Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Stoke City - Tottenham Hotspur
26 kwietnia 2014, 15:16 [cytuj]
Our team today: Lloris; Naughton, Dawson, Kaboul, Rose; Lennon, Chadli, Paulinho, Eriksen; Adebayor, Kane.

Our subs today: Friedel, Fryers, Bentaleb, Sandro, Sigurdsson, Townsend, Soldado.

--------------------

Czyli przy wygranej walczymy o 5 miejsce :D jak wywalą Szejków za machlojki to awansujemy :wysmiewacz:
Our team today: Lloris; Naughton, Dawson, Kaboul, Rose; Lennon, Chadli, Paulinho, Eriksen; Adebayor, Kane. Our subs today: Friedel, Fryers, Bentaleb, Sandro, Sigurdsson, Townsend, Soldado. -------------------- Czyli przy wygranej walczymy o 5 miejsce :D jak wywalą Szejków za machlojki to awansujemy :wysmiewacz:
26 kwietnia 2014, 15:22 [cytuj]
Najpierw musimy wygrać pozostałe 3 mecze, żeby myśleć w ogóle o 5. Ja się tam bardziej zastanawiam ile bramek dzisiaj stracimy.
Najpierw musimy wygrać pozostałe 3 mecze, żeby myśleć w ogóle o 5. Ja się tam bardziej zastanawiam ile bramek dzisiaj stracimy
LMAO
26 kwietnia 2014, 15:25 [cytuj]
Może Everton postrada nadzieję i przegra kolejny mecz bo przecież mają jeszcze w terminarzu walczący wciąż o mistrza Man City. :X Marzy mi się offtopowo zerżnięcie WHU za te dwie kompromitacje :nerwus:
Może Everton postrada nadzieję i przegra kolejny mecz bo przecież mają jeszcze w terminarzu walczący wciąż o mistrza Man City. :X Marzy mi się offtopowo zerżnięcie WHU za te dwie kompromitacje :nerwus:
26 kwietnia 2014, 15:26 [cytuj]
Ciekawe jak Dawson będzie grać po kontuzji, bo przed nią szału nie było. Ogólnie jakiś lichy ten skład. Trzeba liczyć, że Eriksen rozkręci znowu ofensywę, żeby Stoke zapomnieli o ofensywie.
Ciekawe jak Dawson będzie grać po kontuzji, bo przed nią szału nie było. Ogólnie jakiś lichy ten skład. Trzeba liczyć, że Eriksen rozkręci znowu ofensywę, żeby Stoke zapomnieli o ofensywie
26 kwietnia 2014, 15:32 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

Problem leży w tym, że tak czy inaczej muszą stracić punkty z Hull.
Problem leży w tym, że tak czy inaczej muszą stracić punkty z Hull
LMAO
26 kwietnia 2014, 15:34 [cytuj]
czy mi sie wydaje czy w tv mowia ze bedzie nasz mecz w tv?
czy mi sie wydaje czy w tv mowia ze bedzie nasz mecz w tv?
26 kwietnia 2014, 15:35 [cytuj]
Nie wydaje się, będzie. Na Canal + sport komentują Żelisław Żyżyński i Kamil Kosowski :krzyk:

faktycznie bo przecież to ich 36 mecz ;|

A no i bilans bramek... czyli i tak tak pod górkę chyba że tam strzelimy z 20-30 bramek w jednym meczu :wysmiewacz::rotfl:
Nie wydaje się, będzie. Na Canal + sport komentują Żelisław Żyżyński i Kamil Kosowski :krzyk: faktycznie bo przecież to ich 36 mecz ;| A no i bilans bramek... czyli i tak tak pod górkę chyba że tam strzelimy z 20-30 bramek w jednym meczu :wysmiewacz::rotfl:
26 kwietnia 2014, 15:36 [cytuj]
zaje....e
zaje....e
26 kwietnia 2014, 15:59 [cytuj]
Będzie sporo pierdolenia głupot tego możecie być pewni po Kosowskim :mysli:

Ade już w Adama się bawi :D
Będzie sporo pierdolenia głupot tego możecie być pewni po Kosowskim :mysli: Ade już w Adama się bawi :D
26 kwietnia 2014, 16:06 [cytuj]
Whelan zrobił saneczki, a to powinna być czerwień niezależnie czy faulował czy nie :glupek:
Whelan zrobił saneczki, a to powinna być czerwień niezależnie czy faulował czy nie :glupek:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 kwietnia 2014, 16:09 [cytuj]
Dzisij grają odwrotnie. Dobre 15 minut na początku, a później zacznie się padaka.
Dzisij grają odwrotnie. Dobre 15 minut na początku, a później zacznie się padaka
LMAO
26 kwietnia 2014, 16:11 [cytuj]
Lewy obrońca na już. Rose'a było w Sunderlandzie zostawić, to by od sierpnia grał tam gdzie jego miejsce - w Championship.
Lewy obrońca na już. Rose'a było w Sunderlandzie zostawić, to by od sierpnia grał tam gdzie jego miejsce - w Championship
LMAO
26 kwietnia 2014, 16:12 [cytuj]
Fryers wychowanek Tottenhamu? :X lol
Fryers wychowanek Tottenhamu? :X lol
26 kwietnia 2014, 16:29 [cytuj]
brakuje trochę środka pola w obronie, ale to normalne przy takim składzie
brakuje trochę środka pola w obronie, ale to normalne przy takim składzie
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 kwietnia 2014, 16:32 [cytuj]
Nice, Adebayor.
Nice, Adebayor
LMAO
Ale Ade go zrobił :D
Ale Ade go zrobił :D
ROOSE XDDDD
ROOSE XDDDD
Rose głową ze Stoke niezła beka :rotfl:
Rose głową ze Stoke niezła beka :rotfl:
26 kwietnia 2014, 16:33 [cytuj]
Koniec świata. Karzeł strzela bramke z główki :D
Koniec świata. Karzeł strzela bramke z główki :D
26 kwietnia 2014, 16:34 [cytuj]
Nooo, mój kieszonkowy czarny ulubieniec... Niezłe rzeczy
Nooo, mój kieszonkowy czarny ulubieniec... Niezłe rzeczy
1  2  3    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 24 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się