PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
ISS
Temat: MŚ RPA
‹ pierwsza  ‹ wstecz  4  5  6  7  8  9  10    dalej ›  ostatnia ›

koko
Komentarzy: 327
Miejscowość: Warszawa
- Piątek [2010.06.18; 19:30]
o ile pierwsze kilka meczy były trochę nudne,teraz się rozkręciło:ok:

varba
Komentarzy: 2394
- Piątek [2010.06.18; 20:10]
Ciekawe co ma do powiedzenia teraz Franz Beckenbauer. Cieszy mnie zwycięstwo Serbii, chciałbym żeby Ghana jeszcze pokonała tych zarozumialców!

FallenOne
Komentarzy: 466
Miejscowość: Działdowo/warszawa
- Piątek [2010.06.18; 20:53]
widzieliscie to przerazenie w oczach Carraghera? :P moim zdaniem w pierwszym skladzie powinni grac Hart, Dawson i ktos na lewe skrzydlo, bo Gerrard skrzydlowym jest marnym raczej...ale Capello chyba nie ma odwagi zostawic ktoregos z dwojki Lampard-Gerrard na lawce...

koko
- Piątek [2010.06.18; 21:02]
ci anglicy to impotenci nieuleczalni....

varba
- Piątek [2010.06.18; 21:26]
Anglia gra bez pewności siebie, w atak jak na razie Lennon najlepszy mimo że zrobił nie wiele, a w obronie Barry. Terry i Carra popełniają jakieś śmieszne szkolne błędy. Chętnie zobaczyłbym Dawsona! Come on England!!!

FallenOne
- Piątek [2010.06.18; 21:45]
Tam kazdy ma do kazdego prestensje...nic dziwnego, ze Algieria wyglada na ich tle dwa razy lepiej, jesli zawodnicy nawet nie ukrywaja tego, ze sie nie rozumieja.Nawet Capello nie zdziala cudu, a szkoda, bo mialem nadzieje, ze w tym roku Anglia cos ugra.
Ale jest jeden jasny punkt tego meczu - sedzia! Juz drugi mecz prowadzi tak swietnie

FallenOne
- Piątek [2010.06.18; 21:46]
Carragher nie zagra w nastepnym meczu, pozostaje trzymac kciuki, ze Dawson wygra rywalizacje z Upsonem, chociaz z Capello nic nie wiadomo.

Buli
Komentarzy: 110
Miejscowość: Łódź
- Piątek [2010.06.18; 21:51]
To mogą być niezwykłe mistrzostwa! Główni faworyci zawodzą, zespoły które były typowane do odpadnięcia walczą o awans. Myśle że najciekawszy w tym roku mecze będą te o wejście do fianłu i o 3 miejsce. Mój kandydat na mistrza w tym roku to Argentyna, bo jak narazie to oni pokazują się z najlepszej strony ;)

varba
- Piątek [2010.06.18; 22:00]
Wszedł Defoe! Trzymać kciuki!

varba
- Piątek [2010.06.18; 22:08]
Jestem zawiedziony Capello, nie podjął żadnej wielkiej decyzji, cały czas gra bezpieczny wariant trzymając wielkie nazwiska na boisku. Lampard nic nie zrobił w tym meczu, Gerrard też nie wiele. Na ławce siedzi Joe Cole, ale Capello brakuje jaj. Rooney też gra straszną biedę, ale on zdjał Lennona i zastąpił go SWP, w sumie prawie żadnej zmiany. 50% winy za wynik należy się Capello!

koko
- Piątek [2010.06.18; 22:23]
i jak potem kibicować Anglii (w przypadku gdy nie jest się anglikiem)? czym zasłużyli sobie na kibicowanie w ciągu ostatnich 20 lat??? w kółko to samo... impotenci:F

FallenOne
- Piątek [2010.06.18; 22:30]
Capello zostal 'legenda' w Anglii w momencie, w ktorym zostal jej selekcjonerem. W meczu z USA czar prysl, a z Algieria bylo juz tylko gorzej

jasiowaty
Komentarzy: 394
Miejscowość: Turek / Poznań
- Piątek [2010.06.18; 22:30]
FallenOne powiedział/a:
Ale jest jeden jasny punkt tego meczu - sedzia! Juz drugi mecz prowadzi tak swietnie

I pomyśleć, że miał on sędziować tegoroczny finał Pucharu Polski :D

Boyd
Komentarzy: 290
Miejscowość: Wrocław
- Piątek [2010.06.18; 22:31]
Jest nawet gorzej niż zwykle. Rooney poziom league 1, a Gerrard o własne nogi się potykał, Johnson też nie wiem skąd się wziął na mundialu.Capello powinien wstawić Becksa ma go przeciez na ławce:boisie:. Algierczycy tracili piłke na 16 , ale wielcy gracze Albionu tego wykorzystac nie umieli.

me262schwalbe
Komentarzy: 219
Miejscowość: Kraków
- Piątek [2010.06.18; 22:36]
Dla mnie woogle to jakiś abstrakt, pier...... maccaroni ustawia Anglików :nerwus: nigdy chyba nie zroumie, że Anglicy nie potrafią grać jak ci wszarze

Siara
Komentarzy: 80
- Piątek [2010.06.18; 22:39]
Capello przypomina mi Redknappa z początku sezonu. Trzyma się tych samych nazwisk mimo że ch*** grają, może w końcu ze Słowenią ruszy łbem i skuma, że Lampard i Gerrard nigdy razem ze sobą nie grali dobrze, bo nie potrafią, jeden może być lider pomocy który bierze na siebie odpowiedzialność a nie dwóch którzy odpowiedzialnością dzielą się po połowie. Rooney i Heskey to już w ogóle jakaś porażka, a SWP to dno poniżej najniższego dna. Defoe wszedł i zrobił więcej niż gwiazdor Rooney i szafa Heskey. Nie wiem jak można wystawiać Heskeya zamiast Croucha czy Defoe?? Trzeba naprawdę być zaślepionym. Jedyna nadzieja dla Anglików to to, że w następnym meczu na ławce siądzie jeden z dwójki Lampard/Gerrard oraz Heskey i że wreszcie szansę dostanie Joe Cole i Crouch. Rooneya też bym wywalił, najchętniej bym obejrzał atak Defoe-Crouch - zgrany i nie gwiazdorzący tylko mający coś do udowodnienia. No i Dawson obok Terry'ego :)

varba
- Piątek [2010.06.18; 22:40]
W takim razie kim są Polacy koko? Nie zakwalifikowaliśmy się z najłatwiejszej grupy w historii footballu. Capello w tym meczu dorównał Domenechowi, drużyna sobie nie radzi a ten zero reakcji!

varba
- Piątek [2010.06.18; 22:54]
Paweł powiedział/a:
Capello przypomina mi Redknappa z początku sezonu. Trzyma się tych samych nazwisk mimo że ch*** grają, może w końcu ze Słowenią ruszy łbem i skuma, że Lampard i Gerrard nigdy razem ze sobą nie grali dobrze, bo nie potrafią, jeden może być lider pomocy który bierze na siebie odpowiedzialność a nie dwóch którzy odpowiedzialnością dzielą się po połowie. Rooney i Heskey to już w ogóle jakaś porażka, a SWP to dno poniżej najniższego dna. Defoe wszedł i zrobił więcej niż gwiazdor Rooney i szafa Heskey. Nie wiem jak można wystawiać Heskeya zamiast Croucha czy Defoe?? Trzeba naprawdę być zaślepionym. Jedyna nadzieja dla Anglików to to, że w następnym meczu na ławce siądzie jeden z dwójki Lampard/Gerrard oraz Heskey i że wreszcie szansę dostanie Joe Cole i Crouch. Rooneya też bym wywalił, najchętniej bym obejrzał atak Defoe-Crouch - zgrany i nie gwiazdorzący tylko mający coś do udowodnienia. No i Dawson obok Terry'ego :)

Założę się że Rooney znowu zacznie przeciwko Słowenii, jak drużyna ma mieć pewność siebie skoro brakuje jej menadżerowi. Joe Cole nie dostał 5 min w dwóch meczach, mimo że z Japonią wyglądał lepiej niż Gerrard i Lampard razem wzięci. Crouch strzela dla Anglii jak opętany, ale Capello woli Heskey'a, który ma być wsparciem dla napastnika, który nic nie gra. Gdzie tu logika!

me262schwalbe
Komentarzy: 219
Miejscowość: Kraków
- Piątek [2010.06.18; 23:08]
Na Rooneya bym nie narzekał, sądzę, że on z każdym potrafi zagrać, ale Lamps nie pasuje do tej układanki. Podobnie myślę, że Hudd byłby lepszy niż Barry zwłaszcza, że gra była toczona w tempie w sam raz dla niego :X

varba
- Piątek [2010.06.18; 23:29]
me262schwalbe powiedział/a:
Na Rooneya bym nie narzekał, sądzę, że on z każdym potrafi zagrać, ale Lamps nie pasuje do tej układanki. Podobnie myślę, że Hudd byłby lepszy niż Barry zwłaszcza, że gra była toczona w tempie w sam raz dla niego :X

Rooney nigdy nie strzelał wiele dla Anglii, a po kontuzji przestał strzelać dla Manchesteru. Na dodatek Capello podporządkował drugiego napastnika pod niego. Żaden napastnik nie strzela goli to jak tu wygrywać mecze. Barry grał dobrze, najlepszy w obronie. Terry i Carra bardzo nerwowo, Gareth ratował im skórę dwa razy.

‹ pierwsza  ‹ wstecz  4  5  6  7  8  9  10    dalej ›  ostatnia ›

Użytkownicy Online: Skaju, bulichelsea,
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 1474
Najnowszy użytkownik: bulichelsea
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU