PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
ISS
Temat: Turniej w Kalwarii 2010
‹ wstecz  1  2  3  4  5  6  7    dalej ›  ostatnia ›

gaizka
Komentarzy: 705
Miejscowość: Łuków/Warszawa
- Poniedziałek [2010.03.08; 11:08]
md18 powiedział/a:
Ja również jade. Paweł mysle że jak Marcus zjawi się z połówka to...mozemy miec mało i do nocnego latać bedziemy. :wysmiewacz:
tylko uważaj na tę połówkę nie stawiaj na ziemi, bo jeśli dasz Czapli piłkę, to z pewnością zestrzeli Ci tę flaszkę :F

md18
Komentarzy: 473
Miejscowość: Chorzów - Oberschlesien
- Poniedziałek [2010.03.08; 11:37]
Ufff jakie szczeście ze jednak nie czekalismy z wyprzedażą koszulin z tego sezonu:cwaniak: bo trza by organizowac coś na szybciora. Jeśli chodzi o Pawła (Pawle :) ) to miał Lennona w Kalwarii ale juz w Trzciance miał koszylke z na pisem ";Pawel" no i bodajże numerek 69 (ciekawe do czego nawiązywał tym numerem ?? he he)

Siara
Komentarzy: 80
- Poniedziałek [2010.03.08; 11:41]
jeśli ktoś może pochytać info od organizatorów co z większą liczbą uczestników to bardzo bym prosił, bo ja to posiłkuje się informacjami ze strony Bayeru

md18
Komentarzy: 473
Miejscowość: Chorzów - Oberschlesien
- Poniedziałek [2010.03.08; 11:48]
Nie wiem dlaczego pisząc Pawel zamiast ";P" pojawia sie mordka z ozorem na wierzchu ???

czapla
Komentarzy: 88
Miejscowość: Grójec/Warszawa
- Poniedziałek [2010.03.08; 12:01]
w najgorszym wypadku to chyba się jakiś pensjonat w kalwarii znajdzie prawda? raczej miliard kosztować nie będzie i jak będzie trzeba to gdzieś się tam pomieścimy..

klimasz123
Komentarzy: 59
Miejscowość: CIechanów
- Poniedziałek [2010.03.08; 13:40]
no to ja sie też oficjalnie zgłaszam :) a test umiejętności mogę przejść na zlocie ( jeśli się on odbędzie)

Skaju
Komentarzy: 337
Miejscowość: Legnica/Wrocław
- Poniedziałek [2010.03.08; 16:04]
klimasz123 powiedział/a:
no to ja sie też oficjalnie zgłaszam :) a test umiejętności mogę przejść na zlocie ( jeśli się on odbędzie)

szykuj sie kondycyjnie na bieg bez piłki 50 metrów i 50 metrów z piłką między tyczkami. Jak zejdziesz poniżej 16 sekund to raczej zdasz ten test :D

Marcin
Komentarzy: 1236
Miejscowość: Racibórz
- Poniedziałek [2010.03.08; 16:08]
czapla powiedział/a:
w najgorszym wypadku to chyba się jakiś pensjonat w kalwarii znajdzie prawda? raczej miliard kosztować nie będzie i jak będzie trzeba to gdzieś się tam pomieścimy

Mówiłem, żeby te łóżka z Trzcianki ukraść. Jak znalazł by były:)

Aha, warto by chyba wyznaczyć jakiś termin na zgłaszanie się. Tak, zebyśmy zdążyli zgłosić się organizatorom. Bo to tylko 12 miejsc a 15 kwietnia blisko.

martinbm
Komentarzy: 174
Miejscowość: Borki Małe/ Katowice
- Poniedziałek [2010.03.08; 17:16]
to ja też się zgłaszam do grania:)

Yido
Komentarzy: 197
Miejscowość: Łódź
- Poniedziałek [2010.03.08; 17:35]
No ja również zgłaszam się do grania;) Chrześniak teraz będzie miał blisko, tak dla odmiany.

spurs3
Komentarzy: 377
Miejscowość: Radomsko
- Poniedziałek [2010.03.08; 20:16]
W kwestii - koszulek mam lennona z 25 i swoja pawel z numerem 74 , a nie 69 !!! - bez przesady:luzik: Teraz w kwestii formalnej - jezeli nie macie nic przeciwko temu to zajme sie sprawami wpłat , jak z Trzcianka - przysyłajcie do mnie kase a ja przeleje total do kalwarii. Chyba ze jest inny chetny, w koncu opaska zobowiazuje. Pamietajcie im szybciej wplacimy tym lepsze miejsca - vide lokalizacja w trzciance :hejka:

