Widzialem widzialem,dla mnie chlopak stoi w miejscu a zmiana pozycji jest tylko tego potwierdzeniem,nagle zdolny,szybki,dryblujacy skrzydlowy staje sie defensywnym pomocnikiem.Dla was to wszechstronnosc a dla mnie znak ze on juz lepszy nie bedzie.Barti jeszcze moglbys napisac ze Van Bommel tez jest lepszy od Ballacka,idz na calosc:F Ginola napisal ze Ballack sie nie nadaje-piszcie petycje,dzwoncie do zarzadu klubu,przeciez to juz w 100% pewne ze Ballack bedzie wielkim wzmocnieniem.W koncu Ginola sie nie myli,jak on napisze nie to to jest mur beton TAK!:F
Widzialem widzialem,dla mnie chlopak stoi w miejscu a zmiana pozycji jest tylko tego potwierdzeniem,nagle zdolny,szybki,dryblujacy skrzydlowy staje sie defensywnym pomocnikiem.Dla was to wszechstronnosc a dla mnie znak ze on juz lepszy nie bedzie.Barti jeszcze moglbys napisac ze Van Bommel tez jest lepszy od Ballacka,idz na calosc

Ginola napisal ze Ballack sie nie nadaje-piszcie petycje,dzwoncie do zarzadu klubu,przeciez to juz w 100% pewne ze Ballack bedzie wielkim wzmocnieniem.W koncu Ginola sie nie myli,jak on napisze nie to to jest mur beton TAK!