Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Bournemouth
15 kwietnia 2017, 14:21 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Przypominam, ze ja przed transferem zachwalałem Sona, a większość była lekko mówiąc sceptyczna haha

Szkoda tylko że gdzieś zniknąłeś jak trzeba było go bronić przed hejterami i wróciłeś jak zaczął walić bramkę za bramką :P:P:P
Szkoda tylko że gdzieś zniknąłeś jak trzeba było go bronić przed hejterami i wróciłeś jak zaczął walić bramkę za bramką :P:P:P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 kwietnia 2017, 14:26 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
A ja do tej pory nie wiem czy Son jest prawo czy lewonożny, niech mi ktoś przypomni :glupek:

Nie ma jakiejś większej różnicy. Prawa noga to niby ta mocniejsza, ale pamiętam, że nawet w w pewnym momencie w fifie zmienili mu główną nogę z lewej na prawą. :)

jin_tae powiedział/a:
Przypominam, ze ja przed transferem zachwalałem Sona, a większość była lekko mówiąc sceptyczna haha

Z tego co ja pamiętam większość była za, ale potem miał ciężko wejść w zespół i ludzie się zaczęli wkurzać. On chyba najbardziej skorzystał na kontuzji Lameli. Z drugiej strony, ty byś każdego Azjatę zachwalał(a szczególnie Koreańczyka). :rotfl:
Nie ma jakiejś większej różnicy. Prawa noga to niby ta mocniejsza, ale pamiętam, że nawet w w pewnym momencie w fifie zmienili mu główną nogę z lewej na prawą. :) [quote=jin_tae]Przypominam, ze ja przed transferem zachwalałem Sona, a większość była lekko mówiąc sceptyczna haha
LMAO
15 kwietnia 2017, 14:27 [cytuj]
swietna pierwsza polowa. strzelic szybko 3 bramke po przerwie i mozna swietowac :muza: fajnie jakby chelsea przegrala z united jutro, byly by jeszcze emocje w ostatnich 6 kolejkach, chociaz wydaje mi sie ze i My gdzies te punkty zgubimy, tym bardziej ze ostatnie mecze nie naleza do najlatwiejszych.
swietna pierwsza polowa. strzelic szybko 3 bramke po przerwie i mozna swietowac :muza: fajnie jakby chelsea przegrala z united jutro, byly by jeszcze emocje w ostatnich 6 kolejkach, chociaz wydaje mi sie ze i My gdzies te punkty zgubimy, tym bardziej ze ostatnie mecze nie naleza do najlatwiejszych
15 kwietnia 2017, 14:28 [cytuj]
Trudno się dziwić. Wejście do zespołu miał ciężkie i strasznie irytował, ale miewał przebłyski. W końcu odpalił. Nic tylko się cieszyć :D
Trudno się dziwić. Wejście do zespołu miał ciężkie i strasznie irytował, ale miewał przebłyski. W końcu odpalił. Nic tylko się cieszyć :D
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
15 kwietnia 2017, 14:29 [cytuj]
Najniższy wymiar kary jak do tej pory. Byłoby dobrze dorzucić szybko trzecią bramkę żeby się bez nerwówki obyło bo Bournemouth mimo, ze są całkowicie zdominowani to potrafili kilka razy nam zagrozić. Są dzisiaj zdolni do strzelenia gola
Najniższy wymiar kary jak do tej pory. Byłoby dobrze dorzucić szybko trzecią bramkę żeby się bez nerwówki obyło bo Bournemouth mimo, ze są całkowicie zdominowani to potrafili kilka razy nam zagrozić. Są dzisiaj zdolni do strzelenia gola
15 kwietnia 2017, 14:33 [cytuj]
Mnie szczerze mówiąc na początku bardzo u Sona irytowała samolubność. Zbyt często mając lepiej ustawionych kolegów oddawał strzały na bramkę. Na szczęście z czasem się to zmienia, a bramkostrzelność mu pozostaje.
Druga sprawa to chyba to, że dla większości z nas azjatyccy piłkarze to egzotyka i nie znamy za bardzo ich umiejętności, stąd sceptyczniej podchodzimy do nich.
Mnie szczerze mówiąc na początku bardzo u Sona irytowała samolubność. Zbyt często mając lepiej ustawionych kolegów oddawał strzały na bramkę. Na szczęście z czasem się to zmienia, a bramkostrzelność mu pozostaje. Druga sprawa to chyba to, że dla większości z nas azjatyccy piłkarze to egzotyka i nie znamy za bardzo ich umiejętności, stąd sceptyczniej podchodzimy do nich
15 kwietnia 2017, 14:35 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Z tego co ja pamiętam większość była za, ale potem miał ciężko wejść w zespół i ludzie się zaczęli wkurzać.

