PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
ISS
Temat: Szalik do samochodu

Amper
Komentarzy: 25
Miejscowość: Białystok
- Poniedziałek [2009.08.24; 09:14]
Witam
Mam pytanie czy ktoś może zakupił sobie szalik który jest w oficjalnym sklepie Tottenhamu w dziale akcesoriów samochodowych? zastanawia mnie czy jest to szalik który można przyczepić na przyssawki do tylnej szyby? Z góry dzięki za odpowiedź :)
Pozdrowienia dla wszystkich Spursmaniaków
Poniżej zamieszczam link do tego produktu

http://shop.tottenhamhotspur.com/spurs08/detail.php?productid=ST31445&proddesc=Mini+Hangup+Scarf+Navy%2FWhite&supercategory=&branch=&wcategory=&catdesc=&super=0050CAT00138

MARCUS
Komentarzy: 1274
Miejscowość: POZNAN
- Poniedziałek [2009.08.24; 11:25]
Mam takowy, zakupiony na miejscu na Lane. Fajna rzecz, tylko jak się szyba nagrzewa to odpada, ale jest bardzo ładny. Od września do czerwca wytrzymuje, w lecie trochę bida:)

Amper
Komentarzy: 25
Miejscowość: Białystok
- Wtorek [2009.08.25; 20:35]
Dzięki za odpowiedź, bardzo możliwe że sobie też taki sprawie tzn. znajomy mi przywiezie bo w Londynie aktualnie jest.. Jedyna moja obawa to czy nie strace go razem z szybą bo wątpie że w moim mieście jest dużo fanów Spurs :P

Pozdrawiam :)

MARCUS
Komentarzy: 1274
Miejscowość: POZNAN
- Wtorek [2009.08.25; 21:25]
Eeeee raczej będziesz miał luzik. Ja jeździłem z tym po Krakowie po meczu z Wisłą i był spokój. Na Bułgarskiej parkowałem z tym i cisza. Jak nie biją za koszulki Juve - bądź co bądź sztama Legii, to raczej za szaliczek takiej "egzotyki" jak Spurs nie powinni. Zawsze można trafić na debila, ale to jest już kompletnie aterytorialne :glupek:

TypOks
Komentarzy: 416
Miejscowość: Kielce
- Środa [2009.08.26; 17:23]
Jak ktoś Ci zbije szybę, będziesz wiedział na 100% to fan Analów :D:D:D

md18
Komentarzy: 473
Miejscowość: Chorzów - Oberschlesien
- Poniedziałek [2009.08.31; 11:06]
Nie bój nic Amper ja od dwóch lat pykam z tym mini strojem Kogutów na szybie do tego pojawiły mi sie rekawice bokserski THFC na lusterku i cisza & spokój :rotfl:

Użytkownicy Online:
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 1470
Najnowszy użytkownik: Hycel
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU