Forum dyskusyjne
31 grudnia 2011, 16:47 [cytuj]
Przez dużą część pierwszej połowy nasi grają tak jakby mieli w świadomości "Spox, MU dostało w dupę, nie uciekną nam, a remis nikogo nie krzywdzi i tak odrobimy 1 pkt." Harry ogarnij to towarzystwo w przerwie.
Przez dużą część pierwszej połowy nasi grają tak jakby mieli w świadomości "Spox, MU dostało w dupę, nie uciekną nam, a remis nikogo nie krzywdzi i tak odrobimy 1 pkt." Harry ogarnij to towarzystwo w przerwie
31 grudnia 2011, 16:49 [cytuj]
Ale jedna rzecz mnie cieszy, że nie zansoi się żeby CFC wygrało i Anale tez bezbramkowo !
Ale jedna rzecz mnie cieszy, że nie zansoi się żeby CFC wygrało i Anale tez bezbramkowo !
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
Bardzo fajnie poukładana jest gra gospodarzy, stąd tak ciężko się gra... chociaż juz teraz widac, że powoli po grze ciągłym pressingiem opadają z sił.
Bardzo fajnie poukładana jest gra gospodarzy, stąd tak ciężko się gra... chociaż juz teraz widac, że powoli po grze ciągłym pressingiem opadają z sił
Co nie zmienia faktu że gramy piach. Nasi stoją, zero ruchu bez piłki. Wgl to nowe ustawienie mi się nie podoba. Strasznie chaotyczne. Z Norwich usprawiedliwił je wynik. Dzisiaj pewnie też tak będzie ale jak trafimy na kogoś mocniejszego np. Everton to może być różnie. Zdecydowanie bardziej podoba mi się gdy graliśmy na dwóch napadziorów i szerokie skrzydła. No ale może Harry wie co robi.
Co nie zmienia faktu że gramy piach. Nasi stoją, zero ruchu bez piłki. Wgl to nowe ustawienie mi się nie podoba. Strasznie chaotyczne. Z Norwich usprawiedliwił je wynik. Dzisiaj pewnie też tak będzie ale jak trafimy na kogoś mocniejszego np. Everton to może być różnie. Zdecydowanie bardziej podoba mi się gdy graliśmy na dwóch napadziorów i szerokie skrzydła. No ale może Harry wie co robi
31 grudnia 2011, 16:50 [cytuj]
dobry wynik jak na pół składne akcji;d inna sprawa, kogo to będzie obchodzić jak wygramy
dobry wynik jak na pół składne akcji;d inna sprawa, kogo to będzie obchodzić jak wygramy;)
31 grudnia 2011, 16:54 [cytuj]
No właśnie pytanie brzmi ile Swansea tak wytrzyma. West Brom też tak zaczął i w drugiej połowie nie starczyło już sił. Po tym poznaje się klasową drużynę, jedna szansa i gol. Świetnie Ekotto zrobił wiatrak z Richardsa, objechał go dwa razy i Rafa zrobił co trzeba. Kumpel jak graliśmy z Norwich powiedział że za rzuty rożne punktów nie dają. Teraz można powtórzyć to Swansea. Klepać piłkę w środku pola to zamało! Teraz trzeba zagrać z kontry i strzelić drugiego!
No właśnie pytanie brzmi ile Swansea tak wytrzyma. West Brom też tak zaczął i w drugiej połowie nie starczyło już sił. Po tym poznaje się klasową drużynę, jedna szansa i gol. Świetnie Ekotto zrobił wiatrak z Richardsa, objechał go dwa razy i Rafa zrobił co trzeba. Kumpel jak graliśmy z Norwich powiedział że za rzuty rożne punktów nie dają. Teraz można powtórzyć to Swansea. Klepać piłkę w środku pola to zamało! Teraz trzeba zagrać z kontry i strzelić drugiego!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
31 grudnia 2011, 16:56 [cytuj]
Wyluzujcie.
United przegrało u siebie z najbardziej drewnianym klubem ligi, Chelsea do przerwy remisuje u siebie z drużyną, która w tej niechlubnej klasyfikacji ma podium i Arsenal też nie najlepiej. Po prostu już każdy myślami już jest przy lodówce i wyciąga flaszki
I nie zapominajcie, że druga drużyna to też jedenastu gości z krwi i gości, którzy potrzebują punktów tak samo jak reszta, mają przy sobie stadion, kibiców, a nawet własną taktykę, trenera i założenia, które przeważnie polegają na przeszkadzaniu tym drugim. Czarować mogą na WHL, dzisiaj liczą się tylko punkty.
Wyluzujcie.
United przegrało u siebie z najbardziej drewnianym klubem ligi, Chelsea do przerwy remisuje u siebie z drużyną, która w tej niechlubnej klasyfikacji ma podium i Arsenal też nie najlepiej. Po prostu już każdy myślami już jest przy lodówce i wyciąga flaszki :)
I nie zapominajcie, że druga drużyna to też jedenastu gości z krwi i gości, którzy potrzebują punktów tak samo jak reszta, mają przy sobie stadion, kibiców, a nawet własną taktykę, trenera i założenia, które przeważnie polegają na przeszkadzaniu tym drugim. Czarować mogą na WHL, dzisiaj liczą się tylko punkty
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
31 grudnia 2011, 16:56 [cytuj]
Mógłby mi ktoś przysłać wynik końcowy meczu? Mój numer 535721663. Idę na "świeże" powietrze
Mógłby mi ktoś przysłać wynik końcowy meczu? Mój numer 535721663. Idę na "świeże" powietrze
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
31 grudnia 2011, 17:01 [cytuj]
zwykle to my graliśmy tak jak Swansea, i na koniec po 100 sytuacjach dostawaliśmy brame i kończyło się remisem, albo w dupe. Teraz jest inaczej!

i oby tak dalej COYS.
zwykle to my graliśmy tak jak Swansea, i na koniec po 100 sytuacjach dostawaliśmy brame i kończyło się remisem, albo w dupe. Teraz jest inaczej! :D i oby tak dalej COYS
31 grudnia 2011, 17:05 [cytuj]
Noo, widać Harry coś wniósł, bo naprawdę jest z deczka, lepiej. COYS !
Noo, widać Harry coś wniósł, bo naprawdę jest z deczka, lepiej. COYS !
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
31 grudnia 2011, 17:11 [cytuj]
Ale lipton Adebayor zagrał piłkę :/
Ale lipton Adebayor zagrał piłkę :/
31 grudnia 2011, 17:12 [cytuj]
czemu Ade nie zagrał tego szybciej ;x
czemu Ade nie zagrał tego szybciej ;x
31 grudnia 2011, 17:13 [cytuj]
Rafa po co ten pośpiech !!!
Rafa po co ten pośpiech !!!
31 grudnia 2011, 17:13 [cytuj]
a jak dla mnie to vaart zjebał.mógł biec dalej
a jak dla mnie to vaart zjebał.mógł biec dalej
31 grudnia 2011, 17:15 [cytuj]
Przerwało mi, co się dzieje ?
Przerwało mi, co się dzieje ?
31 grudnia 2011, 17:19 [cytuj]
ajjjjj szkoda ze Bale nie zgral pily do Ade..
ajjjjj szkoda ze Bale nie zgral pily do Ade
31 grudnia 2011, 17:20 [cytuj]
dobra niech teraz defoe za vaarta wejdzie
dobra niech teraz defoe za vaarta wejdzie
31 grudnia 2011, 17:23 [cytuj]
Kaboul jakie rajdy, i zgadzam sie, czas na JD za VDV.
Było blisko, uff...
Kaboul jakie rajdy, i zgadzam sie, czas na JD za VDV.
Było blisko, uff
31 grudnia 2011, 17:25 [cytuj]
Takiej nerwówki nie było od meczu z Fulham
Takiej nerwówki nie było od meczu z Fulham ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
31 grudnia 2011, 17:26 [cytuj]
Defoe, bardzo dobrze
Defoe, bardzo dobrze ;)
To dare is to do.