1.Może grać z 2-3 zrzeszonych. Więc snajper jak najbardziej wraca na listę i jego też trzeba uwzględnić.
2.Jako że osób mamy dużo no to myślę że Kraków musi się jakoś zebrać do kupy i po prostu wrócić sobie na spanie do siebie, jeśli wiele osób takowych będzie.
3. Skaju, Marcin, Sadzik, Spurs3 + żona, Marcus, gaizka, czapla, konradthfc, snajper, md18, Yido, Paweł - 13 osób które już na takich się pojawiały + 14 krakus aapa. Zostają 2 miejsca tylko do zarejestrowania ( ew. 3, lub 4 jeśli spurs3 bez małżonki się wybierze jak ostatnio ) zarezerwowałem miejsce dla Raka, Sajmona i Marka - redaktorzy w końcu. Jest jednak 7 osób chętnych jeszcze, w tym 2 od nas ze śląska, które z całą pewnością by się pojawiły bo jechałyby z nami, jasiowaty, anihilator ( kraków? ), klimasz, socha26, Kogut. Napiszę do organizatorów co z większą ilością osób, czy są tam jakieś noclegi itp, czy ewentualnie mogliby coś takiego pochytać
1.Może grać z 2-3 zrzeszonych. Więc snajper jak najbardziej wraca na listę i jego też trzeba uwzględnić.
2.Jako że osób mamy dużo no to myślę że Kraków musi się jakoś zebrać do kupy i po prostu wrócić sobie na spanie do siebie, jeśli wiele osób takowych będzie.
3. Skaju, Marcin, Sadzik, Spurs3 + żona, Marcus, gaizka, czapla, konradthfc, snajper, md18, Yido, Paweł - 13 osób które już na takich się pojawiały + 14 krakus aapa. Zostają 2 miejsca tylko do zarejestrowania ( ew. 3, lub 4 jeśli spurs3 bez małżonki się wybierze jak ostatnio ) zarezerwowałem miejsce dla Raka, Sajmona i Marka - redaktorzy w końcu. Jest jednak 7 osób chętnych jeszcze, w tym 2 od nas ze śląska, które z całą pewnością by się pojawiły bo jechałyby z nami, jasiowaty, anihilator ( kraków? ), klimasz, socha26, Kogut. Napiszę do organizatorów co z większą ilością osób, czy są tam jakieś noclegi itp, czy ewentualnie mogliby coś takiego pochytać.