Forum dyskusyjne
4 grudnia 2013, 22:51 [cytuj]
Ja pier co za fuksy niesamowite :/
Ja pier co za fuksy niesamowite :/
4 grudnia 2013, 22:51 [cytuj]
jest się z czego cieszyć ale to nasz zasrany obowiązek był więc bez zachwytu, w ciężkich bojach ze słabym fulham to nie jest żaden dobry prognostyk na przyszłość.
jest się z czego cieszyć ale to nasz zasrany obowiązek był więc bez zachwytu, w ciężkich bojach ze słabym fulham to nie jest żaden dobry prognostyk na przyszłość
4 grudnia 2013, 22:52 [cytuj]
a idźcie z taką grą, beznadziejnie po prostu. Jeszcze k... w ostatniej sekundzie powinna być bramka dla Fulham, po prawdzie remis im się należał. Ale co tam, nam się zawsze więcej należy a nigdy nic nie mamy więc nie ważny styl, wygraliśmy. COYS!
a idźcie z taką grą, beznadziejnie po prostu. Jeszcze k... w ostatniej sekundzie powinna być bramka dla Fulham, po prawdzie remis im się należał. Ale co tam, nam się zawsze więcej należy a nigdy nic nie mamy więc nie ważny styl, wygraliśmy. COYS!
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
4 grudnia 2013, 22:53 [cytuj]
Mówiłem, że wygramy
Mówiłem, że wygramy :)
Połączone siły Niemiecko-Rumuńskie na ratunek! Nada się na tytuł?
Zadowoleni być nie możemy ale 3pkt to 3pkt nie marudźmy.
Połączone siły Niemiecko-Rumuńskie na ratunek! Nada się na tytuł?:P
Zadowoleni być nie możemy ale 3pkt to 3pkt nie marudźmy
Offence win games, defence wins titles
http://www.youtube.com/watch?v=_6FBfAQ-NDE
http://www.youtube.com/watch?v=_6FBfAQ-NDE :F
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
4 grudnia 2013, 22:54 [cytuj]
mega fart, ale cóż, sezon bez takich meczów NIE MOŻE SIĘ ZDARZYĆ. niech tylko to wszsytko przemyślą, bo to nie był wynik zaplanowany...
mega fart, ale cóż, sezon bez takich meczów NIE MOŻE SIĘ ZDARZYĆ. niech tylko to wszsytko przemyślą, bo to nie był wynik zaplanowany
4 grudnia 2013, 22:56 [cytuj]
Dobrze, że mamy Llorisa. Fajnie też, że wygraliśmy. Piłkarze uratowali AVB tyłek. Jednak progresu nadal nie ma, wygraliśmy po chujowej grze i chyba każdy się za mną zgodzi. Oby Rose wrócił jak najszybciej, bo Dawson dziś był najgorszy na boisku.
Dobrze, że mamy Llorisa. Fajnie też, że wygraliśmy. Piłkarze uratowali AVB tyłek. Jednak progresu nadal nie ma, wygraliśmy po chujowej grze i chyba każdy się za mną zgodzi. Oby Rose wrócił jak najszybciej, bo Dawson dziś był najgorszy na boisku
4 grudnia 2013, 22:56 [cytuj]
W zimowym okienku transferowym chcę widzieć nowego napastnika.
W zimowym okienku transferowym chcę widzieć nowego napastnika
4 grudnia 2013, 22:57 [cytuj]
Najmniejsza zasługa AVB w tym wyniku. 3 zmiany w porównaniu z MU nieudane, Paulinho na 10tce porażka, tylko indywidualne umiejętności i strzały z dystansu nas ratują. Proponuje podesłać AVB ściagę, na której pozycji gra jaki zawodnik, np. Lennon po prawej,Verts środek, JD ławka
Najmniejsza zasługa AVB w tym wyniku. 3 zmiany w porównaniu z MU nieudane, Paulinho na 10tce porażka, tylko indywidualne umiejętności i strzały z dystansu nas ratują. Proponuje podesłać AVB ściagę, na której pozycji gra jaki zawodnik, np. Lennon po prawej,Verts środek, JD ławka:D
4 grudnia 2013, 22:57 [cytuj]
yid76 powiedział/a:
Bo nie zrobil nic- zwolniono trenera ktory wyciagnal druzyne z zapasci po Ramosie i wdarl sie z nia do Top4 - oczekujemy jakiegos progresu tym bardziej ze gosc dostal gruba kase na transfery .Oczekujemy ze skoro narzekano na taktyczna impotencje HR to jego nastepca "cos zaprezentuje" a nic takiego nie widzimy .Poprzedni sezon AVB schowal sie pod spodniczka GB , teraz gdy go nie ma ewidentnie wychodzi na jaw ze nie ma pomyslu - albo inaczej ma glupi pomysl na gre Spurs i jakikolwiek wynik z Fulham raczej tego nie zmieni
Z tym, że on w tym roku musiał znowu przebudować drużynę. W zeszłym sezonie znalazł sposób na naszą grę i od grudnia zaczęło to nieźle wyglądać. Teraz musi to robić od nowa, a to co znośnie funkcjonowało na początku zjebało się całkowicie w chwili kontuzji Rose'a.
