Info od organizatorów:
Witam,
Mam wielką prośbę, żebyście jako przedstawiciele drużyn zebrali mini wywiad o swojej drużynie. Mianowicie chodzi o to, aby ludzie, którzy przyjeżdzają sobotę dali znać o której będą i jakim środkiem transportu przybędą, (szczególnie ludzie podróżujący pociagami)z racji tego, że część noclegów jest dość oddalona od boiska, a chcielibyśmy Wam ułatwić poruszanie się po mieście i być może zaoferować pomoc w przewiezieniu bagaży. Przypominam, że oficjalnie turniej rozpoczyna się o godzinie 10.
podobną prośbę mam do osób, które przybędą w piątek, tu chodzi tylko o określene czasu pierwszych przybywających, żeby już ktoś był na miejscu i pomógł w zakwaterowaniu.
Z góry za to dziękuję :)
Jeszcze jedna ważna informacja o noclegach:
(kto gdzie zamieszka)
Krakowska: Inter, Tottenham, Real
Radwanita: Milan, Newcastle, Valencia, LFC
Kościuszki: Chelsea, WHU, Ajax, Bayern
Pozdrawiam
ps. sa jeszcze 4 wolne łóżka i materace na świetlicy, więc jeśli ktoś jeszcze ma ochotę przyjechać to można się zgłaszać do niedzieli do godziny 22
Info od organizatorów:
Witam,
Mam wielką prośbę, żebyście jako przedstawiciele drużyn zebrali mini wywiad o swojej drużynie. Mianowicie chodzi o to, aby ludzie, którzy przyjeżdzają sobotę dali znać o której będą i jakim środkiem transportu przybędą, (szczególnie ludzie podróżujący pociagami)z racji tego, że część noclegów jest dość oddalona od boiska, a chcielibyśmy Wam ułatwić poruszanie się po mieście i być może zaoferować pomoc w przewiezieniu bagaży. Przypominam, że oficjalnie turniej rozpoczyna się o godzinie 10.
podobną prośbę mam do osób, które przybędą w piątek, tu chodzi tylko o określene czasu pierwszych przybywających, żeby już ktoś był na miejscu i pomógł w zakwaterowaniu.
Z góry za to dziękuję
Jeszcze jedna ważna informacja o noclegach:
(kto gdzie zamieszka)
Krakowska: Inter, Tottenham, Real
Radwanita: Milan, Newcastle, Valencia, LFC
Kościuszki: Chelsea, WHU, Ajax, Bayern
Pozdrawiam
ps. sa jeszcze 4 wolne łóżka i materace na świetlicy, więc jeśli ktoś jeszcze ma ochotę przyjechać to można się zgłaszać do niedzieli do godziny 22.