Forum dyskusyjne
4 grudnia 2013, 22:10 [cytuj]
Jak to tempo i styl utrzymają, to będzie dobrze.
Jak to tempo i styl utrzymają, to będzie dobrze
LMAO
4 grudnia 2013, 22:10 [cytuj]
Znowu nieźle. Jedziemy z nimi!
Znowu nieźle. Jedziemy z nimi! :)
4 grudnia 2013, 22:12 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
jasne, ze tymczasowe bo Defoe to nie jest zawodnik który ma Nam dać top 4 ! To jest typowy rezerwowy, ma swoje lata ale wyśmiewanie go na kazdym kroku, wyliczanie mu błędów itd, tymbardziej po 45 minutach jest śmieszne, dziecinne i żałosne. Defoe mimo wszystko lepiej sie prezentuje od Soldado, a to przecież Soldado kosztował 30 mln i to Soldado mial nam pomóc walczyc o top4. Napastnicy tez nie sa tacy winni wszystkiemu bo nie rozumieją sie z pomocnikami, bo nasza taktyka siega dna
Dokładnie tak. Nie napisałem tego poprzednio więc muszę dodać. Długoterminowo też oczywiście widzę Soldado jako pierwszego napadziora, jest lepszy od JD. Ale skoro 'liczy się teraz' to niestety widać który z nich robi więcej szumu. A że nie strzela żaden to jeszcze inna kwestia.
Dokładnie tak. Nie napisałem tego poprzednio więc muszę dodać. Długoterminowo też oczywiście widzę Soldado jako pierwszego napadziora, jest lepszy od JD. Ale skoro 'liczy się teraz' to niestety widać który z nich robi więcej szumu. A że nie strzela żaden to jeszcze inna kwestia
COYS!
4 grudnia 2013, 22:12 [cytuj]
Edit: tu był dubel, do wywalenia
Edit: tu był dubel, do wywalenia :)
COYS!
4 grudnia 2013, 22:13 [cytuj]
Bosh, ale fail.
Póki nasi nie zaczną zapierdalać na maksa, tak jak to robi Fulham, nie mamy czego tu szukać.
Bosh, ale fail. :bezradny:
Póki nasi nie zaczną zapierdalać na maksa, tak jak to robi Fulham, nie mamy czego tu szukać
LMAO
4 grudnia 2013, 22:14 [cytuj]
Dawson znów się popisał ,teraz przy wyprowadzaniu piłki.....
Dawson znów się popisał ,teraz przy wyprowadzaniu piłki
kurwa, ale mi wstyd.
kurwa, ale mi wstyd
Tak...
Tak
COYS!
KURWA która to już bramka po złym wyprowadzeniu z obrony.
KURWA która to już bramka po złym wyprowadzeniu z obrony. :(
Top 10 dalej w naszym zasięgu.
Top 10 dalej w naszym zasięgu
Dawson
Dawson:bezradny:
4 grudnia 2013, 22:15 [cytuj]
Dobra ja mam juz tego dosc

Niech nam wjebia jeszcze ze dwie i niech ten nieudacznik wyp.....a z klubu 1,5 roku a on NIE ZROBIL NIC .
Dobra ja mam juz tego dosc :zly: Niech nam wjebia jeszcze ze dwie i niech ten nieudacznik wyp.....a z klubu 1,5 roku a on NIE ZROBIL NIC
4 grudnia 2013, 22:15 [cytuj]
Boże co my gramy? Z strefą spadkową tak? Już chuj strzelił mój hajs u buka bo może remis to uciulamy ale wygrac to nie wygramy.
Boże co my gramy? Z strefą spadkową tak? Już chuj strzelił mój hajs u buka bo może remis to uciulamy ale wygrac to nie wygramy. :blee:
4 grudnia 2013, 22:16 [cytuj]
No to pięknie. Arsenal wszystko wygrywa, a my wszystko wpier... :/ Nie mogę już na to patrzeć. Na ich grę, a na nasza
No to pięknie. Arsenal wszystko wygrywa, a my wszystko wpier... :/ Nie mogę już na to patrzeć. Na ich grę, a na nasza :(
4 grudnia 2013, 22:16 [cytuj]
spokojnie, jeszcze to wygramy
spokojnie, jeszcze to wygramy
4 grudnia 2013, 22:17 [cytuj]
nie am faulu?!!!!?
nie am faulu?!!!!?:wnerw:
yid76 powiedział/a:
Dobra ja mam juz tego dosc

Niech nam wjebia jeszcze ze dwie i niech ten nieudacznik wyp.....a z klubu 1,5 roku a on NIE ZROBIL NIC
Rudy OUT!
Rudy OUT!
Tylko mi się wydaje, że już kilka fauli mógłby dla nas podyktować ten ziomek? Jakoś nie wierzę, że to coś na Walkerze było czyste.
Tylko mi się wydaje, że już kilka fauli mógłby dla nas podyktować ten ziomek? Jakoś nie wierzę, że to coś na Walkerze było czyste
LMAO
Boże, skończcie wreszcie to pierdolenie o AVB, bo na głupotę i brak formy/umiejętności Dawsona wpływu wielkiego to on nie ma. Alternatywy też niestety nie.
Boże, skończcie wreszcie to pierdolenie o AVB, bo na głupotę i brak formy/umiejętności Dawsona wpływu wielkiego to on nie ma. Alternatywy też niestety nie
LMAO