Witam, mam sporo ciuchow ze sklepu Tottenham'u (a raczej sklepy bo sa przynajmniej dwa, White Hart Line, Enfield Town) i sa one bardzo dobre jakosciowo (oczywiscie nie wszystkie to Puma jak pisze md18). Moja zona poleca je dla wszystkich, ogromny wybor i zaj....sta jakosc. Co to sklepu internetowego, to smialo polecam, platnosc tylko karta kredytowa lub debetowa. Z Polski mysle ze wchodzi w gre tylko kredytowka, w formularzu platnosci musicie podac adres, rodzaj karty, numer karty (ten z przodu), date waznosci, date startu i kod CVV (to trzy ostatnie cyfry na pasku z podpisem). Jesli ktos ma jakies problemy polecam sie na przyszlosc:luzik:
Witam, mam sporo ciuchow ze sklepu Tottenham'u (a raczej sklepy bo sa przynajmniej dwa, White Hart Line, Enfield Town) i sa one bardzo dobre jakosciowo (oczywiscie nie wszystkie to Puma jak pisze md18). Moja zona poleca je dla wszystkich, ogromny wybor i zaj....sta jakosc. Co to sklepu internetowego, to smialo polecam, platnosc tylko karta kredytowa lub debetowa. Z Polski mysle ze wchodzi w gre tylko kredytowka, w formularzu platnosci musicie podac adres, rodzaj karty, numer karty (ten z przodu), date waznosci, date startu i kod CVV (to trzy ostatnie cyfry na pasku z podpisem). Jesli ktos ma jakies problemy polecam sie na przyszlosc