spurs3
- Poniedziałek [2010.03.08; 20:35]
W kwestii grania, coz - wydaje mi sie, ze pierszenstwo powinna miec "starszyzna" - piszac to mam na mysli osoby, które brały juz udział w 1 lub nawet 2 turniejach. Wydaje sie to oczywiste, w koncu wielu z nas przejechało po 400 kilometrow w 1 strone w sniezycy zeby grac i reprezentowac Koguty. Pewne jest to ze nie jestesmy zamknietych gronem adoracyjnym siebie nawzajem i znajac przebieg turniejow - pewnym wydaja sie niedyspozycje (gdybysmy awansowali w trzciance, naprawde nie wiem kto by grał w niedziele :boisie:), kontuzje ( w ubieglym roku w kalwarii mielismy chyba ze 3 kontuzje i sciaganie w trybie awaryjnym aapy z krakowa). wreszcie chyba po 3) pewnie i tak przyjedzie polowa tych co sie deklaruja i to nie jest zarzut - po prostu nieraz tak sie sklada, ze mimo ze bardzo sie chce, to nie da sie przyjechac w danym terminie. Reasumujac - jak powyzej - pierszenstwo dla dotychczasowych uczestnikow (bonusy za udzial i w koncu musi byc jakis trzon druzyny) i zaproszenie dla nowych - w koncu to zabawa i o ile sie da trzeba kazdemu dac zagrac. Ale jednak bronimy III miejsce z turnieju'09 a to zobowiazuje. Ja moge zapewnic, ze jak zjawi sie nowy zawodnik - bedacy bialym pele, zico, czy chociazby koniarkiem - to pierwszy ustapie mu miejsca dla dobra teamu. Musimy tez zachowac rownowage pomiedzy mlodoscia a rutyna. :brawo:

konradthfc
Komentarzy: 338
Miejscowość: Katowice
- Poniedziałek [2010.03.08; 20:48]
rozumiem, że za Trzciankę to konradthfc nie nie zagra? :)....koszulki poszły do każdego. oczekujcie ich w najbliższych dniach. kasa nie jest najważniejsza......

Marcin
Komentarzy: 1236
Miejscowość: Racibórz
- Poniedziałek [2010.03.08; 20:50]
To ja proponuje panowie ustalic termin zgłaszania się do następnego poniedziałku-komu zależy powinien zdążyć zajrzeć. Później podbijamy do organizatorów, i przelewamy kasę Spurs3. Trza się spieszyć cobyśmy się załapali.

spurs3
- Poniedziałek [2010.03.08; 20:52]
Konrad ty sie spisales w trzciance za 2. Wezmiesz epe (?) do kalwarii i bedzie git

konradthfc
- Poniedziałek [2010.03.08; 20:57]
a na epie.....mapa...przedbórz - radzionków

spurs3
- Poniedziałek [2010.03.08; 21:01]
A jak po waszemu ta duza reklamowka jest - bo zapomnialem ?

Siara
- Poniedziałek [2010.03.08; 21:22]
oczywiście, pierwszeństwo mają poprzedni uczestnicy. I tak jak mówiłem, ja się zapisuję jako kibic bo mam nadzieję że Marek mnie zastąpi z tyłu na obronie :) 10 graczy zapiszemy oczywiście tych bardziej zaufanych którzy już byli + 6 kibiców. Z tym że większa ilość i tak jest mile widziana 1) może ktoś ma świetne umiejętności i po prostu nie wypada by nie grał a w składzie może być 10 tylko, ale raczej nic nie stoi na przeszkodzie by było ogólnie grajków więcej - w końcu skąd mamy wiedzieć jak kto gra skoro w większości przypadków w ogole sie nie znamy. Dlatego jak przyjedzie 15 chłopa to niech biorą buciki i jazda, na mecz będziemy wybierać 10 tak, żeby każdy zagrał, czy ten slabszy, czy lepszy, a kontuzje chodzą po ludziach, a ten turniej naprawdę jest wyczerpujący. 2x12 i 3 mecze... Czyli przeszło godzina biegania na najwyzszych obrotach. 10 to może być mało. Ale co do zrzeszonych - wolałbym nie, organizatorzy proszą żeby był to turniej dla amatorów, więc wypadałoby się dostosować by nie było takich przypałów jak z HSV

konradthfc
- Poniedziałek [2010.03.08; 21:50]
dupno tasia spurs3

Siara
- Poniedziałek [2010.03.08; 22:12]
konrad zapisałem cię na listę naszą, bo bez ciebie nie jedziemy ;) !!

‹ wstecz  1  2  3  4  5  6  7    dalej ›  ostatnia ›

Użytkownicy Online: mosaj,
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 1475
Najnowszy użytkownik: piotr88us
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU