Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Fulham : Spurs
4 grudnia 2013, 19:27 [cytuj]
dawać ich! C O Y S ! :cwaniak::cwaniak:
dawać ich! C O Y S ! :cwaniak::cwaniak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
4 grudnia 2013, 19:37 [cytuj]
Czuję że będzie dużo goli :cwaniak:
Czuję że będzie dużo goli :cwaniak:
4 grudnia 2013, 20:04 [cytuj]
TEAM! Lloris. Walker, Chiriches, Dawson, Vertonghen. Sandro, Capoue, Paulinho. Lamela, Defoe, Lennon
TEAM! Lloris. Walker, Chiriches, Dawson, Vertonghen. Sandro, Capoue, Paulinho. Lamela, Defoe, Lennon
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 grudnia 2013, 20:06 [cytuj]
SUBS! Friedel, Naughton, Chadli, Townsend, Kane, Soldado.
SUBS! Friedel, Naughton, Chadli, Townsend, Kane, Soldado
4 grudnia 2013, 20:07 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Licze na powtórke z grudnia tamtego roku, wtedy 3:0 i 2 gole Defoe, chciałbym aby to on zagrał od 1 minuty, nie Soldado :)

Widzisz gdzieś w poprzednim poście Soldado? :pies:
Widzisz gdzieś w poprzednim poście Soldado? :pies:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
4 grudnia 2013, 20:08 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
SUBS! Friedel, Naughton, Chadli, Townsend, Kane, Soldado

tylko sześciu na ławce?
tylko sześciu na ławce?
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
4 grudnia 2013, 20:09 [cytuj]
Gdzie Dembele?:krzyk:
Pogrzało AVB- JD w pierwszej 11tce, a rozgrywał będzie Paulinho, w następnym meczu zagra na ataku.
Gdzie Dembele?:krzyk: Pogrzało AVB- JD w pierwszej 11tce, a rozgrywał będzie Paulinho, w następnym meczu zagra na ataku
4 grudnia 2013, 20:10 [cytuj]
Znowu Paulinho na rozegraniu, bosko...
Gdzie jest HOLTBY, DEMBELE, SIGGY?
Kontuzja pomocnika = jestesmy w dupie
.
.
.
Skad ten skład bo na pejdżu oficjalnym nie ma?
Znowu Paulinho na rozegraniu, bosko... Gdzie jest HOLTBY, DEMBELE, SIGGY? Kontuzja pomocnika = jestesmy w dupie . . . Skad ten skład bo na pejdżu oficjalnym nie ma?
4 grudnia 2013, 20:11 [cytuj]
Former Spur Dimitar Berbatov has recovered from illness and starts for Fulham despite reports saying he's unhappy at the west London club.

Sieje ferment dobrze dla nas.
Former Spur Dimitar Berbatov has recovered from illness and starts for Fulham despite reports saying he's unhappy at the west London club. Sieje ferment dobrze dla nas
4 grudnia 2013, 20:16 [cytuj]
Dembele jest kontuzjowany, spokojnie panowie, poczekajcie do 90 minuty potem określicie czy jesteśmy w "dupie".
Dembele jest kontuzjowany, spokojnie panowie, poczekajcie do 90 minuty potem określicie czy jesteśmy w "dupie"
Offence win games, defence wins titles
4 grudnia 2013, 20:16 [cytuj]
Pierwszy skład: Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Vertonghen; Capoue, Sandro; Lennon, Paulinho, Lamela; Defoe
Ławka: Friedel, Naughton, Chadli, Holtby, Sigurdsson, Townsend, Soldado

Takie znalazłem na tottenham24, tylko skąd to??
Pierwszy skład: Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Vertonghen; Capoue, Sandro; Lennon, Paulinho, Lamela; Defoe Ławka: Friedel, Naughton, Chadli, Holtby, Sigurdsson, Townsend, Soldado Takie znalazłem na tottenham24, tylko skąd to??
4 grudnia 2013, 20:18 [cytuj]
Subs: Friedel, Naughton, Chadli, Holtby, Sigurdsson, Townsend, Soldado.
Subs: Friedel, Naughton, Chadli, Holtby, Sigurdsson, Townsend, Soldado
4 grudnia 2013, 20:18 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Pierwszy skład: Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Vertonghen; Capoue, Sandro; Lennon, Paulinho, Lamela; Defoe

Jak to skąd? Oficjalna, Twitter, FB Gdzie Ty żyjesz? :-)
Jak to skąd? Oficjalna, Twitter, FB Gdzie Ty żyjesz? :-)
4 grudnia 2013, 20:19 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

taki tez jest na oficjalnej
taki tez jest na oficjalnej
4 grudnia 2013, 20:21 [cytuj]
Paulinho jako "10"? hm, nie lepiej by było wpuścić tam Islandczyka? Duet Sandro + Capoue wydaje się być nie do spenetrowania ;) Ciekawe co pokaże Lamela, na tle Fulham powinien wypaść lepiej niż w meczu z City.
Paulinho jako "10"? hm, nie lepiej by było wpuścić tam Islandczyka? Duet Sandro + Capoue wydaje się być nie do spenetrowania ;) Ciekawe co pokaże Lamela, na tle Fulham powinien wypaść lepiej niż w meczu z City
4 grudnia 2013, 20:24 [cytuj]
Nie wiem skąd te narzekania. AVB robi zmiany w składzie źle, nie robi źle. Super, że zagra Lamela, liczę na Chadliego i Soldado po przerwie.
Nie wiem skąd te narzekania. AVB robi zmiany w składzie źle, nie robi źle. Super, że zagra Lamela, liczę na Chadliego i Soldado po przerwie
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
4 grudnia 2013, 20:26 [cytuj]
Oby AVB nie przedobrzył z tymi zmianami. Boję się tego Defoe, ale może wreszcie strzeli drugą(chyba) bramkę w tym roku. W końcu gramy z Fulham, które jest na końcu tabeli. Ciekawe jak Capoue - Sandro będą ze sobą współpracować. No i ciekawe jak pójdzie dzisiaj Paulinho. ;)
Oby AVB nie przedobrzył z tymi zmianami. Boję się tego Defoe, ale może wreszcie strzeli drugą(chyba) bramkę w tym roku. W końcu gramy z Fulham, które jest na końcu tabeli. Ciekawe jak Capoue - Sandro będą ze sobą współpracować. No i ciekawe jak pójdzie dzisiaj Paulinho. ;)
LMAO
4 grudnia 2013, 20:27 [cytuj]
Typowe ustawienia AVB tzn. 4-2-3-1 bo chyba tylko to ćwiczymy. Co do składu to jestem zadowoloby. Dwóch kozaków defensywnych i Pauhlinio jako fałszywa 10 oraz Lamela jako lewy winger ale też jako rozgrywający - zobaczymy choć prawdę mówiąc z takimi padakami to możnaby było zaryzykować 4-4-2 i odblokować Soldado?
Typowe ustawienia AVB tzn. 4-2-3-1 bo chyba tylko to ćwiczymy. Co do składu to jestem zadowoloby. Dwóch kozaków defensywnych i Pauhlinio jako fałszywa 10 oraz Lamela jako lewy winger ale też jako rozgrywający - zobaczymy choć prawdę mówiąc z takimi padakami to możnaby było zaryzykować 4-4-2 i odblokować Soldado?
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 30 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się