Faktycznie dzisiejszy mecz nie był porywający, ale gdyby nasi zawodnicy(nie trener) byli skuteczniejsi, to mogliśmy to spokojnie wygrać różnicą 3-4 bramek. Rozumiem w pewnym stopniu pojazd na AVB, ale bez przesady z tym "co złego to AVB", bo to po prostu nie jest prawda. Ba, ostatnio nawet jest inaczej "co złego to AVB, co dobrego to indywidualne umiejętności".
No i może faktycznie, trochę przesadziłem w tym komentarzu, ale taki tekst:
Eidur powiedział/a:
Rudy i tak jest do dupy
to już trochę za dużo.
Z tym, że on w tym roku musiał znowu przebudować drużynę. W zeszłym sezonie znalazł sposób na naszą grę i od grudnia zaczęło to nieźle wyglądać. Teraz musi to robić od nowa, a to co znośnie funkcjonowało na początku zjebało się całkowicie w chwili kontuzji Rose'a.
Faktycznie dzisiejszy mecz nie był porywający, ale gdyby nasi zawodnicy(nie trener) byli skuteczniejsi, to mogliśmy to spokojnie wygrać różnicą 3-4 bramek. Rozumiem w pewnym stopniu pojazd na AVB, ale bez przesady z tym "co złego to AVB", bo to po prostu nie jest prawda. Ba, ostatnio nawet jest inaczej "co złego to AVB, co dobrego to indywidualne umiejętności". :milczek:
[quote=Eidur]Rudy i tak jest do dupy
LMAO
4 grudnia 2013, 22:58 [cytuj]
olivier powiedział/a:
A co Ci da nowy napastnik? Ludzie, ilość nie równa się jakości. Trening, wypracowanie schematów akcji, znalezienie chemii między pomocnikami a napastnikami.
A co Ci da nowy napastnik? Ludzie, ilość nie równa się jakości. Trening, wypracowanie schematów akcji, znalezienie chemii między pomocnikami a napastnikami
4 grudnia 2013, 22:59 [cytuj]
W top 10 tylko mi i Newcastle mamy ujemny bilans bramek
W top 10 tylko mi i Newcastle mamy ujemny bilans bramek
4 grudnia 2013, 23:00 [cytuj]
ZImą Lewy obrońca to jest mus, napastnik, poczekajmy do lata.
ZImą Lewy obrońca to jest mus, napastnik, poczekajmy do lata
olivier powiedział/a:
Tylko po co, mamy przeciez 3ch - ja bym chcial widziec 2-3 zawodnikow defensywnych ktorzy wreszcie stworza jakis hmmm monolit :p juz wydalismy prawie 90 baniek na graczy ofensywnych i jakos na bramki sie to nie przelozylo a druzyne buduje sie od tylu - taka stara pilkarska prawda
Tylko po co, mamy przeciez 3ch - ja bym chcial widziec 2-3 zawodnikow defensywnych ktorzy wreszcie stworza jakis hmmm monolit :p juz wydalismy prawie 90 baniek na graczy ofensywnych i jakos na bramki sie to nie przelozylo a druzyne buduje sie od tylu - taka stara pilkarska prawda:tak:
Eidur powiedział/a:
Dobrze, że mamy Llorisa. Fajnie też, że wygraliśmy. Piłkarze uratowali AVB tyłek. Jednak progresu nadal nie ma, wygraliśmy po chujowej grze i chyba każdy się za mną zgodzi. Oby Rose wrócił jak najszybciej, bo Dawson dziś był najgorszy na boisku
Myślisz że jak Rose wróci, to od razu wskoczy w miejsce Janka ? Nie wydaje mi się, szczególnie że jego kontuzja strasznie się przedłużała. Także każdemu liczącemu na Danego, radzę zejść na ziemie.
A co do meczu, to znów graliśmy padakę, i tylko dzięki szczęściu i HL mamy 3 pkt. Ale z czego tu się cieszyć ? To był słabiutki Fulham który wjeżdżał w nas jak w masło. Znowu dużo debilnych podań, często do tyłu. Władek i Louis mieli dość tej taktyki i wzorem Bestii zajebali z dystansu. Czyli na zachodzie bez zmian.
