PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
ISS
Temat: Przyszłe wyjazdy na WHL
1  2  3    dalej ›

polespur
Komentarzy: 133
Miejscowość: Warszawa
- Sobota [2010.02.20; 02:39]
żeby nie zamącać sprawy warto z góry określić jakie terminy wyjazdów nam pasują albo nie.
Łatwiej będzie zgrać loty.
Ja w tym sezonie chyba sobie odpuszcze, bo może pecha przynoszę :) Ale już chyba wszyscy stracili dziewictwo pod tym wzgledem...
Ja dwa razy pod rząd.

gorgo
Komentarzy: 0
Miejscowość: Gdańsk
- Sobota [2010.02.20; 10:17]
Ja bede 13 marca na meczu z Blackburn. W tym sezonie juz nie dam rady, ale w przyszłym bardzo chciałbym zaliczyc jakis mecz Tottenhamu w Pucharach Europejskich.

Kogut
Komentarzy: 99
Miejscowość: Nowy Sącz
- Sobota [2010.02.20; 10:43]
Ja też będę 13 marca na meczu z Blackburn, dolna trybuna niedaleko ławki rezerwowych, będzie widoczna flaga biało-czerwona, tak jak tego gościa co ma flagę Irlandii. Następny na sierpień-wrzesień [ w tym już brak czasu - niestety ], a z kim to już zależy od terminarza, ale na pewno coś z górnej półki.

Staszek
Komentarzy: 21
Miejscowość: Łaziska Górne
- Sobota [2010.02.20; 13:08]
ja też już w tym sezonie sobie odpuszczam, ale warto się zastanowić, jak ogłoszą terminarz na nowy sezon, na jaki meczyk chcielibyśmy pojechać. Fajnie jakby udało się zmontować większą ekipę. Jak jechałem na Wolves to nie licząc kasy zostawionej w spursshopie i Nicholsonie, przejazd oraz bilet na mecz wyszły mnie 300zł...więc tnąc po kosztach da się po taniemu WHL odwiedzić.
Także jeszcze dużo czasu, ale sprawa do przemyślenia !

Marcin
Komentarzy: 1236
Miejscowość: Racibórz
- Sobota [2010.02.20; 13:13]
300 ZŁ za wszystko? Bilet lotniczy, bilet na mecz?

Staszek
Komentarzy: 21
Miejscowość: Łaziska Górne
- Sobota [2010.02.20; 13:19]
znaczy ja mam trochę lęk przed samolotami i jechałem autokarem(100zł w 2 strony). Ale wiesz mi, że jak dobry termin wyhaczysz to i samolotem zapłacisz niewiele więcej. To jest dobra strona : http://www.ryanair.com/pl

rspurs
Komentarzy: 41
Miejscowość: Chrzanów/Dublin
- Sobota [2010.02.20; 13:51]
Kupujac bilety wczesniej faktycznie mozna tanio zapłacić.Problemem moze byc zmiana daty meczu lub dnia ,bo wtedy ten koszt znacznie sie podniesie.Za ostatni z Aston Villą zapłaciłem tez cos ponad 350 zł.Oczywiscie nie liczac pamiatek bo na to poszło drugie tyle.

konradthfc
Komentarzy: 338
Miejscowość: Katowice
- Sobota [2010.02.20; 14:12]
A ja się wybiorę na Wembley hot-dogi sprzedawać jeżeli będziemy grać w finale Pucharu Anglii :)
Tak na poważnie - w tym i w zeszłym sezonie nie byłem na żadnym meczu i na żaden nie pojadę.

rspurs
- Sobota [2010.02.20; 15:49]
Konrad klamczuchu.A na Reymonta nie byłeś?

misiekksc
Komentarzy: 1
Miejscowość: Londyn
- Sobota [2010.02.20; 20:01]
A ktos sie moze wybiera w srode na Bolton? Ja w prawdzie po wyjezdzie do wolverhampton obiecalem sobie ze nie bede juz marnowal w tym sezonie kasy na bilety ale jak to w takich przypadkach bywa slowa nie dotrzzymalem i kupilem bilet na bolton. Wiec jesli ktos sie wybiera dajcie znac to jakies piwko wpijemy przed meczem

konradthfc
Komentarzy: 338
Miejscowość: Katowice
- Sobota [2010.02.20; 20:23]
No byłem na Reymonta. I miałem w tym czasie zaszczyt poznać Ciebie, aapę, halabelę....

