16 października 2011, 17:33 [cytuj]
King już zszedł...
Nom Bale dzisiaj nie gra z kolegami
King już zszedł...
Nom Bale dzisiaj nie gra z kolegami
To dare is to do.
16 października 2011, 17:33 [cytuj]
kurde i znów kontuzja Kinga ;/
kurde i znów kontuzja Kinga ;/
16 października 2011, 17:34 [cytuj]
Generalnie się tylko bronimy, trzeba wytrwać do przerwy i czekać na motywacyjny speach Harrego...
Generalnie się tylko bronimy, trzeba wytrwać do przerwy i czekać na motywacyjny speach Harrego
16 października 2011, 17:37 [cytuj]
Modric bedac na lewej nie moze grac pilek do Bale ktory jest na prawej. VdV slabo
Modric bedac na lewej nie moze grac pilek do Bale ktory jest na prawej. VdV slabo
16 października 2011, 17:41 [cytuj]
karny ;D
karny ;D
16 października 2011, 17:41 [cytuj]
A jednak, teraz szansa!
A jednak, teraz szansa!
16 października 2011, 17:42 [cytuj]
VdV gol
VdV gol :D
VdV

0:1 !.
VdV :) 0:1 !
Teraz zagrać na 0 z tyłu i 3 pkt w zasięgu.
Teraz zagrać na 0 z tyłu i 3 pkt w zasięgu
16 października 2011, 17:43 [cytuj]
no i slicznie

ogladam 3 minuty i juz 1:0 : D ale gra chyba nie wygladala najlepiej wczesniej.
no i slicznie :D ogladam 3 minuty i juz 1:0 : D ale gra chyba nie wygladala najlepiej wczesniej
16 października 2011, 17:53 [cytuj]
Bassong póki co porządnie się prezentuje, oby nie odjebał jakiejś głupiej straty w drugiej połowie.
Bale kilka niedokładnych podań w pierwszych minutach, poza tym niewidoczny, oby po przerwie się obudził bo tak na niego liczyłem
Ade znów world class
Bassong póki co porządnie się prezentuje, oby nie odjebał jakiejś głupiej straty w drugiej połowie.
Bale kilka niedokładnych podań w pierwszych minutach, poza tym niewidoczny, oby po przerwie się obudził bo tak na niego liczyłem :(
Ade znów world class :)
16 października 2011, 17:55 [cytuj]
Podanie piętą Adebayora, kiwka BAE i jedno wybicie "w locie" Bassonga - wszystko wyglądało wspaniale. Tak jak wynik, który podejrzewam że się utrzyma do końca.
Podanie piętą Adebayora, kiwka BAE i jedno wybicie "w locie" Bassonga - wszystko wyglądało wspaniale. Tak jak wynik, który podejrzewam że się utrzyma do końca
16 października 2011, 17:56 [cytuj]
Rafa, płakałeś w gazetach, że na prawej grać nie potrafisz, że służy Ci środek pola, a po przesunięciu Cię tam grasz taką samą kaszanę jak na skrzydle. Skończ waść.
Druga kwestia: jaja Harrego lub raczej ich brak. Chciałem to napisać przed meczem w formie żartu, ale teraz to już nie jest śmieszne. Widocznie w tym klubie wystarczy się wyżalić i wypłakać, żeby wejść do składu. Jakim prawem Defoe, który po pierwsze jest obecnie w świetnej formie, a po drugie jedyny napastnik, który czuje się w 100% zdrowy, siedzi na ławie? Holendra znów ratuje karny, bo oprócz niego chyba ani razu nie dotknął piłki.
I teraz opis z perspektywy kibica N'castle: gramy bardzo dobrze, spychamy Tottenham, który nie potrafi oddać żadnego strzału do defensywy, wyłączamy całkowicie z gry dwóch najważniejszych piłkarzy, trzeci łapie kontuzję, a po chwili jeden głupi błąd i przegrywamy
Rafa, płakałeś w gazetach, że na prawej grać nie potrafisz, że służy Ci środek pola, a po przesunięciu Cię tam grasz taką samą kaszanę jak na skrzydle. Skończ waść.
Druga kwestia: jaja Harrego lub raczej ich brak. Chciałem to napisać przed meczem w formie żartu, ale teraz to już nie jest śmieszne. Widocznie w tym klubie wystarczy się wyżalić i wypłakać, żeby wejść do składu. Jakim prawem Defoe, który po pierwsze jest obecnie w świetnej formie, a po drugie jedyny napastnik, który czuje się w 100% zdrowy, siedzi na ławie? Holendra znów ratuje karny, bo oprócz niego chyba ani razu nie dotknął piłki.
I teraz opis z perspektywy kibica N'castle: gramy bardzo dobrze, spychamy Tottenham, który nie potrafi oddać żadnego strzału do defensywy, wyłączamy całkowicie z gry dwóch najważniejszych piłkarzy, trzeci łapie kontuzję, a po chwili jeden głupi błąd i przegrywamy :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
16 października 2011, 18:08 [cytuj]
No i pieknie...
No i pieknie
16 października 2011, 18:09 [cytuj]
Rafa strasznie mnie irytuje truchtaniem bo boisku. Nie wiem może jestem zbyt wyczulony na to po tym jak odpuścił zawodnika w meczu z Arsenalem(przy bramce na 1:1) I czy naprawdę nie mamy żadnego prawego skrzydłowego żeby wystawiać tam Bale?
Rafa strasznie mnie irytuje truchtaniem bo boisku. Nie wiem może jestem zbyt wyczulony na to po tym jak odpuścił zawodnika w meczu z Arsenalem(przy bramce na 1:1) I czy naprawdę nie mamy żadnego prawego skrzydłowego żeby wystawiać tam Bale?
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
16 października 2011, 18:10 [cytuj]
Oszuści! Miał Roman grać!!! Co za złodziejstwo

a tak na poważnie - przy drugiej bramce dziadek zawinił. powinien odbijać, a nie łapać i wpadać z nią do bramki.
Oszuści! Miał Roman grać!!! Co za złodziejstwo :) a tak na poważnie - przy drugiej bramce dziadek zawinił. powinien odbijać, a nie łapać i wpadać z nią do bramki
16 października 2011, 18:10 [cytuj]
Dawać Defoe
Dawać Defoe