Moim zdaniem Craig nie jest nam potrzebny, w roli czwartego (trzeciego) napastnika chętniej widziałbym Keano ... aczkolwiek mam wrażenie, że coś jest na rzeczy i pewnego dnia na spursmanii przeczytamy newsa z nagłówkiem "Bellamy nowym Kogutem" albo coś w ten deseń ;) Cóż, nie obrażę się, jeśli tak się stanie.
Byłbym zwolennikiem sprowadzenia jakiegoś konkretniejszego napastnika, takiego bezpośredniego konkurenta dla Croucha, Romana czy nawet Defoe ... nie chcę przytaczać konkretnych nazwisk, aczkolwiek mam kilku faworytów (jak każdy) ;)
Benayoun - klasowy zawodnik, kreatywny, wszechstronny ... ale czy ponownie zaakceptowałby rolę rezerwowego? Bo tak naprawdę to gdzie go wcisnąć? Ale jeśli zgodziłby się, to why not :)
Moim zdaniem Craig nie jest nam potrzebny, w roli czwartego (trzeciego) napastnika chętniej widziałbym Keano ... aczkolwiek mam wrażenie, że coś jest na rzeczy i pewnego dnia na spursmanii przeczytamy newsa z nagłówkiem "Bellamy nowym Kogutem" albo coś w ten deseń

Cóż, nie obrażę się, jeśli tak się stanie.
Byłbym zwolennikiem sprowadzenia jakiegoś konkretniejszego napastnika, takiego bezpośredniego konkurenta dla Croucha, Romana czy nawet Defoe ... nie chcę przytaczać konkretnych nazwisk, aczkolwiek mam kilku faworytów (jak każdy)
Benayoun - klasowy zawodnik, kreatywny, wszechstronny ... ale czy ponownie zaakceptowałby rolę rezerwowego? Bo tak naprawdę to gdzie go wcisnąć? Ale jeśli zgodziłby się, to why not