Michał(el Skuterro)
Komentarzy: 34
Miejscowość: Gliwice
- Sobota [2010.02.27; 15:49]
Panowie! Wiem ,że to trochę jak dzielenie skóry na niedźwiedziu ,ale jeśli pokonamy Fulham czy jest ktoś zainteresowany obejrzeniem półfinału i(lub)finału na Wembley.Są pewne szanse,że mogę załatwić kilka biletów.Ja jadę tak czy owak więc można by zmontować jakieś auto i .... Wiem,że jest trochę wcześnie, ale żeby dostać te bileciki muszę odświeżyć stare znajomości.Jeśli nie zacznę teraz to po Fulham, będzie pewnie posprzątane i Angole wszystko rozbiorą.

varba
Komentarzy: 2394
- Sobota [2010.02.27; 16:23]
Może Remes Cup w Opalenicy http://www.remescup.pl/ byłem tam jako kibic, turniej bardzo dobrze zorganizowany ciekawi goście specjalni, Kuszczak, Podolski , Leo. W tym roku nie dam rady tego zobaczyć, ale polecam!

rspurs
- Sobota [2010.02.27; 19:01]
Hej Michał!.Jestem zainteresowany wyjazdem na mecze Spurs.Odezwe sie jutro na priva.Pozdrawiam

misiekksc
Komentarzy: 1
Miejscowość: Londyn
- Sobota [2010.02.27; 19:51]
Michał(el Skuterro) powiedział/a:
Panowie! Wiem ,że to trochę jak dzielenie skóry na niedźwiedziu ,ale jeśli pokonamy Fulham czy jest ktoś zainteresowany obejrzeniem półfinału i(lub)finału na Wembley.Są pewne szanse,że mogę załatwić kilka biletów.Ja jadę tak czy owak więc można by zmontować jakieś auto i .... Wiem,że jest trochę wcześnie, ale żeby dostać te bileciki muszę odświeżyć stare znajomości.Jeśli nie zacznę teraz to po Fulham, będzie pewnie posprzątane i Angole wszystko rozbiorą

Ja jak najardziej byl bym zainteresowany, nawet bardzo.

Michał(el Skuterro)
- Sobota [2010.02.27; 20:52]
Uzupełniając! Pierwszeństwo mają ludziska z Polska.
Chodzi o wspólny wyjazd.Jeśli nie będzie chętnych mieszkających w ojczyźnie, to oddam bileciki emigracji.
Mówiąc o biletach myślę o ilości 2-6 szt.(więcej nie wysępię). W zeszłym roku i 2lata temu na carling cup kosztowały 56 funów, więc cena będzie podobna.pozdrawiam

varba
Komentarzy: 2394
- Niedziela [2010.02.28; 02:29]
Ładnie dyskryminujesz :P

md18
Komentarzy: 473
Miejscowość: Chorzów - Oberschlesien
- Niedziela [2010.02.28; 11:32]
Michał ja tez sie pisze...tym bardziej że Chorzów, w drodze do Londynu masz po drodze z Gliwic:cwaniak: . Daj znac jakie koszty i jadziem....

Michał(el Skuterro)
- Niedziela [2010.02.28; 12:03]
md18 jak możesz to daj jakiś telefon na prywatnego-się zgadamy.Wyjazd byłby na gdzieś na dwa dni przed meczem, ale to do ustalenia(ja to bezrobotny rolnik jestem wię mam mnóstwo czasu:]). Koszty to paliwo,alkohol i prom, które podzielimy przez ilość chętnych.Bilet jak wyżej + może jakiś piątak jeśli będą kasować za płatność kartą.
W Londynie spać też jest gdzie.Teraz tylko dokopać Fulham i jedziemy.Co do biletów, to dowiem się dokładnie w tym tygodniu.

klimasz123
Komentarzy: 59
Miejscowość: CIechanów
- Poniedziałek [2010.03.08; 13:50]
tez jestem zainteresowany wyjazdem :) tylko ciagle nie jestesmy jeszcze w 1/2 :)

1  2  3    dalej ›

Użytkownicy Online:
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 1470
Najnowszy użytkownik: Hycel
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU