PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
ISS
Temat: Craig Bellamy
1  2  3    dalej ›

Siara
Komentarzy: 79
- Czwartek [2010.05.06; 19:47]
Uśmieszek i uściskanie z Redknappem ... hmm ... http://img405.imageshack.us/i/redknappbellamy.jpg/ prawdopodobnie szykuje się nam transfer, normalnie zawodnik by był załamany po przegranej batalii o LM, a nie ściskał się z trenerem rywali ... Ja o gościu mogę tyle powiedzieć, że im starszy tym lepszy. I mądrzejszy. Nie goni kolegów z kijem golfowym już. Ale tylko gdy odejdzie Keane i Eidur...

Skaju
Komentarzy: 337
Miejscowość: Legnica/Wrocław
- Czwartek [2010.05.06; 20:00]
Ciekawe ile za niego zawołają?

varba
Komentarzy: 2394
- Czwartek [2010.05.06; 20:13]
Jeśli rzeczywiście to było zrobione po meczu, to jeszcze takiej reakcji piłkarza nie widziałem. W sumie Bellamy bardzo lubi Redknappa (co widać na załączonym obrazku)i dołączył do City ze względu na Marka Hughes'a którego już tam nie ma. Był oburzony gdy Hughes został zwolniony, wtedy zapowiadał że chce odejść. Myślę że cała otoczka z mega kasą mu się nie podoba.

Barti89
Komentarzy: 240
Miejscowość: Bydgoszcz
- Czwartek [2010.05.06; 20:16]
Właśnie tez to mi wpadło wczoraj w oko. Uśmieszek zaraz po najważniejszym meczu w sezonie ( przegranym ) , na pewno bardzo przydatny zawodnik , mający całkiem dobry sezon, jednak tak jak powiedział Paweł tylko jeżeli odejdą Keane i Gud , którego bardzo polubiłem

md18
Komentarzy: 473
Miejscowość: Chorzów - Oberschlesien
- Czwartek [2010.05.06; 20:29]
Nie wiem Paweł czy w obliczu wczorajszych wydarzen można powiedzic że jest coraz madrzejszy bo gdyby sytuacja była odwrotna i w barwach Kogutów serwowałby usmieszki na lewo i prawo, sciskał sie z menadzerem przeciwnej drużyny to pewnie w laleczke Craig wbijalibysmy na spursmani szpilki. To chyba nie jest szczyt profesjonalizmu. Nawet jeśli ktos powie ze to tylko sport, to ja mu odpowiem że dla mnie aż sport i nie chciałbym zawodnika mojej druzyny w takich okolicznościach przyrody ogladać

Siara
- Czwartek [2010.05.06; 20:36]
Wiadomo, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Bellamy od początku nie przepadał za Mancinim, ostatnio krytykował jego metody treningowe. Wiadomo, ciężki gość. Ale nie będę płakał jeśli go Redknapp weźmie. Wolalbym szczerze takiego Benayouna np, ale czas pokaże. Pewnie z 3-4 transfery na zaserwuje Redknapp jeszcze - Mbola i Sandro juz są

md18
- Czwartek [2010.05.06; 20:54]
Yossi ??? Uwazam że jeden z najbardziej niedocenianych zawodników w lidze !!! Para Benayoun - Kuyit super charakterni, waleczni i utalentowani gracze. Wole własnie takie charaktery niz bandytów na pokaz

Didier
Komentarzy: 161
Miejscowość: Warszawa
- Czwartek [2010.05.06; 21:45]
Zdecydowanie chcialbym Benayouna u nas. A co do Bellamy'ego to totalna ostateczność, nie widzi mi sie ten typek. Z drugiej strony identycznie bylem nastawiony na comeback Kaboula i okazalo sie ze ten transfer był trafny. Latem by sie przydał jakis konkretny napastnik, bo Roman ma strasznie himeryczną formę moim zdaniem, a Defoe mam wrazenie to osiagnal juz szczyt mozliwosci i nie wiem czy to jest wystarczające na LM. Dobry napastnik bylby nie po to zeby ktoregos zastąpić ale żeby narobić konkurencji.

klimasz123
Komentarzy: 59
Miejscowość: CIechanów
- Czwartek [2010.05.06; 22:33]
Dokładnie ja też na to zwróciłem uwagę ( choć trochę przeszkadzał mi gaizka który skakał mi przed oczami :P . Jeśli nie jest to zapowiedź transferu to znaczy, że Bellamy ma w D czy bedzie grał w LM czy nie bo to nie była mina kogoś kto stracił coś mega ważnego. Bellamy, Olic - to taki typ zawodnikow których my potrzebujemy - moze nie idealni technicznie ale za to walczą przez cały mecz. Dopóki nie będziemy grać bardziej technicznej piłki - jak afc czy cfc właśnie na takich zawodnikach powinniśmy sie skupiać

mosaj
Komentarzy: 847
Miejscowość: Głogów
- Czwartek [2010.05.06; 22:40]
Moim zdaniem Craig nie jest nam potrzebny, w roli czwartego (trzeciego) napastnika chętniej widziałbym Keano ... aczkolwiek mam wrażenie, że coś jest na rzeczy i pewnego dnia na spursmanii przeczytamy newsa z nagłówkiem "Bellamy nowym Kogutem" albo coś w ten deseń ;) Cóż, nie obrażę się, jeśli tak się stanie.

Byłbym zwolennikiem sprowadzenia jakiegoś konkretniejszego napastnika, takiego bezpośredniego konkurenta dla Croucha, Romana czy nawet Defoe ... nie chcę przytaczać konkretnych nazwisk, aczkolwiek mam kilku faworytów (jak każdy) ;)

Benayoun - klasowy zawodnik, kreatywny, wszechstronny ... ale czy ponownie zaakceptowałby rolę rezerwowego? Bo tak naprawdę to gdzie go wcisnąć? Ale jeśli zgodziłby się, to why not :)

md18
- Piątek [2010.05.07; 09:16]
Lepiej być rezerwowym w Lidze Mistrzów niż....w zadnych innych powaznych rozgrywkach:rotfl:

Marek
Komentarzy: 509
Miejscowość: Lublin
- Piątek [2010.05.07; 11:15]
Bellamy to kawał sukinsyna...ale takich nam trzeba. Pożyjemy zobaczymy. Wzmocnienia będą potrzebne...

jasiowaty
Komentarzy: 394
Miejscowość: Turek / Poznań
- Piątek [2010.05.07; 11:19]
klimasz123 powiedział/a:
Bellamy, Olic - to taki typ zawodnikow których my potrzebujemy - moze nie idealni technicznie ale za to walczą przez cały mecz. Dopóki nie będziemy grać bardziej technicznej piłki - jak afc czy cfc właśnie na takich zawodnikach powinniśmy sie skupiać

Właśnie to! Z ust mi to byś wyjął:D
mosaj powiedział/a:
Benayoun - klasowy zawodnik, kreatywny, wszechstronny ... ale czy ponownie zaakceptowałby rolę rezerwowego? Bo tak naprawdę to gdzie go wcisnąć? Ale jeśli zgodziłby się, to why not :)

Właśnie, why not? ;)

TypOks
Komentarzy: 416
Miejscowość: Kielce
- Piątek [2010.05.07; 11:36]
Paweł powiedział/a:
Wolalbym szczerze takiego Benayouna np, ale czas pokaże.
a będzie do wyrwania po sezonie z LFC? chyba ma ważny kontrakt jeszcze ;)

TataPsychopata
Komentarzy: 732
- Piątek [2010.05.07; 12:02]
Usmiech zawodnika po przegranym meczu kiedy podchodzi do kolegi z przeciwnej druzyny to dla was jakas nowosc?Wy ogladacie mecze w ogole?Chcialbym zawodnika o umiejetnosciach Bellamyego ale nie wiem czy jego charakter nie byl by destrukcyjny dla naszej dobrze sie majacej druzyny.

Raptus1
Komentarzy: 267
- Piątek [2010.05.07; 12:19]
Na pewno Bellamy jest lepszy od Eidura i w takiej roli(tzn wejście z ławki) go w Spurs widzę. Natomiast LM jest poprzeczką dla pozostałej trójki napastników ciut za wysoką i jeśli radykalnie nie poprawią skuteczności, to któryś (może nawet dwóch) będzie musiał odejść bez względu na zasługi i sympatię.

Siara
- Piątek [2010.05.07; 12:25]
TataPsychopata - to nie jest nowość. Ale popatrz na miny reszty zawodników. Wielu była bliska płaczu. Wright-Philips, Toure, Kompany, Adebayour, Tevez ... a Bellamy się śmieje i ściska się z Redknappem. Tak jak mówię, jeszcze 3 lata temu gdybyśmy chcieli tego idiotę protestowałbym aż by się kurzyło. Nie wyobrażałem sobie 3 gości na WHL : młodego Ferdinanda, Lucasa Neilla i Bellamy'ego. Teraz grą w wielkim klubie jak Man City pokazał, że warto na niego stawiać. Charakterem idealnie pasuje do naszej drużyny...

TataPsychopata
- Piątek [2010.05.07; 12:37]
czemu idealnie?

Smiac sie i usmiechnac do znajomego to roznica,ale moze rzeczywiscie on nie widzi swojej przyszlosci w mc dla tego nie ugodzila go ta porazka.W kazdym razie Bellamy mnie denerwuje,przypomina mi jakiegos wyjatkowo zarozumialego boksera,jesli taki jest to nie chcial bym go w swojej druzynie.

olivier
Komentarzy: 916
Miejscowość: Krosno
- Piątek [2010.05.07; 13:01]
Akurat potrzeba nam twardzieli a na takiego Bellamy wygląda, chetniej bym go widział niż Keane.

TataPsychopata
- Piątek [2010.05.07; 14:43]
Ej mamy cala druzyne twardzieli,co nam dobitnie udowodnili.Mi wyglada sie powtorze na zarozumialego szukajacego zaczepki ze wszystkim co sie rusza boksera.Benayouna lepiej jak koledzy mowia.

1  2  3    dalej ›

Użytkownicy Online:
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 1470
Najnowszy użytkownik: Hycel
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU