś?
stream ktoś coś?
26 grudnia 2014, 15:55 [cytuj]
Podrzuc ktos link w dobrej jakosci najlepiej ^
Podrzuc ktos link w dobrej jakosci najlepiej ^
26 grudnia 2014, 15:56 [cytuj]
Tu jest w miarę OK
http://cricfree.sx/sportsnet-one-live-stream.php
Tu jest w miarę OK
http://cricfree.sx/sportsnet-one-live-stream.php
26 grudnia 2014, 15:57 [cytuj]
Davies pewnie odpoczywa na United.
Davies pewnie odpoczywa na United
26 grudnia 2014, 15:58 [cytuj]
Macie jakieś działające streamy? Bo mi nic nie działa jak zwykle.
Macie jakieś działające streamy? Bo mi nic nie działa jak zwykle
26 grudnia 2014, 16:00 [cytuj]
http://www.soccer2all.net/index.php?channel=1
http://www.soccer2all.net/index.php?channel=1
26 grudnia 2014, 16:02 [cytuj]
Ulala ale konterka
Ulala ale konterka :D
26 grudnia 2014, 16:03 [cytuj]
KANE! Na cholerę nam napastnik
KANE! Na cholerę nam napastnik :D
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
26 grudnia 2014, 16:03 [cytuj]
szybko
szybko :D