Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Leicester City vs. Tottenham Hotspur
26 grudnia 2014, 15:04 [cytuj]
#THFC Team: Lloris; Walker, Fazio, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Stambouli; Lamela, Eriksen, Chadli; Kane.

Subs: Vorm, Chiriches, Davies, Mason, Paulinho, Townsend, Soldado
#THFC Team: Lloris; Walker, Fazio, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Stambouli; Lamela, Eriksen, Chadli; Kane. Subs: Vorm, Chiriches, Davies, Mason, Paulinho, Townsend, Soldado
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 grudnia 2014, 15:05 [cytuj]
Ten Rose jakoś mi nie pasuje, Davies się ostatnio coraz bardziej rozgrywał. Chociaż Rose też całkiem całkiem z Newcastle. Jestem dobrej myśli! :)
Ten Rose jakoś mi nie pasuje, Davies się ostatnio coraz bardziej rozgrywał. Chociaż Rose też całkiem całkiem z Newcastle. Jestem dobrej myśli! :)
26 grudnia 2014, 15:06 [cytuj]
taki właśnie chciałem zobaczyć skład! super.tylko nie ma davisa ,no ale miejmy nadzieje ,że danny da radę :brawo:
taki właśnie chciałem zobaczyć skład! super.tylko nie ma davisa ,no ale miejmy nadzieje ,że danny da radę :brawo:
26 grudnia 2014, 15:18 [cytuj]
Zastanawia mnie forma Dembele skoro się nawet na ławkę nie łapie. W lidze europy nie wyglądał aż tak źle. Miał być naszym liderem środka pola, a tymczasem nie łapie się do składu :mysli:
Zastanawia mnie forma Dembele skoro się nawet na ławkę nie łapie. W lidze europy nie wyglądał aż tak źle. Miał być naszym liderem środka pola, a tymczasem nie łapie się do składu :mysli:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 grudnia 2014, 15:21 [cytuj]
Ciekawy jestem występu Stabouli'ego . Co do Rose'a , to szczerze wg mnie jest lepszy w tej chwili od Daviesa , jakoś nie zachwycił mnie Walijczyk do tej pory. Nie mówię że Rose to zrobił , ale mimo wszystko wolę Danny'ego
Ciekawy jestem występu Stabouli'ego . Co do Rose'a , to szczerze wg mnie jest lepszy w tej chwili od Daviesa , jakoś nie zachwycił mnie Walijczyk do tej pory. Nie mówię że Rose to zrobił , ale mimo wszystko wolę Danny'ego
26 grudnia 2014, 15:21 [cytuj]
varba powiedział/a:

U jednego trenera miał być liderem, u drugiego nie pasuje do koncepcji. Taka jest cena zmieniania managerów co kilka miesięcy :bezradny:
U jednego trenera miał być liderem, u drugiego nie pasuje do koncepcji. Taka jest cena zmieniania managerów co kilka miesięcy :bezradny:
26 grudnia 2014, 15:25 [cytuj]
Fit players not in the 18: Friedel, Naughton, Kaboul, Dier, Dembele, Capoue, Lennon, Adebayor.
Fit players not in the 18: Friedel, Naughton, Kaboul, Dier, Dembele, Capoue, Lennon, Adebayor
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 grudnia 2014, 15:32 [cytuj]
Mam niecodzienna prosbe, nie mam mozliwosci dzisiaj ogladnac i sledze tylko dorum i livescora z tel, napiszcie jak wpadna bramki i kto ew zjebal ;)
Mam niecodzienna prosbe, nie mam mozliwosci dzisiaj ogladnac i sledze tylko dorum i livescora z tel, napiszcie jak wpadna bramki i kto ew zjebal ;)
26 grudnia 2014, 15:38 [cytuj]
Liczę na 3 pkt, choć bardzo lubię Lester :D :D
Liczę na 3 pkt, choć bardzo lubię Lester :D :D
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
26 grudnia 2014, 15:42 [cytuj]
Rose gra, bo oszczędzamy Daviesa na starcia z MU i Chelsea ... przynajmniej taką mam nadzieję ;)
Rose gra, bo oszczędzamy Daviesa na starcia z MU i Chelsea ... przynajmniej taką mam nadzieję ;)
26 grudnia 2014, 15:46 [cytuj]
Alista powiedział/a:
O to się nie musisz martwić:luzik:
O to się nie musisz martwić:luzik:
26 grudnia 2014, 15:52 [cytuj]
stream ktoś coś?
stream ktoś coś?
26 grudnia 2014, 15:55 [cytuj]
Podrzuc ktos link w dobrej jakosci najlepiej ^
Podrzuc ktos link w dobrej jakosci najlepiej ^
26 grudnia 2014, 15:56 [cytuj]
Tu jest w miarę OK

http://cricfree.sx/sportsnet-one-live-stream.php
Tu jest w miarę OK http://cricfree.sx/sportsnet-one-live-stream.php
26 grudnia 2014, 15:57 [cytuj]
Davies pewnie odpoczywa na United.
Davies pewnie odpoczywa na United
26 grudnia 2014, 15:58 [cytuj]
Macie jakieś działające streamy? Bo mi nic nie działa jak zwykle.
Macie jakieś działające streamy? Bo mi nic nie działa jak zwykle
26 grudnia 2014, 16:00 [cytuj]
http://www.soccer2all.net/index.php?channel=1
http://www.soccer2all.net/index.php?channel=1
26 grudnia 2014, 16:02 [cytuj]
Ulala ale konterka :D
Ulala ale konterka :D
26 grudnia 2014, 16:03 [cytuj]
KANE! Na cholerę nam napastnik :D
KANE! Na cholerę nam napastnik :D
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
26 grudnia 2014, 16:03 [cytuj]
szybko :D
szybko :D
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 22 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się