Forum dyskusyjne
6 maja 2012, 16:58 [cytuj]
A Gallas jeszcze na czas gra kurwa...
A Gallas jeszcze na czas gra kurwa
6 maja 2012, 16:58 [cytuj]
Znowu zamiast druzyny to banda frajerow
Znowu zamiast druzyny to banda frajerow
6 maja 2012, 16:59 [cytuj]
no nic, teraz trzeba kibicować Bayernowi.
no nic, teraz trzeba kibicować Bayernowi
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
Zobaczycie, anale stracą punkty z WBA
cioty jebane, kurwa dalismy im gola a nawet jednej akcji na bramkę nie zrobili
cioty jebane, kurwa dalismy im gola a nawet jednej akcji na bramkę nie zrobili
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 maja 2012, 17:00 [cytuj]
Nie ma co jeszcze płakać - WBA nie jest bez szans w meczu z Arsenalem który gra bez Artety i Sagny. W przypadku nawet remisu po naszej wygranej z Fulham mamy pudło.
Nie ma co jeszcze płakać - WBA nie jest bez szans w meczu z Arsenalem który gra bez Artety i Sagny. W przypadku nawet remisu po naszej wygranej z Fulham mamy pudło
6 maja 2012, 17:01 [cytuj]
Po co on wpuścił tego Parkera, trzeba było zaryzykowac z Defoe, może by mu spadła jakaś piłka pod nogi!
Po co on wpuścił tego Parkera, trzeba było zaryzykowac z Defoe, może by mu spadła jakaś piłka pod nogi!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Kurwa, panowie, nie rozumiem dlaczego nazywacie drużynę której kibicujecie "bandą frajerów". Na moje oko mecz był rozegrany poprawnie, jedyni piłkarze których można obwiniać to Rose i Gallas/Friedel za gola. Bale nie strzelił tylko przez pecha, Sandro znakomicie, bramka z dupy dla AV. Jeżeli tak zagramy z Fulham u siebie, nie martwię się o wynik. Zastanawiam się tylko jak Harry poukłada lewą stronę.
Kurwa, panowie, nie rozumiem dlaczego nazywacie drużynę której kibicujecie "bandą frajerów". Na moje oko mecz był rozegrany poprawnie, jedyni piłkarze których można obwiniać to Rose i Gallas/Friedel za gola. Bale nie strzelił tylko przez pecha, Sandro znakomicie, bramka z dupy dla AV. Jeżeli tak zagramy z Fulham u siebie, nie martwię się o wynik. Zastanawiam się tylko jak Harry poukłada lewą stronę
Tyle przegrać
Tyle przegrać
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
ja jebie... takiej szansy nie wykorzystaliśmy
ja jebie... takiej szansy nie wykorzystaliśmy
Parkera wpuscil?

hahahahha co za idiota
Parkera wpuscil?:D hahahahha co za idiota:D
6 maja 2012, 17:02 [cytuj]
Tak, tylko, że z Fulham trzeba wygrać i tyle ! Jest wygrana jest LM, nie ma wygranej, zapomnijmy o wszystkim!
Tak, tylko, że z Fulham trzeba wygrać i tyle ! Jest wygrana jest LM, nie ma wygranej, zapomnijmy o wszystkim!
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
6 maja 2012, 17:02 [cytuj]
No i chuj- 3 miejsce diabli wzięli. Anale z West Brom raczej wygrają. nasz remis pozwoli nam zachowac 4 miejsce nawet w wypadku naszej przegranej z Fulham, a przy remisie Newcastle z Evertonem. A wtedy i tak trzeba kibicować Bayernowi w LM.
No i chuj- 3 miejsce diabli wzięli. Anale z West Brom raczej wygrają. nasz remis pozwoli nam zachowac 4 miejsce nawet w wypadku naszej przegranej z Fulham, a przy remisie Newcastle z Evertonem. A wtedy i tak trzeba kibicować Bayernowi w LM
6 maja 2012, 17:03 [cytuj]
jeśli FA zdecyduje się na jakiś plebiscyt typu "frajerzy sezonu" no to chyba mamy murowanego faworyta ... takiej okazji nie wykorzystać, eh
jeśli FA zdecyduje się na jakiś plebiscyt typu "frajerzy sezonu" no to chyba mamy murowanego faworyta ... takiej okazji nie wykorzystać, eh ;(
Zaop powiedział/a:
Kurwa, panowie, nie rozumiem dlaczego nazywacie drużynę której kibicujecie "bandą frajerów". Na moje oko mecz był rozegrany poprawnie, jedyni piłkarze których można obwiniać to Rose i Gallas/Friedel za gola. Bale nie strzelił tylko przez pecha, Sandro znakomicie, bramka z dupy dla AV. Jeżeli tak zagramy z Fulham u siebie, nie martwię się o wynik. Zastanawiam się tylko jak Harry poukłada lewą stronę
Skoro tak świetnie graliśmy to wytłumacz mi dlaczego w całym meczu przeciwko beznadziejnie słabej aston villa stworzyliśmy sobie 3, może 4 sytuacje z których mogła paśc bramka? Grając o ligę mistrzów powinniśmy ich tutaj tak rozjebać żeby po 20 minutach wszystko było jasne...
Skoro tak świetnie graliśmy to wytłumacz mi dlaczego w całym meczu przeciwko beznadziejnie słabej aston villa stworzyliśmy sobie 3, może 4 sytuacje z których mogła paśc bramka? Grając o ligę mistrzów powinniśmy ich tutaj tak rozjebać żeby po 20 minutach wszystko było jasne
dobrze,ze mam duzo innych zmartwien i moge zapomniec o tym sezonie
dobrze,ze mam duzo innych zmartwien i moge zapomniec o tym sezonie :)
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
Arsenal's draw + Tottenham's win = 3rd place, i tyle. Bez wiekszych kalkulacji.
Arsenal's draw + Tottenham's win = 3rd place, i tyle. Bez wiekszych kalkulacji
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
6 maja 2012, 17:04 [cytuj]
Sandro- man of the match
Sandro- man of the match
6 maja 2012, 17:05 [cytuj]
Moim zdaniem ten remis nie wart był tak zachowawczej linii przyjętej przez HR. trzeba było zaryzykowac i wpuścic Defoe np. za Rafe. A tak chuj i już.
Moim zdaniem ten remis nie wart był tak zachowawczej linii przyjętej przez HR. trzeba było zaryzykowac i wpuścic Defoe np. za Rafe. A tak chuj i już