a pytanie brzmi: którą trybunę wybrać na mecz PL tak, żeby widok był najlepszy, a zarazem żeby coś się dookoła działo :) ? Pytam bo mam zamiar polecieć na meczyk z Burnley (przeciwnik słaby, więc zapewne będę mógł wybrać dowolną trybunę w generalnej sprzedaży), a nigdy wcześniej nie byłem na WHL ani na innym porównywalnie dużym stadionie (największy na jakim oglądałem mecz to był chyba stadion Energie Cottbus hah) :/
Lepiej jest wziąć miejsce wzdłuż linii bocznej na górze, czy może na dole? A może lepiej na górze za bramką, tam w okolicach kibiców gości?
Patrząc na zdjęcia wydaje mi się że na WHL chyba górna trybuna wzdłuż bocznej linii jest najlepsza do pełnego oglądu sytuacji, ale czy tam jest też fajna atmosfera? Bo z tego co wiem to zazwyczaj najlepsza jest za bramkami...
Ktoś doświadczony pomoże? :P
a pytanie brzmi: którą trybunę wybrać na mecz PL tak, żeby widok był najlepszy, a zarazem żeby coś się dookoła działo

? Pytam bo mam zamiar polecieć na meczyk z Burnley (przeciwnik słaby, więc zapewne będę mógł wybrać dowolną trybunę w generalnej sprzedaży), a nigdy wcześniej nie byłem na WHL ani na innym porównywalnie dużym stadionie (największy na jakim oglądałem mecz to był chyba stadion Energie Cottbus hah) :/
Lepiej jest wziąć miejsce wzdłuż linii bocznej na górze, czy może na dole? A może lepiej na górze za bramką, tam w okolicach kibiców gości?
Patrząc na zdjęcia wydaje mi się że na WHL chyba górna trybuna wzdłuż bocznej linii jest najlepsza do pełnego oglądu sytuacji, ale czy tam jest też fajna atmosfera? Bo z tego co wiem to zazwyczaj najlepsza jest za bramkami...
Ktoś doświadczony pomoże?