PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
ISS
Temat: Losowanie LM
‹ wstecz  1  2  3  4  

radeon
Komentarzy: 447
Miejscowość: Kraków
- Czwartek [2010.08.26; 13:55]
ginola powiedział/a:
Z pierwszego Milan i Lyon - mocne ekipy, ale jak najbardziej do ogrania, reszta poza naszym zasięgiem.
Z drugiego Panathinaikos albo bardzo osłabiona Valencia - Benfica jest mocna, a z Szachtarem mamy nienajlepsze wspomnienia.
Z czwartego każdy oprócz Auxerre i Rubina - raz, że to bardzo mocne ekipy, dwa, że grają w nich Polacy, a ich zawsze głupio eliminować

Valencia wcale nie jest taka oslabiona, ogladalem ich mecz z fiorentina i zmiazdzyli wlochow. W pomocy graja piatka i sadze ze tylko kilka druzyn w europie odeprze ich dominacje w srodku pola. Owszem odszedl klasowy Villa (40mln) i David Silva(ktory jest mocno overrated-33mln)jasne nie ma drewnianego Zigica (6 mln), czy Marcheny (ktory najlepsze lata gry ma juz za soba 2.5 mln) pozbyto sie tez wielkiego niewypalu jakim byl Alexis(5mln) i kariere zakonczyl Baraja. Kupiono za to wszechstronnego Soldado (10mln E) i swietnego w powietrzu Aduriza(4.5mln), silnego DM Topala (4mln) i kreatywnego Feghouliego (za darmo) do tego portugalski kadrowicz Ricardo Costa (za darmo) i odkrycie ligi francuskiej Tino Costa (6mln). W skladzie maja jeszcze dla przypomnienia takich wymiataczy jak JOAQUIN (swietna forma ostatnio)Vicente (w koncu zdrowy) Albelda, Pablo, Mate, Banege, Miguela i kilku innych solidnych graczy... moge sie zalozyc o czteropak ze zajma przynajmniej trzecie miejsce w primera

Barometr
Komentarzy: 3067
Miejscowość: Warszawa
- Czwartek [2010.08.26; 13:55]
jest już zapowiedź w razie czego. Ja bym chciał Inter, Romę i Żylinę

Zoolander
Komentarzy: 851
Miejscowość: Skwierzyna
- Czwartek [2010.08.26; 14:07]
Barometr powiedział/a:
jest już zapowiedź w razie czego. Ja bym chciał Inter, Romę i Żylinę

2 włoskie kluby nie mogą być razem :)

aapa
Komentarzy: 1865
Miejscowość: Kraków dawna stolica Polaków
- Czwartek [2010.08.26; 15:09]
widać, że nigdy nie gralismy w LM, naród nie przyzwyczajony :)

Nylon
Komentarzy: 491
Miejscowość: Chorzów
- Czwartek [2010.08.26; 15:12]
modlę się o Żyline ;) na wyjazd czas oszczędzać OLE!

ginola
Komentarzy: 1417
Miejscowość: Szczecin/Warszawa
- Czwartek [2010.08.26; 15:56]
Radeon - znam ruchy kadrowe w Valencii, ale jednak jestem na nie. Dawno chyba tego zespołu nie oglądałeś (nie mówię o sparingach tylko o zeszłym sezonie), bo z piłkarzy takich jak Vicente, Albelda czy Miguel zostały już chyba tylko nazwiska.
Czy zajmą trzecie miejsce? Jeśli tak, to raczej z powodu słabości rywali. Myślę jednak, że w tym sezonie wypali Atletico - pełen okres przygotowawczy miał z nimi Quique i to się musi udać.
No i właśnie kolejny mankament Valencii - Unai Emery. Świetny taktyk, gość o bardzo abstrakcyjnym podejściu do koncepcji obronnych i ofensywnych. Ale trochę jednak odcięty od świata - jak on mówi, że rzeczywiście po odejściu Alexisa mają mało obrońców, ale w racie czego na środku zagra Topal a na lewej Alba?!
Oczywiście wolałbym Panathinaikos, ale na pewno lepsza będzie Valencia od Realu, Romy czy Marsylii. Choć szkoda byłoby lać dupę Nietoperzom, bo zawsze miałem do nich jakieś takie pozytywne podejście...

Kurdu
Komentarzy: 24
Miejscowość: Gorzyce
- Czwartek [2010.08.26; 16:44]
A z mojej strony gromkie TAK dla Valencii w grupie z nami, moja ulubiona hiszpanska druzyna, swietnie byloby ogladac pojedynek Kogutow z Nietoperzami. :)

jasiowaty
Komentarzy: 394
Miejscowość: Turek / Poznań
- Czwartek [2010.08.26; 16:55]
Kurdu powiedział/a:
A z mojej strony gromkie TAK dla Valencii w grupie z nami, moja ulubiona hiszpanska druzyna, swietnie byloby ogladac pojedynek Kogutow z Nietoperzami. :)

Tylko trochę by dziwnie wyglądało. W końcu Koguty to zwierzęta dzienne, a Nietoperze nocne :D

Marcin
Komentarzy: 1236
Miejscowość: Racibórz
- Czwartek [2010.08.26; 16:56]
Moja wymarzona grupa to Bayern, Real, My no i Zilina. Chciałbym trafić na dwie mocne, jak najbardziej medialne, głośne drużyny. No nie po to tyle czekałem na LM przy White Hart Lane żeby się nie sprawdzić z najlepszymi. Poza tym wolałbym brak awansu z mocnej grupy niż wygrać słabą grupę. Chcę wreszcie sprawdzić się z najmocniejszymi, chciałbym aby Tottenham wstrząsnął Europą, z impetem zaanonsował swoje nadejście:D A akurat Bayern i Real po tych drużyn nie byłoby mi szkoda ani trochę. A takiej Romie czy Valenci dobrze z oczu patrzy:) Aha, o swoich typach bym zapomniał-Lyon, Szachtar, Twente.

radeon
Komentarzy: 447
Miejscowość: Kraków
- Czwartek [2010.08.26; 17:00]
oj ginola mam odwrotne przeczucia co do Valencii w tym sezonie mysle ze pojdzie im lepiej niz w poprzednim. Co do Romy to jestem jak najbardziej za moj znienawidzony klub chetnie bym ich widzial wyeliminowanych. Forza Lazio!

kefir
Komentarzy: 13
Miejscowość: Łódź
- Czwartek [2010.08.26; 17:15]
Marcin powiedział/a:
Moja wymarzona grupa to Bayern, Real, My no i Zilina. Chciałbym trafić na dwie mocne, jak najbardziej medialne, głośne drużyny. No nie po to tyle czekałem na LM przy White Hart Lane żeby się nie sprawdzić z najlepszymi.

Dokładnie. Nie po to czekałem na Champions League, żeby zobaczyć mecze z Lyonem i Panathinaikosem, które równie dobrze mógłbym zobaczyć w Pucharze UEFA, czy jak to się tam teraz zwie. Poza tym, dobrze wiemy jak wyglądają nasze mecze z teoretycznie słabszymi zespołami - przypomnieć mam jakieś Wilki chociażby?

Podsumowując, tylko mocna grupa. I przynajmniej jeden naprawdę konkretny przeciwnik typu Barca, a nie Lyon.

A i Żylina też mile widziana :)

Np.
Barca
Roma
Spurs
Żylina,

albo

Inter
Real
Spurs
Żylina
:cwaniak:

Zoolander
- Czwartek [2010.08.26; 17:30]
Marcin powiedział/a:
Chciałbym trafić na dwie mocne, jak najbardziej medialne, głośne drużyny. No nie po to tyle czekałem na LM przy White Hart Lane żeby się nie sprawdzić z najlepszymi. Poza tym wolałbym brak awansu z mocnej grupy niż wygrać słabą grupę. Chcę wreszcie sprawdzić się z najmocniejszymi, chciałbym aby Tottenham wstrząsnął Europą, z impetem zaanonsował swoje nadejście:D

kefir powiedział/a:
Dokładnie. Nie po to czekałem na Champions League, żeby zobaczyć mecze z Lyonem i Panathinaikosem, które równie dobrze mógłbym zobaczyć w Pucharze UEFA, czy jak to się tam teraz zwie.

Nie po to tyle czekałem na CL, żeby odpaść już w fazie grupowej. Dopiero debiutujemy w tych rozgrywkach; przydadzą się słabi rywale, aby zawodnicy mogli zobaczyć jak się gra w "europejskich" warunkach. Po co mamy rzucać Spursiki od razu na głęboką wodę. Z weteranami przecież dużo nie ugramy. Najpierw aklimatyzacja w słabej grupie, a potem w 1/8 mogą nam dać każdego. Chętnie bym tam Real zobaczył; kto ma ostudzić zapał Mourinho jak nie Koguty? :)

pedrosa
Komentarzy: 123
Miejscowość: Jaroszowice
- Czwartek [2010.08.26; 17:47]
Zoolander powiedział/a:
Nie po to tyle czekałem na CL, żeby odpaść już w fazie grupowej. Dopiero debiutujemy w tych rozgrywkach; przydadzą się słabi rywale, aby zawodnicy mogli zobaczyć jak się gra w "europejskich" warunkach. Po co mamy rzucać Spursiki od razu na głęboką wodę. Z weteranami przecież dużo nie ugramy. Najpierw aklimatyzacja w słabej grupie, a potem w 1/8 mogą nam dać każdego. Chętnie bym tam Real zobaczył; kto ma ostudzić zapał Mourinho jak nie Koguty?

Popieram w 100 procentach.
Chce sie nacieszyć LM, a nie odpadać z niej już przed wiosną. Z każdą kolejną rundą moglibyśmy trafiać na coraz lepszych rywali, a na Wembley ograć Anali 3:0:brawo:

Didier
Komentarzy: 161
Miejscowość: Warszawa
- Czwartek [2010.08.26; 18:43]
no to mamy juz Inter i Werder w rozkładzie jazdy

kefir
Komentarzy: 13
Miejscowość: Łódź
- Czwartek [2010.08.26; 19:03]
I Werder i Twente są do pyknięcia; z Interem też myślę, że spokojnie możemy powalczyć. Będzie dobrze! ;)

ethan64
Komentarzy: 32
- Czwartek [2010.08.26; 19:36]
no i całkiem przyjemna grupa. Szanse na drugie miejsce do wyjścia jak najbardziej realne, a o pierwsze kto wie

Marcin
Komentarzy: 1236
Miejscowość: Racibórz
- Czwartek [2010.08.26; 20:05]
Zoolander powiedział/a:
[quote=kefir]Dokładnie. Nie po to czekałem na Champions League, żeby zobaczyć mecze z Lyonem i Panathinaikosem, które równie dobrze mógłbym zobaczyć w Pucharze UEFA, czy jak to się tam teraz zwie.

Można i tak, Zool. Ale tak jak już napisałem-mnie takie wygrywanie nie bawi. Ja chcę chwały, prawdziwego wygrywania:)

Zoolander
- Piątek [2010.08.27; 15:37]
W związku z zaplanowanymi na 23 listopada wyjazdowymi meczami w Lidze Mistrzów, zmianie uległ termin wyjazdowego spotkania przeciwko Arsenalowi w Premiership. Pierwotnie mecz miał się odbyć 21 listopada o godzinie 14:30.

Nowa data derbów północnego Londynu została wyznaczona na 20 listopada. Mecz rozpocznie się o godzinie 13:45.

gorgo
Komentarzy: 0
Miejscowość: Gdańsk
- Piątek [2010.08.27; 23:33]
Robimy jakis wyjazd do Bremy? Enschede? czy Mediolanu?
Ja bym chciał do Holandii!

‹ wstecz  1  2  3  4  

Użytkownicy Online: halabala,
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 1472
Najnowszy użytkownik: corey
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU