Forum dyskusyjne
4 grudnia 2013, 21:56 [cytuj]
Lamela dziś nie gra źle, ale jak trzeba postawić kropkę nad i to zawodzi. Paulinho niby dobry zawodnik, ale najgorzej mu idzie pod bramką i dlatego właśnie gra jako 10tka
Lamela dziś nie gra źle, ale jak trzeba postawić kropkę nad i to zawodzi. Paulinho niby dobry zawodnik, ale najgorzej mu idzie pod bramką i dlatego właśnie gra jako 10tka:blee:
4 grudnia 2013, 21:57 [cytuj]
I co z tego? Soldado też nic nie zrobi nie oszukuj sam siebie.
I co z tego? Soldado też nic nie zrobi nie oszukuj sam siebie
to nie chodzi o AVB out czy coś ,tylko czy naprawdę nikt w sztabie nie widzi ,że Lennon na lewej poprostu nie istnieje. Chcą wszystkim udowodnić ,że jednak może? czy nikt tego naprawdę nie widzi ,bo ja tego nie rozumiem
to nie chodzi o AVB out czy coś ,tylko czy naprawdę nikt w sztabie nie widzi ,że Lennon na lewej poprostu nie istnieje. Chcą wszystkim udowodnić ,że jednak może? czy nikt tego naprawdę nie widzi ,bo ja tego nie rozumiem
Chelsea też się męczy z Sunderlandem. W weekend będzie ciężko. :/
4 grudnia 2013, 22:00 [cytuj]
jackiees powiedział/a:
Przynajmniej miłe spotkanie z Gusem Poyetem się zaliczy
Przynajmniej miłe spotkanie z Gusem Poyetem się zaliczy :P
Offence win games, defence wins titles
4 grudnia 2013, 22:02 [cytuj]
Ale Torres przestrzelił, gorzej niż P8. Hehe.

Nie wiem czy będzie takie miłe. Gus zrobił z Sunderlandu niezłą ekipę.
Ale Torres przestrzelił, gorzej niż P8. Hehe. :) Nie wiem czy będzie takie miłe. Gus zrobił z Sunderlandu niezłą ekipę
4 grudnia 2013, 22:02 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Ale oni grają dokładnie tak samo jak zawsze

nieprawda, w innych meczach podawali celniej i stwarzali większe zagrożenie, z tym że często im nie wychodziło pod samą bramką
nieprawda, w innych meczach podawali celniej i stwarzali większe zagrożenie, z tym że często im nie wychodziło pod samą bramką
4 grudnia 2013, 22:03 [cytuj]
smackey powiedział/a:
Podawali celniej w środkowej strefie grając o 5 metrów od siebie.
Podawali celniej w środkowej strefie grając o 5 metrów od siebie
COYS!
4 grudnia 2013, 22:04 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Skonczyła sie pierwsza połowa dopiero, wiec nie szydź bo ja jakbym miał szydzić z tylu wystepów Soldado w barwach to by mi cała noc nie wystarczyła. Nie wiem skąd u Was taka niecheć do tego defoe, zrobił tyle dla klubu, nadal gra na ziezłym poziomie a wy i tak wolelibyscie przepłaconego hiszpana który owidentnie jest pod forma i to od dłuższego czasu. Ja Was kurwa ludzie nie rozumiem.
Bo liczy się teraz. Przy całym moim szacunku dla Defoe, on po prostu jest słaby. Mam nadzieję, że coś ustrzeli, ale w każdym razie będzie to rozwiązanie tymczasowe. Zobaczymy co Holtby pokaże w roli 10ki.
Bo liczy się teraz. Przy całym moim szacunku dla Defoe, on po prostu jest słaby. Mam nadzieję, że coś ustrzeli, ale w każdym razie będzie to rozwiązanie tymczasowe. Zobaczymy co Holtby pokaże w roli 10ki
LMAO
Łał, statystyki w przerwie pokazują, że oddaliśmy 4 strzały z pola karnego. W tym sezonie chyba jeszcze takiego wyniku nie mieliśmy.
Łał, statystyki w przerwie pokazują, że oddaliśmy 4 strzały z pola karnego. W tym sezonie chyba jeszcze takiego wyniku nie mieliśmy
za kogo wszedł Holtby, bo przespałem początek?
za kogo wszedł Holtby, bo przespałem początek?
Ale chodzi o to, że tu nikt z nikim nie ma łatwo. Co nie znaczy, że nie można grać lepiej... COYS!
Ale chodzi o to, że tu nikt z nikim nie ma łatwo. Co nie znaczy, że nie można grać lepiej... COYS!
4 grudnia 2013, 22:05 [cytuj]
za Capoue ,który miał już żóltą
za Capoue ,który miał już żóltą
4 grudnia 2013, 22:07 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Bo liczy się teraz. Przy całym moim szacunku dla Defoe, on po prostu jest słaby. Mam nadzieję, że coś ustrzeli, ale w każdym razie będzie to rozwiązanie tymczasowe. Zobaczymy co Holtby pokaże i co pokaże w roli 10ki
Jeżeli dla Ciebie liczy się teraz, to po dotychczasowym przebiegu sezonu powinieneś pisać Soldado out. Tak już bajdełej to Defoe dzisiejszym meczem wybiela Soldado, bo widać której formacji winą jest to, że ani jeden ani drugi na poziomie PL nie strzela. Ani Soldado ani Defoe nie dostają podań, inna sprawa, że dziś JD powinien mieć 2 asysty. W każdym razie po tym meczu należy się poważnie zastanowić nad ustawieniem, nie zmianami personalnymi w ataku.
Jeżeli dla Ciebie liczy się teraz, to po dotychczasowym przebiegu sezonu powinieneś pisać Soldado out. Tak już bajdełej to Defoe dzisiejszym meczem wybiela Soldado, bo widać której formacji winą jest to, że ani jeden ani drugi na poziomie PL nie strzela. Ani Soldado ani Defoe nie dostają podań, inna sprawa, że dziś JD powinien mieć 2 asysty. W każdym razie po tym meczu należy się poważnie zastanowić nad ustawieniem, nie zmianami personalnymi w ataku
COYS!
4 grudnia 2013, 22:08 [cytuj]
to są takie piłki co 10tka ma zagrywać
to są takie piłki co 10tka ma zagrywać
Nice Paulinho, Holtby i Lennon. Defoe - tak sobie.
Nice Paulinho, Holtby i Lennon. Defoe - tak sobie
LMAO
Ładnie Holtby z Lennonem. Szkoda, że Defoe zblokowali.
Ładnie Holtby z Lennonem. Szkoda, że Defoe zblokowali