Mnie tam wprost przeciwnie - transfer się nie podobał, ale później nabrałem przekonania.

Zresztą, jeśli chodzi o grę Sona to wciąż nie jestem do końca zadowolony, ale bramkami i asystami Koreańczyk nadrabia wszystkie braki. W końcu o to w tej grze chodzi.
Mnie tam wprost przeciwnie - transfer się nie podobał, ale później nabrałem przekonania. Zresztą, jeśli chodzi o grę Sona to wciąż nie jestem do końca zadowolony, ale bramkami i asystami Koreańczyk nadrabia wszystkie braki. W końcu o to w tej grze chodzi
COYS!
15 kwietnia 2017, 14:36 [cytuj]
Jest brameczka Kane'a :D
Jest brameczka Kane'a :D
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
15 kwietnia 2017, 14:36 [cytuj]
Wolff powiedział/a:

Druga sprawa to chyba to, że dla większości z nas azjatyccy piłkarze to egzotyka i nie znamy za bardzo ich umiejętności, stąd sceptyczniej podchodzimy do nich

Akurat Son to był jeden z największych talentów Bundesligi przez 3 lata, więc transfer był bardzo udany.
Akurat Son to był jeden z największych talentów Bundesligi przez 3 lata, więc transfer był bardzo udany
LMAO
15 kwietnia 2017, 14:40 [cytuj]
Ajjj Kane
Ajjj Kane
15 kwietnia 2017, 14:54 [cytuj]
Zawsze śmieszą mnie ludzie, którzy mówią, że Kane tylko strzela bramki i kompletnie ignorują to jak dobrze potrafi rozgrywać akcję.
Edytowano dnia: 15 kwietnia 2017, 14:54
Zawsze śmieszą mnie ludzie, którzy mówią, że Kane tylko strzela bramki i kompletnie ignorują to jak dobrze potrafi rozgrywać akcję
15 kwietnia 2017, 14:54 [cytuj]
Przyjemnie się ogląda Tottenham ;)
Przyjemnie się ogląda Tottenham ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 kwietnia 2017, 15:02 [cytuj]
Zmiany panie Pochettino, daj pograć innym, chociaż jak patrzeć na naszą grę to aż żal coś zmieniać :ok:
Zmiany panie Pochettino, daj pograć innym, chociaż jak patrzeć na naszą grę to aż żal coś zmieniać :ok:
15 kwietnia 2017, 15:05 [cytuj]
Poch pewnie myśli to samo. Tak dobrze mu się to ogląda, jak kibicowi :D
Poch pewnie myśli to samo. Tak dobrze mu się to ogląda, jak kibicowi :D
15 kwietnia 2017, 15:14 [cytuj]
Taka ciekawostka - już mamy o 1 punkt więcej, niż w całym tamtym sezonie.
Taka ciekawostka - już mamy o 1 punkt więcej, niż w całym tamtym sezonie
15 kwietnia 2017, 15:20 [cytuj]
Taaaak kurwa Janssen :brawo::brawo:
Taaaak kurwa Janssen :brawo::brawo:
15 kwietnia 2017, 15:21 [cytuj]
Brawo :)
Brawo :)
15 kwietnia 2017, 15:21 [cytuj]
JANSSEN! Hahaha :D Piękna reakcja. Szkoda, że Sissoko się nie udało.

No cóż. Swoje zrobiliśmy. Teraz tylko czekać.
Edytowano dnia: 15 kwietnia 2017, 15:24
JANSSEN! Hahaha :D Piękna reakcja. Szkoda, że Sissoko się nie udało. No cóż. Swoje zrobiliśmy. Teraz tylko czekać
15 kwietnia 2017, 15:25 [cytuj]
Daviesovi nie dali asysty w fantasy :(
Daviesovi nie dali asysty w fantasy :(
15 kwietnia 2017, 15:28 [cytuj]
17 punktow nad Arsenalem!
17 punktow nad Arsenalem!
<  1  2  3    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 53 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się