Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Fulham : Spurs
4 grudnia 2013, 22:17 [cytuj]
a moim zdaniem juz po meczu, fulham sie cofnie a my bedziemy klepac pilke wzdluz linii. zal..
a moim zdaniem juz po meczu, fulham sie cofnie a my bedziemy klepac pilke wzdluz linii. zal
4 grudnia 2013, 22:17 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Od kiedy Lennon z lamelą się zamienili stronami to nasza gra ofensywna zaczęła wyglądać dużo lepiej i przejęliśmy inicjatywę.

Gram w piłkę regularnie od ok. 14 lat i nie rozumiem. Mógłbyś mi wytłumaczyć dlaczego AVB wystawia Lennona ciągle na lewej, mimo, że ten wynalazek nie sprawdził się jeszcze chyba ani razu, a ostatnio Lennon zagrał na prawej z ManU i był jednym z lepszych na boisku? Słucham

Tu nie ma nawet co tłumaczyć, po prostu zejście do środka i strzał albo podanie, o wiele lepiej zejść z prawej nogi grając na lewej stronie niż odwrotnie.
Tu nie ma nawet co tłumaczyć, po prostu zejście do środka i strzał albo podanie, o wiele lepiej zejść z prawej nogi grając na lewej stronie niż odwrotnie
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
4 grudnia 2013, 22:18 [cytuj]
Przecież to musiało im wjechać na ambicje. Bo jakieś mają, nie?
Przecież to musiało im wjechać na ambicje. Bo jakieś mają, nie?
4 grudnia 2013, 22:19 [cytuj]
Tylko czekać jak AVB wdroży plan awaryjny, czyli 'sprawdzone' 4-2-3-1 ze zmianami personalnymi...
Tylko czekać jak AVB wdroży plan awaryjny, czyli 'sprawdzone' 4-2-3-1 ze zmianami personalnymi
COYS!
4 grudnia 2013, 22:19 [cytuj]
Suarez szaleje tymczasem 4. Jak pomyślę sobie ,że moglismy go kupić :bezradny:
4 grudnia 2013, 22:20 [cytuj]
Hades powiedział/a:
W tym momencie to mogę Cię jedynie wyśmiać

jak mowilem.. ogorki nas cisna..
jak mowilem.. ogorki nas cisna
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
Nie mogę już na ten rudy ryj patrzeć. Nie potrafi zrobić zespołu z bardzo dobrych piłkarzy. Na tego pajaca z gwizdkiem też się nie da patrzeć, wszystko dla Fulham gwiżdże.
Nie mogę już na ten rudy ryj patrzeć. Nie potrafi zrobić zespołu z bardzo dobrych piłkarzy. Na tego pajaca z gwizdkiem też się nie da patrzeć, wszystko dla Fulham gwiżdże
Suárez nic by tu nie dal, to nie wina ani Defoe ani Soldado, wina Bossa.
Suárez nic by tu nie dal, to nie wina ani Defoe ani Soldado, wina Bossa
Kamilos powiedział/a:
chyba zanim przyszedł do nad Rafa VDV
chyba zanim przyszedł do nad Rafa VDV
4 grudnia 2013, 22:22 [cytuj]
alez oni zajebista pilke graja w ofensywie, oczywiscie ci z fulham.
alez oni zajebista pilke graja w ofensywie, oczywiscie ci z fulham
4 grudnia 2013, 22:23 [cytuj]
kur** Fulham 6 meczy u siebie, 4pkt... jak nie z nimi to ja nie wiem z kim
kur** Fulham 6 meczy u siebie, 4pkt... jak nie z nimi to ja nie wiem z kim
4 grudnia 2013, 22:24 [cytuj]
Arsenal 12pkt przewagi nad nami, a jeszcze mecz zaległy mają. Dawson pizda ale AVB jeszcze gorsza. Oby dwóch na zbity pysk po tym meczu bo będzie marnie :/ Tego już za wiele, nerwy się skończyły.
Arsenal 12pkt przewagi nad nami, a jeszcze mecz zaległy mają. Dawson pizda ale AVB jeszcze gorsza. Oby dwóch na zbity pysk po tym meczu bo będzie marnie :/ Tego już za wiele, nerwy się skończyły
4 grudnia 2013, 22:24 [cytuj]
Prędzej oni strzelą na 2;0 niż my wyrównamy... Ciężko się to ogląda :zly:
Prędzej oni strzelą na 2;0 niż my wyrównamy... Ciężko się to ogląda :zly:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
4 grudnia 2013, 22:25 [cytuj]
czyżby przyjezdni kibice się wkurwili?
czyżby przyjezdni kibice się wkurwili?
4 grudnia 2013, 22:26 [cytuj]
Kolejna regułka - tracimy bramkę jako pierwsi to ani jednego punktu nie zdobywamy
Kolejna regułka - tracimy bramkę jako pierwsi to ani jednego punktu nie zdobywamy
4 grudnia 2013, 22:27 [cytuj]
Tez bym się wkurwil, święta ida, wydatki, człowiek jeszcze z zaskorniakow na bilet wyciąga a tu takie jaja XD
Tez bym się wkurwil, święta ida, wydatki, człowiek jeszcze z zaskorniakow na bilet wyciąga a tu takie jaja XD
Głupota dawsona jest głupotą AVB, po ch*** wypożyczał BAE, by Verthongen partolił na lewej obronie, a Daws ciągle nas katował?
Głupota dawsona jest głupotą AVB, po ch*** wypożyczał BAE, by Verthongen partolił na lewej obronie, a Daws ciągle nas katował?
hahahah jaka klepkahahhahahahahah kurwaaa
hahahah jaka klepkahahhahahahahah kurwaaa
Ja pierdole, zero ruchu tylko klepanie;(
Ja pierdole, zero ruchu tylko klepanie;(
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: snajper Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się