Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Fulham : Spurs
4 grudnia 2013, 21:35 [cytuj]
Lennon na prawej odrazu inny zawodnik ,a i Lamela z lewej niezły strzal
Lennon na prawej odrazu inny zawodnik ,a i Lamela z lewej niezły strzal
4 grudnia 2013, 21:36 [cytuj]
Pierwszy raz Lennon na prawej i od razu robi szum
Pierwszy raz Lennon na prawej i od razu robi szum
4 grudnia 2013, 21:37 [cytuj]
Dokładnie, nie jestem ekspertem, ale to gołym okiem widać, że ci odwróceni skrzydłowi to słaby pomysł. Zmienili się na chwilę stronami i od razu jakiekolwiek zagrożenie.
Dokładnie, nie jestem ekspertem, ale to gołym okiem widać, że ci odwróceni skrzydłowi to słaby pomysł. Zmienili się na chwilę stronami i od razu jakiekolwiek zagrożenie
4 grudnia 2013, 21:39 [cytuj]
Paulinho przynajmniej stara się odbierać piłkę i zapierdala bez przerwy + czasami dochodzi do sytuacji bramkowych. Holtby'ego wcale nie widać, ale i tak byście go chcieli na boisku...
Paulinho przynajmniej stara się odbierać piłkę i zapierdala bez przerwy + czasami dochodzi do sytuacji bramkowych. Holtby'ego wcale nie widać, ale i tak byście go chcieli na boisku
LMAO
4 grudnia 2013, 21:40 [cytuj]
właśnie się zmienili chyba. :P w PL nie ma łatwych meczów, więc wyluzujcie trochę i dajcie im grać.
właśnie się zmienili chyba. :P w PL nie ma łatwych meczów, więc wyluzujcie trochę i dajcie im grać
4 grudnia 2013, 21:40 [cytuj]
Lamela coraz lepiej gra ciałem. Paulinho jakiś dzień chuja dzisiaj ma. Holtby tak od 60 minuty za Paulinho moim zdaniem.
Lamela coraz lepiej gra ciałem. Paulinho jakiś dzień chuja dzisiaj ma. Holtby tak od 60 minuty za Paulinho moim zdaniem
4 grudnia 2013, 21:41 [cytuj]
ulala Capoue... : )
ulala Capoue... : )
4 grudnia 2013, 21:43 [cytuj]
Co wy macie z tym Holtbym, może jest sympatyczny i w ogóle yiddo, ale nie pamiętam kiedy ostatnio zagrał dobry mecz, jeśli w ogóle (nie licząc LE). Już lepiej Gylfego na środek, jeśli zmiana miałaby nastąpić.
Co wy macie z tym Holtbym, może jest sympatyczny i w ogóle yiddo, ale nie pamiętam kiedy ostatnio zagrał dobry mecz, jeśli w ogóle (nie licząc LE). Już lepiej Gylfego na środek, jeśli zmiana miałaby nastąpić
4 grudnia 2013, 21:45 [cytuj]
10tka jest od czego innego ,proble w tym ,że jak Holtby grał ostatnio razem z P8 ,to ten i tak biegał z przodu ,a Holtby za nim i asekurował z tyłu co było totalnie bezsensu
10tka jest od czego innego ,proble w tym ,że jak Holtby grał ostatnio razem z P8 ,to ten i tak biegał z przodu ,a Holtby za nim i asekurował z tyłu co było totalnie bezsensu
4 grudnia 2013, 21:46 [cytuj]
No, Defoe pokazuje, że powinien grać co tydzień. Klasa. :tak: :brawo: :ok:
No, Defoe pokazuje, że powinien grać co tydzień. Klasa. :tak: :brawo: :ok:
LMAO
4 grudnia 2013, 21:47 [cytuj]
Sorry, ale Paulinho jest najbardziej ruchliwym, walecznym i dynamicznym z naszych ofensywnych graczy. Więc wg mnie powinien zostać. W końcu ukłujemy, tylko żeby nie stracić jakiejś głupiej bramy. Obrona gra dziś niezbyt pewnie.
Sorry, ale Paulinho jest najbardziej ruchliwym, walecznym i dynamicznym z naszych ofensywnych graczy. Więc wg mnie powinien zostać. W końcu ukłujemy, tylko żeby nie stracić jakiejś głupiej bramy. Obrona gra dziś niezbyt pewnie
Holtby pokazał już w tym sezonie ,że umie wypuścić prostopadle,zaliczyć asystę ,szczególnie dobrze mu wychodziła współpraca z Defoe
Holtby pokazał już w tym sezonie ,że umie wypuścić prostopadle,zaliczyć asystę ,szczególnie dobrze mu wychodziła współpraca z Defoe
Nie dajemy sobie rady z ogórkami...
Nie dajemy sobie rady z ogórkami
4 grudnia 2013, 21:49 [cytuj]
ja pierdole jak kurwa dawno nie byłem podirytowany naszą grą, masakra
4 grudnia 2013, 21:50 [cytuj]
Słabiutka pierwsza połowa. Liczymy na przełamanie.
Słabiutka pierwsza połowa. Liczymy na przełamanie
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 grudnia 2013, 21:51 [cytuj]
smackey powiedział/a:

Ale oni grają dokładnie tak samo jak zawsze :P
Ale oni grają dokładnie tak samo jak zawsze :P
COYS!
4 grudnia 2013, 21:52 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
Jak ktoś się dziwi dlaczego Lennon jest na lewej to chyba nigdy nie grał w piłkę

Od kiedy Lennon z lamelą się zamienili stronami to nasza gra ofensywna zaczęła wyglądać dużo lepiej i przejęliśmy inicjatywę.

Gram w piłkę regularnie od ok. 14 lat i nie rozumiem. Mógłbyś mi wytłumaczyć dlaczego AVB wystawia Lennona ciągle na lewej, mimo, że ten wynalazek nie sprawdził się jeszcze chyba ani razu, a ostatnio Lennon zagrał na prawej z ManU i był jednym z lepszych na boisku? Słucham.
Od kiedy Lennon z lamelą się zamienili stronami to nasza gra ofensywna zaczęła wyglądać dużo lepiej i przejęliśmy inicjatywę. Gram w piłkę regularnie od ok. 14 lat i nie rozumiem. Mógłbyś mi wytłumaczyć dlaczego AVB wystawia Lennona ciągle na lewej, mimo, że ten wynalazek nie sprawdził się jeszcze chyba ani razu, a ostatnio Lennon zagrał na prawej z ManU i był jednym z lepszych na boisku? Słucham
4 grudnia 2013, 21:53 [cytuj]
Nic nowego.
AVB out.
Nic nowego. AVB out
4 grudnia 2013, 21:55 [cytuj]
Kamilos powiedział/a:

Ta, a Defoe już pokazał, że potrafi strzelać kilka bramek co mecz. Oh, przepraszam, pomyliło mi się z Ligą Europy, a to w końcu co najmniej poziom niżej niż PL.
Ta, a Defoe już pokazał, że potrafi strzelać kilka bramek co mecz. Oh, przepraszam, pomyliło mi się z Ligą Europy, a to w końcu co najmniej poziom niżej niż PL
LMAO
|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 7 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się