Forum dyskusyjne
6 maja 2012, 15:49 [cytuj]
Lepiej? av ie mialo nic z gry

aczkowliek 1 strzał = 1 gol
Lepiej? av ie mialo nic z gry :) aczkowliek 1 strzał = 1 gol
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
6 maja 2012, 15:49 [cytuj]
Gramy nieźle, damy radę.
Gramy nieźle, damy radę
6 maja 2012, 15:50 [cytuj]
jaj kurwa nie mają
jaj kurwa nie mają
6 maja 2012, 15:51 [cytuj]
Gnieciemy ich, dwoimy się i troimy a to przeciwnicy którzy grają przeciętnie strzelają nam bramkę. Modrić gra beznadziejnie, podania strasznie niecelne. VdV fatalnie wykonuje rożne, jakby chciał bezpośredni z rożnego trafić w bramkę. Nie wiem co się dzieje, że przegrywamy z takimi cieniasami. Oby druga połowa była dla nas.
Gnieciemy ich, dwoimy się i troimy a to przeciwnicy którzy grają przeciętnie strzelają nam bramkę. Modrić gra beznadziejnie, podania strasznie niecelne. VdV fatalnie wykonuje rożne, jakby chciał bezpośredni z rożnego trafić w bramkę. Nie wiem co się dzieje, że przegrywamy z takimi cieniasami. Oby druga połowa była dla nas
6 maja 2012, 15:52 [cytuj]
musimy wierzyć!! gra się w miarę klei, oby Harry coś wykombinował i dobrze na nich podziałał
musimy wierzyć!! gra się w miarę klei, oby Harry coś wykombinował i dobrze na nich podziałał
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
6 maja 2012, 15:52 [cytuj]
Mój scenariusz: Dzisiaj remis, Newcastle nie wygra z City, anale zremisują z WBA, a my wygrywamy z Fulham
Mój scenariusz: Dzisiaj remis, Newcastle nie wygra z City, anale zremisują z WBA, a my wygrywamy z Fulham :)
6 maja 2012, 15:53 [cytuj]
Jak tu KURWA nie kląć?
Jak tu KURWA nie kląć?
6 maja 2012, 15:56 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Gnieciemy ich, dwoimy się i troimy a to przeciwnicy którzy grają przeciętnie strzelają nam bramkę. Modrić gra beznadziejnie, podania strasznie niecelne. VdV fatalnie wykonuje rożne, jakby chciał bezpośredni z rożnego trafić w bramkę. Nie wiem co się dzieje, że przegrywamy z takimi cieniasami. Oby druga połowa była dla nas
Brak środka pola w obronie, bo u nas to jest myślenie typu, a co będę za nim bieg i tak nie strzeli, a Villa miała fuksa i strzelił. Kurwa taki ważny mecz a my odpuszczamy krycie w środku pola. Bale zszedł do środka i go nie widać ,zamiast rozciągać obronę Villa to im ułatwia. Walker mnóstwo strat na początku później się trochę ogarnął. Typowe dla nas najpierw coś wypracować a potem to zjebać żeby jeszcze bardziej bolało!
Brak środka pola w obronie, bo u nas to jest myślenie typu, a co będę za nim bieg i tak nie strzeli, a Villa miała fuksa i strzelił. Kurwa taki ważny mecz a my odpuszczamy krycie w środku pola. Bale zszedł do środka i go nie widać ,zamiast rozciągać obronę Villa to im ułatwia. Walker mnóstwo strat na początku później się trochę ogarnął. Typowe dla nas najpierw coś wypracować a potem to zjebać żeby jeszcze bardziej bolało!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 maja 2012, 15:56 [cytuj]
raku powiedział/a:
6 procent ataków lewym skrzydłem, 67 procent środkiem. Gareth, psia mać, wracaj tam, gdzie Twoje miejsce!
Też mnie to denerwuje. "Najlepsza" była akcja, gdy Bale w środku przez kilka sekund przekładał sobie piłkę bo nie miał pomysłu co zrobić.
Też mnie to denerwuje. "Najlepsza" była akcja, gdy Bale w środku przez kilka sekund przekładał sobie piłkę bo nie miał pomysłu co zrobić
6 maja 2012, 15:57 [cytuj]
Newcastle ciąle 0:0 i mecz na styku...
Eidur powiedział/a:
Gnieciemy ich
chyba inny mecz oglądamy.
Mieliśmy dwie sytuacje podbramkowe, obie już przy wyniku 1:0 (Bale i VdV zza pola karnego). Bardzo bezproduktywni jesteśmy pod ich bramką, widać niemoc u nas :/
chyba inny mecz oglądamy.
Mieliśmy dwie sytuacje podbramkowe, obie już przy wyniku 1:0 (Bale i VdV zza pola karnego). Bardzo bezproduktywni jesteśmy pod ich bramką, widać niemoc u nas :/
6 maja 2012, 15:57 [cytuj]
ja już wymiękam ,chyba zostanę kibicem swansea ,bo jak tak dalej pójdzie to osiwieję do 40-tki
ja już wymiękam ,chyba zostanę kibicem swansea ,bo jak tak dalej pójdzie to osiwieję do 40-tki:|
6 maja 2012, 15:58 [cytuj]
Hehe, przegrywamy z drużyną, która jest w tym momencie najsłabsza po Volves, a ich jedynymi zdobyczami punktowymi są remisy 0-0. Z czym do ludzi

.
Hehe, przegrywamy z drużyną, która jest w tym momencie najsłabsza po Volves, a ich jedynymi zdobyczami punktowymi są remisy 0-0. Z czym do ludzi :)
6 maja 2012, 16:00 [cytuj]
GOOOOOOOOOOOL DLA CITY KURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!
GOOOOOOOOOOOL DLA CITY KURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!
6 maja 2012, 16:02 [cytuj]
Mieli farta, nic nie poradzimy. Jest jeszcze całe 45minut, a potrafimy w 10 minut władować 3 bramki co pokazaliśmy w ostatnim meczu z Boltonem. nie ma załamki tylko ciśniemy!
Mieli farta, nic nie poradzimy. Jest jeszcze całe 45minut, a potrafimy w 10 minut władować 3 bramki co pokazaliśmy w ostatnim meczu z Boltonem. nie ma załamki tylko ciśniemy!
6 maja 2012, 16:03 [cytuj]
Eh...nie jest dobrze, ale na razie nie ma co jeszcze rwać włosów z głowy. Cóż nie jest nowością, że Spurs lubią robić sobie pod górkę, jednak koniec końców mam wiarę, że wyjdziemy z tego pojedynku zwycięsko
Eh...nie jest dobrze, ale na razie nie ma co jeszcze rwać włosów z głowy. Cóż nie jest nowością, że Spurs lubią robić sobie pod górkę, jednak koniec końców mam wiarę, że wyjdziemy z tego pojedynku zwycięsko :stres:
6 maja 2012, 16:05 [cytuj]
Jak wygramy to golę wąsy i zapuszczam brodę
Jak wygramy to golę wąsy i zapuszczam brodę
6 maja 2012, 16:10 [cytuj]
Rose, gratuluję kurwa ty idioto
Rose, gratuluję kurwa ty idioto
6 maja 2012, 16:11 [cytuj]
w 10.... kurwa mac !
w 10.... kurwa mac !
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
6 maja 2012, 16:11 [cytuj]
Pierdolony kurwa kretyn!
Pierdolony kurwa kretyn!