Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Bournemouth
15 kwietnia 2017, 13:05 [cytuj]
#THFC: Lloris (C), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Dembele, Son, Eriksen, Dele, Kane. #COYS

Subs: Lopez, Trippier, Wimmer, Wanyama, Onomah, Sissoko, Janssen.
#THFC: Lloris (C), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Dembele, Son, Eriksen, Dele, Kane. #COYS Subs: Lopez, Trippier, Wimmer, Wanyama, Onomah, Sissoko, Janssen
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
15 kwietnia 2017, 13:22 [cytuj]
Cichutko dzisiaj :D

Mocny skład. Nie ma wymówek, trzeba wygrać :cwaniak:
Cichutko dzisiaj :D Mocny skład. Nie ma wymówek, trzeba wygrać :cwaniak:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
15 kwietnia 2017, 13:23 [cytuj]
licze ze wygramy , bo dla nas teraz każde potkniecie a co gorsza Remis ! to jak przegrana :( :F:blee:
licze ze wygramy , bo dla nas teraz każde potkniecie a co gorsza Remis ! to jak przegrana :( :F:blee:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
15 kwietnia 2017, 13:44 [cytuj]
Da ktoś linka doo streama bo mi sie zacina;(;(
Da ktoś linka doo streama bo mi sie zacina;(;(
15 kwietnia 2017, 13:45 [cytuj]
http://www.drhtv.com.pl/drhtv2.html
http://www.drhtv.com.pl/drhtv2.html
15 kwietnia 2017, 13:47 [cytuj]
Dembele! Należało się za tamten strzał haha :D
Dembele! Należało się za tamten strzał haha :D
15 kwietnia 2017, 13:47 [cytuj]
ooooooo Mousa Dembele :brawo::brawo:
ooooooo Mousa Dembele :brawo::brawo:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 kwietnia 2017, 13:48 [cytuj]
Czasem nie pierwsza bramka w tym sezonie Belga? Rzadko widuje się jego nazwisko na liście strzelców ;)
Czasem nie pierwsza bramka w tym sezonie Belga? Rzadko widuje się jego nazwisko na liście strzelców ;)
15 kwietnia 2017, 13:49 [cytuj]
I znowu ten imbecyl! :brawo::brawo:
I znowu ten imbecyl! :brawo::brawo:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 kwietnia 2017, 13:50 [cytuj]
Hahaha Sonny :D
Hahaha Sonny :D
15 kwietnia 2017, 13:51 [cytuj]
Ale jestesmy w gazie!!!!!!!
Ale jestesmy w gazie!!!!!!!
15 kwietnia 2017, 13:58 [cytuj]
Kurcze. Troszkę niepotrzebnie oddajemy inicjatywę.
Kurcze. Troszkę niepotrzebnie oddajemy inicjatywę
15 kwietnia 2017, 14:04 [cytuj]
Pochettino jak Russel Crowe w Gladiatorze zagrzewa do bitwy :D:brawo:
Pochettino jak Russel Crowe w Gladiatorze zagrzewa do bitwy :D:brawo:
15 kwietnia 2017, 14:07 [cytuj]
A ja do tej pory nie wiem czy Son jest prawo czy lewonożny, niech mi ktoś przypomni :glupek:
A ja do tej pory nie wiem czy Son jest prawo czy lewonożny, niech mi ktoś przypomni :glupek:
15 kwietnia 2017, 14:08 [cytuj]
O Loris jest!!!!:D
O Loris jest!!!!:D
15 kwietnia 2017, 14:10 [cytuj]
Ale akcja :brawo:
Ale akcja :brawo:
15 kwietnia 2017, 14:11 [cytuj]
Powinno byc 3-0, już wyobrażam co działoby się na Spursmanii gdyby Son nie wykorzystał tych sytuacji, zaraz leciałyby ibecyle :P:P
Powinno byc 3-0, już wyobrażam co działoby się na Spursmanii gdyby Son nie wykorzystał tych sytuacji, zaraz leciałyby ibecyle :P:P
15 kwietnia 2017, 14:13 [cytuj]
Przypominam, ze ja przed transferem zachwalałem Sona, a większość była lekko mówiąc sceptyczna haha
Przypominam, ze ja przed transferem zachwalałem Sona, a większość była lekko mówiąc sceptyczna haha
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
15 kwietnia 2017, 14:20 [cytuj]
Dobra, pierwsza połowa. Jin ja nie pamiętam Azjaty, którego nie zachwalałeś;)
Dobra, pierwsza połowa. Jin ja nie pamiętam Azjaty, którego nie zachwalałeś;)
15 kwietnia 2017, 14:21 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Przypominam, że zachwalasz wszystkich kitajców ;)

Wolff mnie ubiegł :D
Edytowano dnia: 15 kwietnia 2017, 14:21
Przypominam, że zachwalasz wszystkich kitajców ;) Wolff mnie ubiegł :D
COYS!
1  2  3    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 40 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się