PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
ISS
Temat: Sałatka transferowa, czyli ogórki letniego okna. [zamknięty]
‹ pierwsza  ‹ wstecz  4  5  6  7  8  9  10    dalej ›  ostatnia ›

TataPsychopata
Komentarzy: 732
- Czwartek [2010.06.10; 11:11]
Ballack jest do wziecia za darmo!O takiego zawodnika warto powalczyc Harry!

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/gwiazda-chelsea-to-abramowicz-mnie-skreslil,1,3240165,wiadomosc.html

varba
Komentarzy: 2394
- Czwartek [2010.06.10; 14:34]
Benitez podpisał dwuletni kontrakt z Interem. Ballack ma 33 lata i ogromne wymagania zarobkowe. W Chelsea dostawał 130 tys. tygodniowo, powiedział że jest gotowy spuścić ze swoich zarobków jeżeli Chelsea pozwoli mu zostać. Pytanie ile jest w stanie spuścić 20-30 tyś. jak dla nas to nadal jakieś 60 tyś za dużo!

TataPsychopata
- Czwartek [2010.06.10; 17:30]
Modric ma 60 tys.chyba,Ballack jest lepszym zawodnikiem,moze 80 tys.by mu sie spodobalo.

moshino
Komentarzy: 33
Miejscowość: Krk
- Czwartek [2010.06.10; 18:04]
Wedlug serwisu goal.com Joe Cole podpisal 3-letni kontrakt z Arsenalem. Przeszedl pomyslnie testy medyczne jednak bedzie przechodzil je jeszcze raz po powrocie z RPA. Jesli tak sie stanie zostanie juz oficjalnie zaprezentowany jako zawodnik Arsenalu

Chyba Cole nie dla nas a co do Ballacka nigdy go nie lubilem tego zawodnika ale pilkarzem jest dobrym to trzeba przyznac

adipetre
Komentarzy: 1028
- Czwartek [2010.06.10; 18:38]
I po co ten ballack?? W czym ten pilkarz jest lepszy od Modricia, psychopato??

KonradM
Komentarzy: 136
Miejscowość: warszawa
- Czwartek [2010.06.10; 19:10]
ja nie wiem po co iaquinta , wolałbym żeby postarali się z powrotem berbe ściągnąć

TataPsychopata
- Czwartek [2010.06.10; 21:34]
Nie wiem czy to bylo do mnie ale uwazam ze Ballack przerasta wspomnianego Modrica o glowe,doslownie i w przenosni.To zawodnik ktory juz udowodnil ze stac go na najwieksze sukcesy,Modric jeszcze nic nie osiagnal,trzy bramki i mecze w ktorych sie wyroznial jakos mnie nie podniecaja.Ma duzy talent i w przyszlosci byc moze bedzie lepszy od Ballacka,ale w tym momencie to on powinien sie od niego uczyc i mysle ze taki transfer pomogl by takze Modriciowi.

TataPsychopata
- Czwartek [2010.06.10; 21:41]
W ogole to ty adipetre wiesz jakiej druzynie kibicujesz?Moze pomylilo ci sie z FC Barcelona?Gdybys tam napisal 'I po co ten ballack' to moze by cie nie wysmiali ale jak widze taki tekst na stronie tutaj to sie zastanawiam czy autor w ogole jeszcze chodzi po ziemi czy calkiem odlecial w kosmos po tym czwartym miejscu :szok:

Siara
Komentarzy: 80
- Czwartek [2010.06.10; 21:50]
ja Ballacka zawsze uwielbiałem. Zresztą wszystkie szwabskie wychodki pomocnikowego mi zawsze imponowały - teraz głównie Schweinsteiger, ale Ballack ... hmm... Powiem tak - gdyby grał u nas uwielbiałbym go 3 razy bardziej. Gdy grał w Niemczech uwielbiałem go bardzo. Odkąd gra w Chelsea mam na niego wyj*****. Poza tym za duże wymagania finansowe ale kto wie...

adipetre
- Czwartek [2010.06.10; 22:01]
Psychopato, wiem jakiemu klubowi kibicuje i jaka tottenham ma pozycje, ale powiem szczerze ze ten ballack to nie to samo co jeszcze 3 lata temu, i gdyby teraz doszedl nie podniosl by specjalnie jakosci naszej drugiej linii, moze sie myle ( pewnie tak jest) , ale taka jest moja opinia,wydaje mi sie ze wspomniany przez Pawla schweinstieger moze byc duzo lepszy niz ballack,a ponoc byly jakies plotki o naszym zainteresowaniu tym pilkarzem:D

konradthfc
Komentarzy: 338
Miejscowość: Katowice
- Piątek [2010.06.11; 02:01]
Jakie pierdolni*** myślenie. Widziałem pajaca jak przyjechał na mecz pożegnalny Bernda Schneidera. Całe Leverkusen śpiewało - Michael com zuruck. Tylo po co? Do Emiratów albo Kuwejtu. Tam się za dużo nabiegać nie trzeba a 100.000 ojro/dolar/funt będzie Ci odpowiadać. Palemki, ciepełko, laski z załoniętymi mordami...

