Pewnie mecz nie bedzie tak skupiał waszą uwage jak ostatni z City, ale mysle ze warto osobny temat zrobić, liczę że wygramy, bo to zahartuje i wzmocni wiare w siebię no i co szkodzi wygrać ten puchar? :)
Pewnie mecz nie bedzie tak skupiał waszą uwage jak ostatni z City, ale mysle ze warto osobny temat zrobić, liczę że wygramy, bo to zahartuje i wzmocni wiare w siebię no i co szkodzi wygrać ten puchar?
TEAM: Cudicini; Walker; Dawson; Kaboul; Rose; Van der Vaart; Parker; Livermore; Modric; Defoe; Adebayor.
4 cm i dwóch napastników. Harry próbuje kombinować, i dobrze. Zobaczymy co z tego wyjdzie
TEAM: Cudicini; Walker; Dawson; Kaboul; Rose; Van der Vaart; Parker; Livermore; Modric; Defoe; Adebayor.
4 cm i dwóch napastników. Harry próbuje kombinować, i dobrze. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Nie ma szybkości w tej kontrze, brakuje skrzydeł, dziwne to ustawienie. Modrić się meczy na tym skrzydle, a Parker powinien był zacząć na ławce, młody nie jest i o kontuzje nie trudno.
PS kurcze wiedziałem że będzie kocioł
Nie ma szybkości w tej kontrze, brakuje skrzydeł, dziwne to ustawienie. Modrić się meczy na tym skrzydle, a Parker powinien był zacząć na ławce, młody nie jest i o kontuzje nie trudno.
Wejdą zmiennicy w drugiej połowie i zaczniemy strzelać, obyśmy nie stracili gola w pierwszej. Mam wrażenie że Pienaar/Kranjcar wykonałby lepszą robotę na prawym skrzydle niż VdV to nie jego pozycja
Wejdą zmiennicy w drugiej połowie i zaczniemy strzelać, obyśmy nie stracili gola w pierwszej. Mam wrażenie że Pienaar/Kranjcar wykonałby lepszą robotę na prawym skrzydle niż VdV to nie jego pozycja