Myślisz że jak Rose wróci, to od razu wskoczy w miejsce Janka ? Nie wydaje mi się, szczególnie że jego kontuzja strasznie się przedłużała. Także każdemu liczącemu na Danego, radzę zejść na ziemie.
A co do meczu, to znów graliśmy padakę, i tylko dzięki szczęściu i HL mamy 3 pkt. Ale z czego tu się cieszyć ? To był słabiutki Fulham który wjeżdżał w nas jak w masło. Znowu dużo debilnych podań, często do tyłu. Władek i Louis mieli dość tej taktyki i wzorem Bestii zajebali z dystansu. Czyli na zachodzie bez zmian
Hades powiedział/a:
Faktycznie dzisiejszy mecz nie był porywający, ale gdyby nasi zawodnicy(nie trener) byli skuteczniejsi, to mogliśmy to spokojnie wygrać różnicą 3-4 bramek. Rozumiem w pewnym stopniu pojazd na AVB, ale bez przesady z tym "co złego to AVB", bo to po prostu nie jest prawda.
[quote=Eidur]Rudy i tak jest do dupy
Hades, ale problem w tym, że AVB na prawdę miał już dużo czasu żeby wszystko poukładać, a dalej jego koncepcja nie trybi, gdyby nie indywidualności bylibyśmy w strefie spadkowej- nie przesadzam ;o, trochę mnie to martwi, nie jestem za jego zwolnieniem, ale momentami mam wrażenie, że się wypalił
Hades, ale problem w tym, że AVB na prawdę miał już dużo czasu żeby wszystko poukładać, a dalej jego koncepcja nie trybi, gdyby nie indywidualności bylibyśmy w strefie spadkowej- nie przesadzam ;o, trochę mnie to martwi, nie jestem za jego zwolnieniem, ale momentami mam wrażenie, że się wypalił
4 grudnia 2013, 23:01 [cytuj]
Prawdziwy tekst, każdy mecz pod wodza tego kolesia to mecz stracony, a tobie radze zdjąć te różowe okulary z nosa.
Prawdziwy tekst, każdy mecz pod wodza tego kolesia to mecz stracony, a tobie radze zdjąć te różowe okulary z nosa
4 grudnia 2013, 23:02 [cytuj]
Hades - nie miałem na myśli jego koloru włosów. Andre partoli wszystko a ratują go jedynie wyniki, które mam wrażenie, że nie od niego zależą tylko od piłkarzy. Nie potrafi skleić drużyny z dobrych piłkarzy, których w dodatku sam chciał. I nie gadaj, że od grudnia tamtego sezonu znalazł sposób na dobrą grę, chyba że Twoim zdaniem taktyka dogrywania piłek Bale'owi, gdy nie wiadomo co z nią zrobić, liczy się jako dobra taktyka. Już nie mamy Garetha, a wraz z nim odszedł pomysł na grę.
Hades - nie miałem na myśli jego koloru włosów. Andre partoli wszystko a ratują go jedynie wyniki, które mam wrażenie, że nie od niego zależą tylko od piłkarzy. Nie potrafi skleić drużyny z dobrych piłkarzy, których w dodatku sam chciał. I nie gadaj, że od grudnia tamtego sezonu znalazł sposób na dobrą grę, chyba że Twoim zdaniem taktyka dogrywania piłek Bale'owi, gdy nie wiadomo co z nią zrobić, liczy się jako dobra taktyka. Już nie mamy Garetha, a wraz z nim odszedł pomysł na grę
4 grudnia 2013, 23:04 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Hades - nie miałem na myśli jego koloru włosów. Andre partoli wszystko a ratują go jedynie wyniki, które mam wrażenie, że nie od niego zależą tylko od piłkarzy. Nie potrafi skleić drużyny z dobrych piłkarzy, których w dodatku sam chciał. I nie gadaj, że od grudnia tamtego sezonu znalazł sposób na dobrą grę, chyba że Twoim zdaniem taktyka dogrywania piłek Bale'owi, gdy nie wiadomo co z nią zrobić, liczy się jako dobra taktyka. Już nie mamy Garetha, a wraz z nim odszedł pomysł na grę
Nie wiem co by musiało się stac żeby ziomek zrozumiał. Po 6:0 z City chyba juz nikt nie powinien miec wątpliwości co do boasa, a jednak.,
Nie wiem co by musiało się stac żeby ziomek zrozumiał. Po 6:0 z City chyba juz nikt nie powinien miec wątpliwości co do boasa, a jednak.,