TataPsychopata
- Piątek [2010.06.11; 10:17]
No adipetre masz swoje zdanie ale tak samo jak ty,ja tez mysle ze sie mylisz:) Czemu uwazasz ze Schweinstieger jest lepszy od Ballacka? Konrad chodzilo ci o to ze Ballack jest slabym pilkarzem?Ciezko mi sie czyta twoje posty.

aapa
Komentarzy: 1867
Miejscowość: Kraków dawna stolica Polaków
- Piątek [2010.06.11; 11:16]
a mnie się Ballack ciągle kojarzy z Adasiem Miauczyńskim.

adipetre
- Piątek [2010.06.11; 15:13]
psychopato, schweinsteiger imo jest nieco szybszy, wszechstronniejszy ( bo moze grac jako 6 ale i od biedy na skrzydle, lepszy technicznie i swobodniej operuje pilka, chelsea dobrze by zrobila zastepujac ballack wlasnie bastianem.

Marcin
Komentarzy: 1236
Miejscowość: Racibórz
- Piątek [2010.06.11; 15:24]
I młodszy jest. Przede wszystkim.

varba
Komentarzy: 2394
- Piątek [2010.06.11; 16:06]
Tata masz rację Ballack osiągnał wiele w footballu, ale w tym sezonie w niczym nie przyczynił się do zdobycia mistrzostwa przez Chelsea, widać że z sezonu na sezon z tego wielkiego piłkarza zostaję tylko legenda. Jeżeli by się zgodził na zarobki poniżej 50 tys. tygodniowo to chętnie bym go zobaczył w Tottenhamie, ale nie kosztem innych tranferów, bo wyczerpie cały budżet na zarobki 33 letni piłkarz który łapie kontuzję coraz częściej.

TataPsychopata
- Piątek [2010.06.11; 19:01]
Bastian.S-W 2006 roku myslalem ze ten zawodnik zrobi wielka kariere,jak narazie to widze ze on sie nie rozwija,widzialem jego poczynania w pucharze uefa i stwierdzam ze kiedys byl lepszy,a do Ballacka duzo klasy mu brakuje,po za tym to zupelnie inni pilkarze.
Verba na czym opierasz ze niczym nie przyczynil sie?Zagral w 44 spotkaniach w tym sezonie,strzelil 5 bramek.Czyli co Modric to w ogole zero kompletne,nie dosc ze strzelil tylko 3 bramki,gral jeszcze mniej...szkoda gadac jaki ten Modric slaby jest.Ballack slaby i Modric slaby:F

Barti89
Komentarzy: 240
Miejscowość: Bydgoszcz
- Sobota [2010.06.12; 12:25]
TataPsychopata powiedział/a:
Bastian.S-W 2006 roku myslalem ze ten zawodnik zrobi wielka kariere,jak narazie to widze ze on sie nie rozwija,widzialem jego poczynania w pucharze uefa i stwierdzam ze kiedys byl lepszy,a do Ballacka duzo klasy mu brakuje,po za tym to zupelnie inni pilkarze.
Verba na czym opierasz ze niczym nie przyczynil sie?Zagral w 44 spotkaniach w tym sezonie,strzelil 5 bramek.Czyli co Modric to w ogole zero kompletne,nie dosc ze strzelil tylko 3 bramki,gral jeszcze mniej...szkoda gadac jaki ten Modric slaby jest.Ballack slaby i Modric slaby:F

To ty chyba nie widziałeś co on w tym sezonie wyprawiał ( Schweinsteiger ). Owszem 1-2 sezony miał słabe ale ten , w którym v Gaal zrobił z niego Def pom to wymiatał, świetnie z Van Bommelem się uzupełniali i w tej chwili to zdecydowanie schweini jest lepszy niż Ballack

ginola
Komentarzy: 1421
Miejscowość: Szczecin/Warszawa
- Sobota [2010.06.12; 16:35]
Ballacka 2-3 lata temu przywitałbym z pocałowaniem ręki. Teraz? Może co najwyżej jako wolontariusza:D Zdecydowanie lepszym ruchem byłby Schweini. Ballack ma duży plus, że jest za darmo. Ale niżej 100 tausenów tygodniowo raczej nie zejdzie. Zresztą Bayern nie sprzeda Schweina więc o całym "problemie" możecie zapomnieć;)

TataPsychopata
- Sobota [2010.06.12; 20:01]
Widzialem widzialem,dla mnie chlopak stoi w miejscu a zmiana pozycji jest tylko tego potwierdzeniem,nagle zdolny,szybki,dryblujacy skrzydlowy staje sie defensywnym pomocnikiem.Dla was to wszechstronnosc a dla mnie znak ze on juz lepszy nie bedzie.Barti jeszcze moglbys napisac ze Van Bommel tez jest lepszy od Ballacka,idz na calosc:F Ginola napisal ze Ballack sie nie nadaje-piszcie petycje,dzwoncie do zarzadu klubu,przeciez to juz w 100% pewne ze Ballack bedzie wielkim wzmocnieniem.W koncu Ginola sie nie myli,jak on napisze nie to to jest mur beton TAK!:F

‹ pierwsza  ‹ wstecz  4  5  6  7  8  9  10    dalej ›  ostatnia ›

Użytkownicy Online: aapa,
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 1474
Najnowszy użytkownik: bulichelsea
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU