Nie chce mi się narzekać na wynik, bo z taką obroną to było do przewidzenia. Pozytywem tego meczu był Kyle Walker, który coraz bardziej przypomina Garetha Bale. Podobanie jak on na początku jest jeszcze trochę nie okrzesany, ale ma ogromny potencjał i mam wrażenie że to będzie świetny piłkarz. Za rok może dwa widzę go w pierwszym składzie, no chyba że jakaś kontuzją zaburzy jego rozwój, tak jak to było z Garethem. Bale widać, że jest w formie i Niko też. W meczu trochę brakowało nam ładu ale indywidualnie patrząc można być zadowolonym z postawy co niektórych
Nie chce mi się narzekać na wynik, bo z taką obroną to było do przewidzenia. Pozytywem tego meczu był Kyle Walker, który coraz bardziej przypomina Garetha Bale. Podobanie jak on na początku jest jeszcze trochę nie okrzesany, ale ma ogromny potencjał i mam wrażenie że to będzie świetny piłkarz. Za rok może dwa widzę go w pierwszym składzie, no chyba że jakaś kontuzją zaburzy jego rozwój, tak jak to było z Garethem. Bale widać, że jest w formie i Niko też. W meczu trochę brakowało nam ładu ale indywidualnie patrząc można być zadowolonym z postawy co niektórych.