Forum dyskusyjne
4 grudnia 2013, 20:56 [cytuj]
Come on you Spurs!!!
Come on you Spurs!!!
Can't Smile Without You!!!
4 grudnia 2013, 20:58 [cytuj]
Tylko 3 punkty dzisiaj!
Tylko 3 punkty dzisiaj! :)
4 grudnia 2013, 20:58 [cytuj]
http://firstrownow.eu/watch/225430/11/watch-fulham-fc-vs-tottenham-hotspur.html
http://firstrownow.eu/watch/225430/11/watch-fulham-fc-vs-tottenham-hotspur.html
4 grudnia 2013, 20:59 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Defoe zagrał słabo z West Hamem ale tak jak caly zespoł, wiec co lepiej zostawić Soldado który wcale nie rozczarowuje?
A może to cały zespół zagrał słabo, bo Defoe był na boisku?
trzaskal powiedział/a:
Daleki jestem od dramatu:-) Wiadomo, że można wpuścić Soldado i Holtbiego za dwóch pomocników i mamy 4-4-2. Poczekajmy do 2145
Ja tam bym wolał szybkiego obrońcę na środek i kogoś kto by pomagał napastnikowi w polu karnym(czyli dobre główki i siła) i dlatego wymyśliłem perfekcyjny plan. Po prostu wystarczy Lennona z Dawsonem zamienić.
A może to cały zespół zagrał słabo, bo Defoe był na boisku? :brawo:
[quote=trzaskal]Daleki jestem od dramatu:-) Wiadomo, że można wpuścić Soldado i Holtbiego za dwóch pomocników i mamy 4-4-2. Poczekajmy do 2145
LMAO
4 grudnia 2013, 21:00 [cytuj]
http://nutjob.eu/njtvx33.html nie lagujący
http://nutjob.eu/njtvx33.html nie lagujący
4 grudnia 2013, 21:03 [cytuj]
Lennon na lewej
Lennon na lewej :glupek:
4 grudnia 2013, 21:04 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Lennon na lewej

Żeby mógł strzelać.
Żeby mógł strzelać. :cwaniak:
LMAO
4 grudnia 2013, 21:06 [cytuj]
Defoe, tak tą sytuację zjebać.
Defoe, tak tą sytuację zjebać. :milczek:
LMAO
4 grudnia 2013, 21:07 [cytuj]
Defoe! Na lewej miał to trudno ale cieszy mnie, że już się pokazuje i coś strzela na bramkę, a nie jak Soldado. Defoe coś ukuje w tym meczu
Defoe! Na lewej miał to trudno ale cieszy mnie, że już się pokazuje i coś strzela na bramkę, a nie jak Soldado. Defoe coś ukuje w tym meczu :)
4 grudnia 2013, 21:10 [cytuj]
Jak ktoś się dziwi dlaczego Lennon jest na lewej to chyba nigdy nie grał w piłkę.
Jak ktoś się dziwi dlaczego Lennon jest na lewej to chyba nigdy nie grał w piłkę
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
4 grudnia 2013, 21:14 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Hades tak, porazka z West Hamem to była wina napastnika, Defoe, śmiem twierdzić że gdyby grał Soldado to bysmy wygrali 3:0

Brawo! Widzę, że się rozumiemy.
Brawo! Widzę, że się rozumiemy. :skromny:
LMAO
Ale gramy pyte...
Ale gramy pyte
W pole karne jak w maslo wchodza... ale zenada...
W pole karne jak w maslo wchodza... ale zenada
4 grudnia 2013, 21:15 [cytuj]
Suarez juz 2 bramki, kurcze widac u nas bra napastnika, kazdy tpopwy zespol z PL ma kogos kto pociagnie jak nie ma gry, jak Bale rok temu.. szkoda.
Suarez juz 2 bramki, kurcze widac u nas bra napastnika, kazdy tpopwy zespol z PL ma kogos kto pociagnie jak nie ma gry, jak Bale rok temu.. szkoda
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
4 grudnia 2013, 21:16 [cytuj]
Macie lepszą jakość? Ja znalazłem tylko al jazeera ale lipa z komentarzem

Jak nie będzie zwycięstwa to tylko i wyłącznie AVB wypie... bo będzie kiepsko z nami
Macie lepszą jakość? Ja znalazłem tylko al jazeera ale lipa z komentarzem :P Jak nie będzie zwycięstwa to tylko i wyłącznie AVB wypie... bo będzie kiepsko z nami
4 grudnia 2013, 21:17 [cytuj]
Channel - 143532 po rusku, ale jakosc miód
Channel - 143532 po rusku, ale jakosc miód
4 grudnia 2013, 21:17 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Zrozumiał bym gdyby na lewą pomoc stawiało sie prawonoznego zawodnika tylko wtedy gdyby jego atutem był strzał z dystansu, zejsce do srodka lecz Lennon nie jest tego typu zawodnikiem. Poza tym kiedy Lennon zagrał dobry mecz na lewej stronie???
Lennon nie ma zejścia? Zobacz ile bramek Lennon w swojej karierze zdobył po ścięciu do środka i uderzeniu.
Lennon nie ma zejścia? Zobacz ile bramek Lennon w swojej karierze zdobył po ścięciu do środka i uderzeniu
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
4 grudnia 2013, 21:18 [cytuj]
Tak patrzę na Fulham i się zastanawiam, jakim cudem są na dole tabeli
Tak patrzę na Fulham i się zastanawiam, jakim cudem są na dole tabeli :glupek: